Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va salut,

Vreau sa stiu daca puteti aduce niste bujii Beru.

Product / Type / Code desig / Type desig / Order no

BERU / Ultra / Z 206 / 14 FR-7 DPU2 / 0 002 335 908

Imi trebuie pentru un W202, C200, benzina, 100KW, care are instalatie Gpl,

Datele le am de pe site ul Beru,

Sa imi spuneti va rog un pret si un timp in care se pot aduce.

Multumesc !

Claudiu,
    0741.096.812
    nokiaclau@yahoo.com
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

• Salut,un pret pentru senzorul de presiune dupa pompa de inalte(acela de masoara/verifica presiunea de motorina in pompa).

VIN:WDB2030071A599961

Comment

• @ Riddick: salut
        senzor presiune din capul rampei A0061536528 = 678 ron -10% = 610.2 ron

pe pompa de inalta nu am niciun senzor de presiune, am numai un senzor de temperatura

merci
        Adi
        Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
        email: forum@centrocar.ro
        telefon: 0751.071.750

Comment

• Buna ziua
          Am un mercedes benz A klasse(w168/M231C2/A 140), an fabricatie 2000(Cilindree 1397, tip motor 166.940) si s-a rupt butonul care regleaza oglinzile electrice. Am vazut ca el nu vine singur ci cu toate celelalte butoane(la mine 3 sunt false exact ca in figura atasata).
          Daca puteti sa-mi dati un pret pentru aceasta piesa.

Cu stima Anton Constantin
          Attached Files

Comment

• @ anttiti: am nevoie de VIN-ul masinii
            merci
            Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

• sper sa fie acesta WDB1680311J362983
              L-am luat din cartea de identitate - numar de identificare

Comment

• @ anttiti: panou control A1688203910 = 1260-10% = 1134 ron

Merci
                Adi

Comment

• Buna.
                  Ma intereseaza un set de bujii originale pentru un C200 Kompressor din 2002.
                  VIN-WDB2030451F238056
                  Ma intereseaza modelul nou cum este in poza.
                  Attached Files
                  Cu S-ul nu te pui.

Comment

• Salut kriket
                    Bujia originala cod A0031599703 = 66 ron-10% = 59.4 ron per bucata

Nu stiu daca e "noua" sau "veche" , e bujia data de programul de piese originale pe seria de caroserie data de tine.

Le pot aduce la Bucuresti vinerea viitoare, daca dam comanda pana cel mai tirziu martea viitoare

Merci
                    Adi

Comment

• Salut!

Pentru E 320 CDI , 11/2004 , 3222 cm3 , VIN : WDB2110261A547013 :

-ulei motor + filtru ulei (cati litrii de ulei intra?)

-ulei cutie + filtru ulei cutie (cati litrii de ulei intra?)

-filtru aer

-filtru motorina

-scut bara + scut motor

-senzor SRS scaun pasager

-semnal oglinda sofer/stanga

-actuator usa sofer, cutia aceea , modulul de inchidere centralizata, de la usa soferului

-placute frana fata

si cam astea pt acum ... astept preturile, merci.
                      2004 W211 E 220 CDI Avantgarde

Comment

• Salut 220CDI

Referitor la uleiul de motor: ce ulei ai folosit pana acum? Daca ai cartea tehnica a masinii (manualul de utilizare), stii cumva ce norma trebuie sa indeplineasca uleiul pt masina ta? E ceva gen MB 229.1 . Nu stiu exact cati litri de ulei iti intra, dar la 3200 cmc cred ca 8 ar fi suficienti.

Ulei de cutie automata original Mercedes, bidon de 1 litru = 65-10% = 58.5 ron; nu stiu cati litri intra la un schimb

- filtru ulei motor A6131800009 = 57-10% = 51,3 ron sau MANN 40 ron
                        - filtru ulei cutie viteze A1402770095 = 68-10% = 61,2 ron sau FEBI 40 ron sau MANN 50 ron
                        - filtru aer A6460940104 = 110-10% = 99 ron sua MANN 75 ron
                        - filtru motorina A6460920501 = 110-10% = 99 ron
                        - scut bara A2115203023 = astept pret de la furnizor pe cod echivalent
                        - scut motor (plasat central sub motor) A2115202323 = astept pret ; scut plasat spre spate A2115202623 = astept pret
                        - semnal oglinda sofer compusa din geam semnal A2038201321 = 158-10% , banda izolatoare fonica A2118110096 = 10-10% , si bec semnal xenon 12V-6W N400809000004 = 17-10% ; deci total ar fi (158+10+17)-10% = 166.5
                        - incuietoare usa sofer A2117200335 = 520-10% = 468 ron
                        - placute frana fata A0044208720 = 408-10% = 367 ron sau ATE 300 ron sau TEXTAR 310 ron sau TRW 265 ron sau FERODO Thermoquiet 295 ron
                        - senzori placute fata = (2*35)-10% = 63 ron

Merci
                        Adi

Comment

• Revin cu :

A2118211958

A0015454009

A2113308207

A0045418601

A2115402917

A2115204523

Astept raspuns, merci.
                          2004 W211 E 220 CDI Avantgarde

Comment

• @ 220CDI : re-salut
                            - preturi scuturi
                            A2115203023 -> A2115204523 = 540-10% (scut bara)
                            A2115202323 -> A2115204323 = 390-10% (scut central)
                            A2115202623 -> A2115204223 = 970-10% (scut posterior)

Merci
                            Adi

Comment

• Va salut!
                              M-ar interesa un pret la un dispozitiv de ajustare.
                              Cod: A102 070 00 74
                              Multumesc anticipat.
                              Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

• Salut tumar; pretul este 100 ron-10%, se aduce pe comanda
                                Merci
                                Adi

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF