Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut
    Un pret la cele doua piese,(ambele sunt in rezervor), te rog.

Numarul de identificare: WDB2030041A394453
    Marca: MERCEDES-BENZ
    Tipul/Varianta: 203/R00DF0 C 200CDI
    Anul fabricatiei: 2002
    Motorul/Tipul: 611.962
    Motorul/Sursa de energie: MOTORINA
    Motorul/Cilindree (cm3): 2148
    Motorul/Putere max (KW): 85
    Serie motor: 30571814

1. BEFESTIGUNGSPLATTE - (MOUNTING PLATE WITH FUEL LEVEL
    SENSOR) – SONDA LITROMETRICA - cod A 203 470 21 94

2. ZUSATZPUMPE - (AUXILIARY PUMP (DELIVERY UNIT) WITH FUEL LEVEL
    SENSOR) – POMPA AUXILIARA - cod A 203 470 19 41

Comment

salut Codrut

sensor cod A0005428418 = 60-10% = 54 ron
      telescop fata A2033205330 = 710-10% = 639 ron bucata
      telescop spate A2033263000 = 607-10% = 546 ron bucata

multumesc
      cu stima
      Adi

Originally posted by Palimaru Codrut View Post
      Senzor temperatura exterioara w 203 2002 WDB2030061A438841
      si telescoape fata spate pt aceiasi masina?? multumesc
      CU RESPECT
      Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
      email: forum@centrocar.ro
      telefon: 0751.071.750

Comment

Salut darius369

sonda litrometrica A2034705194 (cod curent) = 1083-10% = 974 ron
        al doilea cod nu il gasesc; in schimb gasesc A2034705094 = FUEL DELIVERY MODULE WITH FLUID LEVEL SENSOR = 1170-10% = 1053 ron

e ok codul gasit de mine?

merci
        Adi

Originally posted by darius369 View Post
        Salut
        Un pret la cele doua piese,(ambele sunt in rezervor), te rog.

Numarul de identificare: WDB2030041A394453
        Marca: MERCEDES-BENZ
        Tipul/Varianta: 203/R00DF0 C 200CDI
        Anul fabricatiei: 2002
        Motorul/Tipul: 611.962
        Motorul/Sursa de energie: MOTORINA
        Motorul/Cilindree (cm3): 2148
        Motorul/Putere max (KW): 85
        Serie motor: 30571814

1. BEFESTIGUNGSPLATTE - (MOUNTING PLATE WITH FUEL LEVEL
        SENSOR) – SONDA LITROMETRICA - cod A 203 470 21 94

2. ZUSATZPUMPE - (AUXILIARY PUMP (DELIVERY UNIT) WITH FUEL LEVEL
        SENSOR) – POMPA AUXILIARA - cod A 203 470 19 41
        Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

Buna ziua Adi .

W211 Clasa E 220 CDI 2148 - 150 / 110 , anul 2004 luna Xll , motor OM 646.961
          seria sasiu WDB 211 0061 A 728743.

Te mai rog sa imi mai raspunzi la o intrebare , doua :
          - cat costa racordul elastic aflat pe toba (doar bucata de teava pe care se afla ghemul de sarma , racordul ).
          - imi poti da preturile la filtre si uleiurile necesare tipului masinii mele .

Multumesc anticipat pentru raspunsuri , apreciem sincer timpul acordat noua , tuturor !

Cu stima ,
          Rares
          MB E220 W211

Comment

Salut raresmister

Am gasit un "suspension ring" A2114920044 = 32-10% = 28,80 ron si un "bracket" A2114921141 = 23-10% = 20,70 ron

Filtrele le vrei MERCEDES, sau e ok si MANN?
            Ce ulei folosesti? Ce specificatie trebuie sa indeplineasca uleiul pt masina ta?

Multumesc

Adi

Comment

Nu stiu ce sa zic, eu am luat codurile de pe piese.

Comment

Domnule Adi ,

Eu as fi preferat sa imi dai ambele preturi , atat pentru MANN cat si pentru MB ...se poate ?!
                Eu in acest moment folosesc Castrol , gama care este pentru filtru de particule . Cand am adus masina din Germania avea in motor Mobil .... nu stiu daca am facut bine ca am schimbat reteta , pe forum parerile sunt impartite ! Dar banuiesc ca daca il schimbi la timp si nu forjezi motorul cat si masina la limitele maxime , indiferent de tipul uleiului motorul se comporta la fel . Desi are 270.000km motorul este ok, fostul propietar a facut nr. asta de km mergand f mult pe autobanda facand "naveta" intre orase . La ultima revizie facuta la reprezentanta acum 30 zile , mecanicii mi-au dat nota 8,5 masinii .
                Cat despre "suspension ring" nu stiu daca-i piesa pe care o caut eu , pretul m-i se pare mic , la reprezentanta era in jurul sumei de 400 ron !?! Asta-i singura piesa care-i urgenta si trebuie inlocuita . Am sa iti dau maine mai multe detali vis-a-vis de ea , poate gasesc undeva codul ei si te va ajuta .

Ok , mai tinem legatura ....sa ai zile frumoase si drumuri bune !
                MB E220 W211

Comment

Originally posted by centrocar View Post
                  Salut andreiwtw

bara directie A2024600405 = 800-10% = 720 ron

multumesc
                  multumesc, dar am luat-o vineri ca-mi trebuia rapid ...
                  data viitoare revin cu intrebari ca vad ca aveti preturi bune !

Comment

Originally posted by Maxmann View Post
                    WDB2020181A300151

Am nevoie de 3 bucse: 2 de la bascula fata (cele dinspre spate) - stanga si dreapta si una de la semicaseta.
                    LIpsea o cifra. L-am corectat.
                    Mercedes CL 200 Kompressor
                    Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

@ raresmister

Salut

iata oferta de filtre

- filtru aer A6110940204 = 93 - 10% = 83.7 ron, MANN 60 ron
                      - filtru ulei A6111800009 = 48 - 10% = 43,2 ron, MANN 27 ron
                      - filtru motorina A6460920501 = 97 - 10% = 87.3 ron, MANN 55 ron
                      - filtru polen (DUST FILTER) A2118300018 = 103 - 10% = 92,7 ron, MANN 88 ron
                      - filtru cutie viteze A1402770095 = 60 - 10% = 54 ron, MANN 40 ron

ULEIURI CASTROL
                      - EDGE Turbo Diesel 5W40 (respecta MB229.51) bidon 4 litri = 135 ron, bidon 1 litru = 35 ron
                      - Magnatec Diesel B4 5W40 (respecta MB 229.1/229.3/229.31) bidon 4 litri = 128 ron, bidon 1 litru = 34 ron

M-am uitat din nou la toba ... nu identific piesa de care zici tu, din pacate; o sa ma mai uit

multumesc

Adi

Comment

salut Maxmann

kit reparatie bucsi bascula A2023300075 = 267 - 10% = 240,3 ron

pentru semicaseta ai PM

merci Adi

Originally posted by Maxmann View Post
                        LIpsea o cifra. L-am corectat.

Comment

Buna ziua Adi .

W211 Clasa E 220 CDI 2148 - 150 / 110 , anul 2004 luna Xll , motor OM 646.961
                          seria sasiu WDB 211 0061 A 728743.

Multumesc pentru raspunsurile de pana acum .
                          In legatura cu racordul flexibil ::
                          In imaginea data de cei de la reprezentanta scrie asa :
                          Picture number : B49218000017.081117
                          Catalog:64U
                          Gruop:49-EXHAUST SYSTEM
                          Subgrup:218-EXAHUST SYSTEM FOUR -CYLINDER DIESEL VEHICLES
                          Iar linga piesa respectiva, racord flexibil , este scris numarul 600

Incerc sa iti trimit o imagine pe care o am in PC dar nu reusesc sa dau copy aici ...ma poti ajuta cu o idee ?!
                          MB E220 W211

Comment

Salut Rares

Indicatiile au picat la tzanc - mie la descrierea piesei imi apare EXHAUST PIPE - FRONT

piesa 600 are cod A2114905020 = 380 ron (pretul minim la care o pot da)

Acum astept comanda

toate cele bune

Adi

@ andreiwtw: multumesc pt aprecieri

Comment

Pentru un W203 Avantgarde din 2004, ma intereseaza masca fata completa (grila neagra si rama cu ornamentele de crom) la ce pret o pot gasi la dumneavoastra.
                              VIN:WDB2030071A741380
                              De asemenea, ulei Castrol Magnatec Diesel 10w40 (pt un w201)
                              Va multumesc.

Comment

@ mihnote :

Salut

CASTROL Magnatec Diesel 10W40 B3
                                - bidon 4 litri = 116 ron
                                - bidon 1 litru = 31 ron

pe stoc in 24 ore de la comanda ferma.

Revin cu grila mai tarziu. Multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF