Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ flavius89 :

1. oferta pe original

- senzori de presiune in pneuri: imi mai trebuie seria (nr.) de sasiu, pentru ca altfel nu stiu sa aleg senzorul bun; sau macar daca stii ce ai pe ea, BERU sau SIEMENS
    - filtru aer motor A6110940204 sau A6460940304
    - filtru ulei A6111800009 = 47 - 10% = 42.30
    - filtru motorina A6460920501 = 95 - 10% = 85.5 ron
    - stergatoare A2118202145 = 207 - 10% = 186.30 (dar iar depinde de seria de sasiu)

2. oferta aftermarket
    - filtru aer motor = 65 ron MANN
    - filtru ulei = 30 ron MANN
    - filtru motorina = 60 MANN

daca gasesti, imi trebuie seria de sasiu - ceva gen A123456 sau X123456, ca sa vad exact ce senzori si filtru aer ti se potrivesc

multumesc
    Adi
    Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
    email: forum@centrocar.ro
    telefon: 0751.071.750

Comment

• Am postat seria cu o replica mai sus, e prima varianta a ta.
      MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

• @ flavius89:

am vazut seria, insa numai in functie de WDB.... gasesc vreo 6-7 filtre de aer, care se diferentiaza in functie de alte criterii - acele A/X123456 de care iti ziceam, an de fabricatie ...

de obicei in functie de WDB.... mi se incarca si "fisa masinii", insa de data asta programul nu o recunoaste -> nu face singur filtrarile de care ziceam mai sus ...
        Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

• Originally posted by centrocar View Post
          @ dark_ mind : salut

Am gasit "charging pressure sensor 3 bar", A0061531528 = 143 - 10% = 128 ron

piesa originala MB

o pot aduce pe comanda vinerea viitoare

lichide deocamdata nu am - cu exceptia uleiului CASTROL, imi pare rau ca nu te pot ajuta

merci

Adi
          Ma mai intereseaza urmatoarele piese
          A20391909209051 1buc
          Codul asta este pentru ABDECKKAPPE pentru partea dreapta , insa mai vreau si 2 buc pentru partea stanga insa nu stiu codul. ( piesa este din platic si vine in capatul sinei de la scaun)

Cat costa si astea ca sa dau comanda
          Mercedes c200 cdi din 2006 90kw
          cod motor :646.962
          vin:wdb2030071A909409

Multumesc
          Last edited by dark_mind; 03-13-2010, 13:37 PM.
          DIESEL FAN

Comment

• Vreau sa stiu cat ma costa 4l de Cstrol pentru benzina, nu pentru mercedes, pentru un opel.
            Merci.

Comment

• Am gasit codul de la piesa a2039191020 este pentru partea stanga.( sa verifici te rog daca este codul corect)
              Asa ca vreau pretul pentru
              A20391909209051 1buc
              A2039191020 2buc
              DIESEL FAN

Comment

• @ dark_mind : salut

la scaun apar 4 piese, dupa cum urmeaza:

A2039190520 9051 - stanga spate, pe exterior = 15-10% = 13,5 ron
                A2039190620 9051 - dreapta spate, exterior = idem
                A2039190920 9051 - stanga spate, interior = idem
                A2039191020 9051 - dreapta spate, interior = idem

alege acuma pe cele care iti trebuie

merci
                Adi

salut ki[d]s :

4 litri MAGNATEC BENZINA C3 5W40 = 135 ron
                4 litri MAGNATEC BENZINA A3/B3 10W40 = 120 ron

multumesc
                Adi

Originally posted by ki[d]s View Post
                Vreau sa stiu cat ma costa 4l de Cstrol pentru benzina, nu pentru mercedes, pentru un opel.
                Merci.
                Last edited by Carmine; 03-16-2010, 02:11 AM.

Comment

• Originally posted by centrocar View Post
                  @ dark_mind : salut

la scaun apar 4 piese, dupa cum urmeaza:

A2039190520 9051 - stanga spate, pe exterior = 15-10% = 13,5 ron
                  A2039190620 9051 - dreapta spate, exterior = idem
                  A2039190920 9051 - stanga spate, interior = idem
                  A2039191020 9051 - dreapta spate, interior = idem

alege acuma pe cele care iti trebuie

merci
                  Adi
                  A2039190620 9051 1buc
                  A2039190520 9051 1buc
                  A2039191020 9051 1buc
                  "charging pressure sensor 3 bar", A0061531528 = 143 - 10% = 128 ron 1buc

Asta este comanda pe care o vreau
                  Datele firmei ptr factura ti le trimit acum sau cand vin produsele
                  DIESEL FAN

Comment

• @ dark_mind :

salut

am notat comanda, multumesc

datele de facturare pe PM te rog - am nevoie de ele pentru a deschide comanda, sau pe mailul din semnatura mea (denumire firma, J, CIF, adresa sediu, adresa de livrare daca difera, IBAN, banca, nume pers de contact, tel mobil) - iti fac proforma pe ele, ok?

multumesc inca o data

Adi

Comment

• Sal Adi.Pt un w123 240 aduci piese?Mi-ar trebui cablul si clapeta din interior pt eliberat si ridicat capota,wdb12322310042314,an fabricatie 1981.Multumesc frumos.
                      Sa-ti plimbi copilasul intr-un Mercedes-Benz este DE NEPRETUIT!

Comment

• set fise pt un w124 motor 2000cc un pret ?

Comment

• salut PetrisorMugurel

cablu deschidere capota A1238800159 = 143-10% = 128.70
                          clapeta A9703100173 = 43-10% = 38.70 ron

in programul de piese am vazut ca pe langa cablul de deschidere mai sunt 2 cleme, respectiv A1239887178 = 3 ron si N918001005001 = 8 ron

ti le-am trecut in caz ca ai nevoie de ele

merci frumos
                          Adi

@ asterisk:

salut
                          te rog, da-mi seria de sasiu a masinii

multumesc frumos

Adi
                          Last edited by Carmine; 03-17-2010, 18:02 PM. Reason: Am sa te rog sa le raspunzi celor interesati intr-un singur post.

Comment

• Ma intereseaza la ce pret este o nuca de schimbator pentru
                            Mercedes c200 cdi din 2006 90kw
                            cod motor :646.962
                            vin:wdb2030071A909409
                            DIESEL FAN

Comment

• @ dark_mind :

salut

nuca schimbator cod A2032670711 9B97 = 711 - 10% = 640 ron (vine inclusiv cu burduful de piele)

multumesc
                              Adi

Comment

• Pentru MB C200 CDi - 2001

Ma intereseaza pretul ptr Discurile de frana pe fata la un C200 CDi an 2001
                                Nr de identificare:WDB2030041A189386
                                Motor:611.962
                                Multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF