Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ mihnote :

Am revenit cu grila fata cod A20388002239040 = 614 - 10% = 552 ron

Multumesc
    Adi
    Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
    email: forum@centrocar.ro
    telefon: 0751.071.750

Comment

Servus,
      Mercedes w210/2001 (clasa E, 2148 cm3, 105 kw, diesel) serie
      WDB2100061B350379
      urmatoarele piese (rog pret):
      1. Placute frana fata-spate + senzori;
      2. Filtru aer
      3. Filtru polen (am climatronic)
      4. Carlig remorcare
      5. Stergator 600mm.
      Multumesc. Rog (si) PM.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by centrocar View Post
        @ mihnote :

Salut

CASTROL Magnatec Diesel 10W40 B3
        - bidon 4 litri = 116 ron
        - bidon 1 litru = 31 ron

pe stoc in 24 ore de la comanda ferma.

Revin cu grila mai tarziu. Multumesc
        Am nevoie de un bidon de 4L si doua bidoane de 1L de ulei CASTROL Magnatec Diesel 10W40 B3. Cand as putea sa trec sa le iau?
        Sunt din Bucuresti si ar fi perfect daca s-ar putea maine. Multumesc,
        Mihnea
        Last edited by mihnote; 03-08-2010, 01:39 AM.

Comment

Originally posted by mihnote View Post
          Am nevoie de un bidon de 4L si doua bidoane de 1L de ulei CASTROL Magnatec Diesel 10W40 B3. Cand as putea sa trec sa le iau?
          Sunt din Bucuresti si ar fi perfect daca s-ar putea maine. Multumesc,
          Mihnea
          Salut

Te rog, vino maine dupa ora 14, daca e posibil, pana la max ora 17,30; suntem pe bd. Metalurgiei nr 29 - 0756052295

Te rog confirma comanda ferma.
          Multumesc
          Adi
          Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

Salut

Te rog, vino maine dupa ora 14, daca e posibil, pana la max ora 17,30; suntem pe bd. Metalurgiei nr 29 - 0756052295

Te rog confirma comanda ferma.
            Multumesc
            Adi
            Revin cu comanda ferma pentru un bidon de 4L si doua bidoane de 1L de ulei CASTROL Magnatec Diesel 10W40 B3.
            Maine la ora 14:00 sunt la magazin sa le ridic. Multumesc,
            Mihnea 0721 277 963

Comment

Salut Adi.
              Ma poti ajuta te rog cu preturile la filtrul de ulei si la filtrul de aer pe Mann sau alti producatori pentru un Mercedes w201 , motor 2litri Diesel, VIN:WDB2011221F240428.
              Multumesc,
              Mihnea

Comment

Salut Mihnea
                te rog spune-mi din ce an e masina, ca programul de piese imi da 2 variante: pana in luna septembrie 1988, sau dupa septembrie 1988

merci
                Adi

Comment

Salut Mihnea
                  te rog spune-mi din ce an e masina, ca programul de piese imi da 2 variante: pana in luna septembrie 1988, sau dupa septembrie 1988

merci
                  Adi
                  Fabricatie pana in 1988.

Comment

Sorry, nu am reusit sa gasesc nimic

Comment

• Salut!
                      Ma intereseaza un kit de ambreiaj, amortizoare fata, amortizor directie si termostat.
                      Care sunt preturile?
                      WDB2020181A113111, C180, benzina, 90KW, aer conditionat, CV manuala.
                      Stiti cumva daca are volanta cu masa dubla si care este diametrul discului?

Comment

• Cat costa urmatoarele
                        charge pressure sensor ( senzor galerie admisie)
                        0.5l sau 1l ulei servo (in functie de cumva vine la bidon ) la mine culoarea este galbena la ulei in borcan
                        Ma intereseaza ca si senzorul sa fie de la mercedes nu vreau compatibile

Mercedes c200 cdi din 2006 90kw
                        cod motor :646.962
                        vin:wdb2030071A909409

Multumesc
                        DIESEL FAN

Comment

• @ dark_ mind : salut

Am gasit "charging pressure sensor 3 bar", A0061531528 = 143 - 10% = 128 ron

piesa originala MB

o pot aduce pe comanda vinerea viitoare

lichide deocamdata nu am - cu exceptia uleiului CASTROL, imi pare rau ca nu te pot ajuta

merci

Adi

Originally posted by qwerti33 View Post
                          Salut!
                          Ma intereseaza un kit de ambreiaj, amortizoare fata, amortizor directie si termostat.
                          Care sunt preturile?
                          WDB2020181A113111, C180, benzina, 90KW, aer conditionat, CV manuala.
                          Stiti cumva daca are volanta cu masa dubla si care este diametrul discului?
                          Salut qwerty33

disc ambreiaj A0142505103
                          placa presiune ambreiaj A0062501104
                          rulment A0012502515

o sa revin cu preturile la ele

amortizor fata A2023233900 = 532 - 10% = 478.80 ron
                          kit prindere-montare A2023200256 = 48 - 10% = 43.20 ron

amortizor directie A1244630432 = 196 - 10% = 176.4 ron

termostat A1112001215 = 417 - 10% = 375.30 ron

masina ta are volanta cu masa dubla, insa nu stiu diametrul

merci

Adi

@ qwerty33 :

am revenit

disc ambreiaj si placa presiune ambreiaj - am niste "meciuri" cu programul de piese, insa sper sa il infrang

rulment presiune A0012502515 = A0022500515 = 192 - 10% = 172.80 ron
                          Last edited by Carmine; 03-11-2010, 17:36 PM. Reason: tripla postare consecutiva.

Comment

• Salut, senzori de presiune in pneuri pentru un w211, la ce pret ajung?
                            Si ma intereseaza pentru consumabile un pret (filtru aer motor, ulei, motorina).
                            Deasemenea Stergatoarele Bosch la cat ajung.
                            Ms
                            MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

• @ flavius89: salut
                              te rog, da-mi seria de sasiu a masinii; consumabile vrei originale sau aftermarket?

merci
                              Adi

@ qwerty33 :

disc + placa ambreiaj = A020250570180 = 1240 - 10% = 1116 ron
                              rulment A0022500515 = 200 - 10% = 180 ron

merci

Adi

tot @ qwerty33:

rulment de ambreiaj am si LuK la 116 ron, SACHS 100 ron si SKF la 66 ron
                              Last edited by Carmine; 03-12-2010, 18:10 PM. Reason: Am sa te rog sa incerci sa raspunzi celor interesanti intr-un singur post. Mersi.

Comment

• Originally posted by centrocar View Post
                                @ flavius89: salut
                                te rog, da-mi seria de sasiu a masinii; consumabile vrei originale sau aftermarket?

merci
                                Adi
                                WDB2110061A123456

Originale de preferat.
                                MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF