Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie clk200

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Achizitie clk200

    Salut , sunt nou si am cateva intrebari , doresc sa achizitionez o masina si as prefera un clk 200 163 cp din 2004/2005 , dar toti prieteni mei imi spun ca nu este buna pt mine deoarece sunt scumpe piesele si cum am gasit eu una la 5000 euro din 2004 cu 252 000 km (reali cica ) ei au inceput sa zica si mai mult sa imi iau un bmw e46 ..... . Acum va intreb pe voi cat de fiabil este un clk 200 ? consuma mai mult de 13 % ? nu stau in bucuresti stau in tgv si in curand o sa plec in brasov .
    Ce are bmw-ul atat de special de place tuturor ? si ce sistem are pt anti-derapaj mercedesul ( asr esp dsc ) ? este mai bun decat la un bmw ?
    Se merita clk 200 din 2004 full option , varainta lunga cu 252.000 km la 5000 euro ?
    Sper sa nu enervez pe nimeni . Multumesc !

  • #2
    Nimeni nimic ?

    Comment


    • #3
      Achizitie clk200

      Salut, motorul de 1.8 163 il am si eu pe c-classul meu din 2006 si are 307.000 de km si pun si acum ulei 0w40 in el. Pe benzina in Bucuresti consuma intre 11,5 si 13% in functie de trafic si modul de conducere. Mers afara consumul este de 8,2 %. Ii poti pune instalatie gpl secventiala fara probleme iar atunci vei avea consum de 10% gaz extraurban si 14% consum urban Gpl.
      Avantaje la Mercedes sunt mai multe : diferentialul spate este cu alunecare limitatata fata de Bmw care are diferential cu alunecare libera, ai ASR si Esp, nu fuge de fund nici pe zapada tasata plus toba sport care se aude foarte frumos. La drum lung Mercedesul mi se pare mai confortabil decat Bmw-ul de care ai aimintit.
      Referitor la piese, preturile sunt similare cu cele de la Bmw, dar bineinteles ca si la Bmw sau alte marci exista si cateva repere scumpe.


      Sent from my iPad using Tapatalk
      Last edited by Crazyady; 09-05-2016, 01:07 AM.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Tavi Mihai View Post
        Nimeni nimic ?
        Salutare Tavi, acum agasit postul tau ,chiar daca a trecut o luna de cand ai scris poate vei citit urmatoarele randuri. Iti inteleg pozitia in carte te afli,si eu am patiti la fel doar ca eu am avut o perioada de vreo 6 luni in care m-au stresat cu tampenia asta "IA-TI BMW E46".............bla bla bla.....

        Idea e ca sunt preturi de mijloc sa zic asa, Mercedesul se claseaza putin mai sus cu 10% decat Bmw si putin mai jos cu 10% decat audi.,Consumurile sunt cam pe acolo la toate, nu poti face avea performante sportive cu consum de Tico, iar despre fiabilitate eu pot spune sunt superioare oricarei marci in special BMW, tehnica de reparare e usoara si simpla totul se bazeaza pe logica simpla.

        Eu stiu ca motoare el 200,200 kmpresor 163 cp si 200 kompresor 192 cp consuma 10,11 12 -13 in oras.
        Sistemul de protectie e multiplu la Mercedes ASR (Anti-skating-roll) adica poti burnout cand e activ, si BAS (bracking asistance service) in caz de nevoie deblocheaza din franare puntea spate sa nu omori motorul daca uiti sa o scoti din viteza si fanezi violent. Ultimul sistem mai face o treaba buna cand esti pe zapada (cazu meu de o singura data in 2 ani de detinere CLK 200, sa nu poti tine masina pe drum in panta decat in viteza a 1 a cu frana de motor pe puntea spate si ABS continuu pe puntea fata. Imagineaza-ti cum lucreaza un astfel de sistem de protectie. Asa am coborat eu o panta lunga de 750 metri cu 2 curbe stanga larguta, dreapta scurta. si nu am zburat in sant si nici in alta masina. Drept e ca aproape a fost la limita si pentru sistem, dar daca nu te pierzi si te asculta perfect ce zici ca vrei sa faca ea pentru tine si siguranta ta.

        Ce au Bmw-urile....Dumnezeu cu sfanta mila, eu nu pot intelege,poate ca e doar o reclama si atat, eu am condus si mi se pare ceva de genu "Muschi mei minte nu are" prea agresiv pentru personalitatea si caracterul meu de om.Ideeea e ca posesorii bmw tot timpul se lauda iar posesorii de mercedes sunt laudati, sau invidiati asta am observat eu. cei cu bmw tot timpul au ceva de demonstrat sa arate ca sunt in fata, iar cei cu mercedesuri taci le dau fum uneori.

        Ca linie generala de final as putea spune asa, cumparati masina care te va face sa zambesti si peste 6 ani cand te urci in ea ,ca in prima zi in care a inceput sa fie a ta.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Tavi Mihai View Post
          Salut , sunt nou si am cateva intrebari , doresc sa achizitionez o masina si as prefera un clk 200 163 cp din 2004/2005 , dar toti prieteni mei imi spun ca nu este buna pt mine deoarece sunt scumpe piesele si cum am gasit eu una la 5000 euro din 2004 cu 252 000 km (reali cica ) ei au inceput sa zica si mai mult sa imi iau un bmw e46 ..... . Acum va intreb pe voi cat de fiabil este un clk 200 ? consuma mai mult de 13 % ? nu stau in bucuresti stau in tgv si in curand o sa plec in brasov .
          Ce are bmw-ul atat de special de place tuturor ? si ce sistem are pt anti-derapaj mercedesul ( asr esp dsc ) ? este mai bun decat la un bmw ?
          Se merita clk 200 din 2004 full option , varainta lunga cu 252.000 km la 5000 euro ?
          Sper sa nu enervez pe nimeni . Multumesc !

          Raspunsuri aici:
          Detin un CLk200 w209 din 2003/10 - 163cp + instalatie gpl GFI de mai bine de 3 ani sunt al 2 proprietar primul german de noua masina luata de el.

          1.Cat de fiabil este un clk 200 ? - In 3 ani am schimbat brate stanga-dreapta + sonde lambda si actuator usa sofer;deci eu zic fiabila.
          2. Ce sistem are pt anti-derapaj mercedesul ( asr esp dsc ) - Ai ASR si ESP din ce stiu eu dar sincer nu a fost cazul pana acuma sa le folosesc la maxim.
          3. Este mai bun decat la un bmw ? discutia asa am avut si eu cu mecanicul meu inainte de achizitie si am ales CLK.Restul e cancan pana la urma trebuie sa iti placa masina si sa mergi cu una si cu alta sa vezi care iti place mai mult.
          4.Se merita clk 200 din 2004 full option , varainta lunga cu 252.000 km la 5000 euro ? La banii astia nu cred ca e "sincera" masina dar in fine. Banuiesc la ca varianta lunga ii zici la W209 care zic ca e ok.

          5.Consuma mai mult de 13 % ? Vorbesc real nu povesti in oras cu toate pornite intre 13-16 % in functie de cat te incorzi la ea benzina,gaz 14-18%.
          Extern benzina 7-9%,gaz 8-10%.Personal eu fac naveta la lucru si am 76Km zilnic asta inseamna un plin de gaz pe saptamana adica 104ron sau 400-420 Km.

          Ca si piese se potrivesc toate de pe C Klasse (w203) ca mecanica vorbesc si echipamente interioare gen butoane si alte cele.
          Ca intretinere e super decenta ca masina si performante pe masura.(Nu e reactor dar nici nu este lenta.)

          Sper sa fie de folos.

          PS: BMW sincer am mers am vazut la reparat si nu m-ar interesa sincer,exact cum spuneam fiecare cu ale lui pana la urma.

          Mercedes E200 / W211 - 2004
          Mercedes CLK 200 / W209 - 2003

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF