Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

De ce CLK, ce-l deosebeste de C klasse?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De ce CLK, ce-l deosebeste de C klasse?

Asa cum se poate vedea si din titlu, as dori sa invit la dialog posesorii de CLK si nu numai, sa putem avea o imagine reala a tuturor diferentelor ce ne-ar putea determina sa alegem acest model. Personal sunt indragostit de aceasta varianta a producatorului Mercedes si nu ascund faptul ca in interiorul meu as fi vrut sa numesc aici, ca si modele comparative si E Klasse. Gasesc elemente exterioare asemanatoare. Bineinteles ca aspectul tehnic ar trebui sa aibe aceeasi pondere,cel putin, cu celelalte calitati ca: dotari, look,etc. Va astept cu interes si stima pe acest thread!

Buna idee cu topicul asta. Eu sunt de parere ca CLK este mai sportiv ca si model si ca aspect este o masina mai ciudatica asa dar asta in sensul frumos , mie imi place mult mai mult decat modelul C Class , in schimb ca si dotari si motorizari pot fi identice deci singurul lucru care le deosebeste este aspectul exterior.
    “Democracy is a process by which the people are free to choose the man who will get the blame.”
    Dr. Laurence J. Peter

Comment

Clk este un E'classe coupe. C classe...este un E'classe miniatura...cat despre restul diferentelor...doar cancan, este ca si cum ai incerca sa gasesti asemanari si diferente dintre un cal si magar.

Comment

Originally posted by dstelian View Post
        Clk este un E'classe coupe. C classe...este un E'classe miniatura...cat despre restul diferentelor...doar cancan, este ca si cum ai incerca sa gasesti asemanari si diferente dintre un cal si magar.
        Eu as merge mai departe cu indiscretia mea si te-as ruga: Fa diferenta dintre cal si magar! Asta era si motivul thread-ului de fata... Cu stima!

Comment

CLK e pe platforma de E. Topicul era mai de graba, De ce CLK, ce-l deosebeste de E klasse.
          Cred ca SLK e pe platforma de C.

Comment

Sunt multe chestii care s-ar putea potrivi,de exemplu eu am un w210 si un w202 si se potrivesc basculele,amortizoarele,bratul de la stergator etc sunt multe asemanari,deosebirile cred ca sunt vizibile si cu ochiul liber!

Comment

Am condus astazi un c coupe 2000 cc, 120cai , 6 viteze an fabricatie 2001, m-a zgaltait rau de tot, parca eram untr-un karting. Este mult mai rigid fata de clk. Asta ar fi una dintre diferentele majore pe care le-am descoperit. Eu sunt posesor de w208 clk. CLK-ul este mult mai confortabil, nu simti zguduieli ca la C coupe, lanseaza altfel la mers preluand socurile de la gropi.
              200 CLK; 1998cc; 100Kw;

Comment

Daca era pe S, suspensia se rigidizeaza. Poate de aia te-a zgaltait ca intr-un kart.
                Pe C e mult mai soft. Cel putin la al meu asa e

Comment

Astazi,de fapt acum o ora am schimbat E 250 TD W210 cu un CLK W208 200 simplu nu compressor,la exterior in fata seamana mult,ochii bulbucati iesiti in afara,forma la capote chiar daca e mai scurta sau asa pare,stergatorul,volanul,nuca vitezee sunt la fel ba chiar si rotile,in schimb forma mai rotunjita la CLK si spatial interior mult mai mic se simt din momentul in care te asezi la volan.Ca senzatie de condus e un pic mai rigida pe suspensii si servodirectia e mai usoara asta ce am sesizat pe moment.

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF