Va salut! Ma poate ajuta si pe mine cu un catalog pentru piese? Am un Mercedes 200 si nu stiu cum se numesc piesele, ce cod au, etc
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Piese, consumabile si accesorii originale MB
Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut. Am nevoie pt un C200 kompressor, W203, an 2001, berlina 4 usi, 120 kw, benzina, motor 111.955 de urmatoarele:
-arcuri spate
-sondele lambda
-pompa de benzina
-filtru de benzina (poate sa fie si MANN)
Din pacate nu am VIN-ul la indemana. Momentan nu sunt in tara...
Comment
-
Salutare tuturor
@ giuc:
- 2 role ghidaj
* rola 1 A6462000570 = 330-10% = 297 ron
* rola 2 (de la pompa de apa) A6112050010 = 94-10% = 86,6 ron
- 1 curea transmisie A0019938696 = 191-10% = 171,9 ron sau CONTI 6PK2260CT = 115 ron (in stoc)
- 1 intinzator curea transmisie A0002020919 = 115-10% = 103,5 ron sau LEMFOERDER 2185101 = 75 ron in stoc sau FEBI 11276F = 68 ron in stoc sau SKF VKM 31041 = 99 ron in stoc
- filtru polen A2118300018 = 110-10% = 99 ron sau MANN CUK3172 = 110 ron in stoc
@ argatu_petrus:
- stropitor far A2308600347 = 143 ron bucata - 10% = 128,70 ron bucata
- capacel stg A20388007051693 = 110-10% = 99 ron; capacel drt A20388008051693 = 99 ron (capacelele vin vopsite in culoarea caroseriei - beige travertin)
@ Radu_xc: eu nu am catalog de piese in forma tiparita, ci folosesc unul online; am insa cataloage tiparite cu accesorii originala MB (jante, bluze, sepci, cani, brelocuri, etc)
@ copaeg: Salut, din pacate in lipsa VIN-ului nu te pot ajuta
Multumesc
AdiPiese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
email: forum@centrocar.ro
telefon: 0751.071.750
Comment
-
@ spio : salut, da-mi te rog VIN-ul masinii
Multumesc
Va rog, pentru a va raspunde cat mai repede si corect, dati-mi si VIN-ul masinii in cadrul cererilor de oferta.Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
Comment
-
Salut ovidiu.
Masina a avut din fabrica acesti senzori, sau vrei sa ii montezi tu? In orice caz, te rog sa imi dai si VIN-ul masinii.
MultumescPiese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
Comment
-
Salut ovidiu
Vad ca "parktronic system"-ul asta (PTS pe scurt) are 2 componente: una pt bara fata, una pt bara spate.
Pe bara fata sunt plasati 6 senzori, (fiecare cu carcasa lui) care se conecteaza la un cablaj; moddo grosso, senzorii + carcasele + cablajul = .... + 9*6 + 380 (astept echivalenta de cod la senzori)
Ce e dupa senzorii fata - spre unitatea de "convertire" a semnalului radar in "beep" nu am reusit sa identific inca
Pe bara spate lucrurile se complica nitel:
- am 5 variante de tipuri de cablaje
- senzorii pot fi "system 3.0" sau "system 4.0"
- am o piesa numita "take-up" care nu inteleg ce este si ce face ...
Asa ca putem incerca sa "construim" PTS-ul asta, insa usor nu va fi. Ne-ar prinde bine orice ajutor mai specializat, sau macar sa ne uitam impreuna in programul de piese si sa vedem care sunt elementele necesare.
Merci
AdiPiese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
Comment
-
Buna ziua. As dori sa stiu si eu preturile pentru filtrele ce trebuie schimbate odata cu revizia anuala a masinii si pentru 8 litrii de ulei Mobil1 Super 3000 X1 5W-40.Precizez ca masina este W203 c200 cdi an 2004, 90kW, iar VIN : WDB2030071A639571 . As dori sa stiu preturi si pentru consumabilele originale,cat si pentru cele after-market. Multumesc anticipat!Last edited by nenat00; 07-31-2010, 01:16 AM.
Comment
-
@ nenat00: Salut
Ai mai jos preturile. La reperele originale (cele ale caror cod incepe cu A) poti scadea 10%.
- filtru aer A6460940004 = 87 ron sau MANN 70 ron
- filtru ulei A6111800009 = 50 ron sau MANN 35 ron
- filtru motorina A6460920501 = 110 ron (aici as merge numai pe original)
- filtru polen A2038300918 = 120 ron sau MANN 95 ron
La ulei Mobil1 Super 3000 X1 5W-40 am doua variante:
- bax de 12 bidoane X 1 litru = 32 ron/bidon = 384 ron
- bax de 4 bidoane X 4 litri = 29 ron/litru = 464 ron
Stiu ca nu ai ce face cu 1 bax, insa poate mai gasesti un coleg cu care sa te cuplezi. Momentan nu am oferta de vanzare ulei Mobil1 "varsat" ca sa zic asa, ci numai la bax. Norma MB 229.3 o mai respecta si CASTROL Magnatec Diesel B4 5W40, la care am urmatoarea oferta:
- bidon de 1 litru = 37 ron
- bidon de 4 litri = 140 ron
- bidon de 5 litri = 160 ron
Merci frumos
Comment
-
@ dnlfln: salut
La orice reper original de mai jos poti aplica 10% reducere. Merci
- ulei motor (Mobil1 5w30): stii cumva ce norma MB trebuie sa indeplineasca? ai vreo preferinta de tip de ulei? (gen Super Synth 3000 X1, etc ...)
- filtru ulei A6111800009 = 51 ron
- filtru motorina A6460920501 = 105 ron
- filtru aer A6460940304 = 101 ron
- filtru polen A2118300018 = 110 ron
- ulei cutie: ce indicativ trebuie sa respecte (gen 75W90)
- filtru cutie viteze A1402770095 = 65 ron
- pivot (cel din partea din spate) - o sa revin un pic mai tirziu
MerciPiese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
Comment
Comment