Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M-ar interesa o nuca schimbator w211 cu sau fara fusta din piele. Nuca e imbracata in piele sau cauciuc ?
    WDB2110061A580326

Comment

• Oglinzi. De W211. Originale sau aftermarket. Si cu un antifurt daca ai ca m-am saturat de cate ori le-am schmbat. Multumesc.
      Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

• Noroc, Adi
        WDB2100061B350379 (classic).
        Arcurile fata, preturile pe original si aftermarket, te rog.
        Preferabil Sachs.
        Cat timp iti trebuie sa le aduci, din momentul comenzii?
        Mersi.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• @ Sechi: salut; codul e prea vechi; da-mi te rog VIN-ul masinii

@ cipiripi: salut; nuca+fusta cod A21126773109C09, insa astept echivalenta de la furnizor ca sa iti dau un pret; mi se pare ca ceva asemanator mi-a mai cerut un coleg cu 2-3 pagini in urma, si pretul era pe la 800-900 lei

@ valentinion: salut
          - oglinzi aftermarket - 600 ron bucata, capac oglinda 260 ron bucata
          - pt oglinzi originale am nevoie de VIN

@ cutaresku : salut
          - imi pare rau, insa determinarea arcurilor corecte e o operatiune destul de laborioasa ce necesita destul de multe informatii; daca ai timp sa treci pe la mine pe la birou, te ajut cu cea mai mare placere

Multumesc
          Adi
          Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
          email: forum@centrocar.ro
          telefon: 0751.071.750

Comment

• Capse fixare covorase textil fata la W211 VIN WDB2110041A951698 un pret pls per set.

Comment

• @ babanu
              Nu ma prind care sunt acele cleme; la FORD stiu ca aceste cleme vin in pachet cu covorasele ...
              Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

• @ cutaresku : salut
                - imi pare rau, insa determinarea arcurilor corecte e o operatiune destul de laborioasa ce necesita destul de multe informatii; daca ai timp sa treci pe la mine pe la birou, te ajut cu cea mai mare placere

Multumesc
                Adi[/QUOTE]

Hmm, nu-s in zona... Zi-mi, punctual, ce detalii trebuie sa-ti dau (sper ca nu ma bagi pe sub masina, sa vad ce culoare au).
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• Vin: WDB12312310364206

Comment

• @ Sechi: salut si multumesc pt VIN
                    - actuator (usa dreapta fata) cod curent A0008006975 = 120-10% = 108 ron

Comment

• Multumesc mult pentru efort, dar mie imi trebuie acuator pentru usa spate.
                      Pretul pentru dreapta fata este ok.

Comment

• Am cumpar de la tine acum ceva timp urmatorul senzor charging pressure sensor 3 bar", A0061531528 ma intereseaza si pe mine cablajul cu tot cu mufa ce vine la senzorul asta. Cat costa?
                        Mercedes c200 cdi din 2006 90kw
                        cod motor :646.962
                        vin:wdb2030071A909409

Multumesc
                        DIESEL FAN

Comment

• Originally posted by centrocar View Post
                          @ Sechi: salut si multumesc pt VIN
                          - actuator (usa dreapta fata) cod curent A0008006975 = 120-10% = 108 ron
                          Nu sunt cleme sunt capse diametrul de 12 parca.

Comment

• grila

salut caut o grila intrefaruri pt in ml w164 argintie .noua sau second .stie cineva

Comment

• Buna ziua,spuneti-mi va rog cat costa uleiul pentru cutie de viteze,filtru si garnitura de la baie la un e220 w211,2004, vin: WDB2110061A572386
                              Multumesc mult.

Comment

• @ Sechi : pai de ce nu dai nene toate detaliile de la inceput? . Pt actuator spate e acelasi cod, deci am nimerit (din intimplare) oferta din prima.

Acum te astept cu comanda, ca doar ce ai recunoscut ca pretu e bun .

Toate cele bune sa fie .

@ dark_mind : salut
                                - cablajul nu e asa simplu de determinat, am nevoie de niste informatii extrem de precise, gen culoare, suprafata sectiunii cablului; programul de piese imi spune "see WIS for detailed instructions" - eu nu am WIS (programul de "operatiuni de service"); te pot ajuta daca faci o diagnoza intr-un service si iti dau ei toate datele necesare, sau chiar codurile pieselor necesare

@ babanu : salut; cleme sau capse, tot una; treaba e ca nu le pot identifica in program

@ costin70 : salut; da-mi VIN-ul masinii daca vrei oferta de piesa noua, originala MB; daca nu, nu mi-l da

@ sfedu : salut
                                - uleiul pentru cutie de viteze: bidon de 1 litru pt cutie viteze automata A0009899203 = 65-10% = 58.5 ron (nu stiu de cati litri ai nevoie); sau bidon de 5 litri A001989230311 = 280-10% = 252 ron
                                - filtru A1402770095 = 70-10% = 63 ron
                                - garnitura de la baie A1402710080 = 50-10% = 45 ron

Multumesc
                                Adi
                                Last edited by centrocar; 10-25-2010, 08:53 AM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF