Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand anvelope rulate de iarna

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand anvelope rulate de iarna

Am adus pentru a vanzare lot de anvelope de iarna rulate in Germania - sunt in general marci consacrate (Pirelli,Continental,Michelin,Dunlop etc), cu 5-6 mm profil ramas ,rulate uniform si fara defecte gen galme,taieturi sau petice.
    Protectia pentru janta este mai des intalnita la cele de la 16 inch in sus,majoritatea sunt perechi de cate 2,dar exista si seturi de cate 4 la fel.
    Preturile per pereche (2bucati) :
    15 inch - 200 lei
    16 inch - 220 lei
    17 inch - 300 lei

Pentru poze si alte detalii pentru fiecare anvelopa in parta (indice de viteza,an de productie etc) ma puteti contact aici,prin mesaj privat,pe id-ul de mess marius_ashi_bv sau la telefon 0720849183.
    CUORE SPORTIVO

Nu ai cumva si jante? Ma intereseaza 5x112, 16", ET 43...

Comment

Am avut ceva,dar s-au vandut.Daca mai gasesc te voi anunta prin pm sau voi pune anunt pe forum.
      CUORE SPORTIVO

Comment

Lot nou de anvelope disponibil,majoritatea marcilor consacrate si a dimensiunilor uzuale.
        CUORE SPORTIVO

Comment

Doar anvelope?

Comment

Salut! Ma intereseaza un set de 185 sau 195 /65/15. Ar fi ideal 4 bucati identice. Si un pret pentru acest set de 4 bucati.
            Sigla Mercedes-Benz semnifica cele trei spatii pentru care germanii produc motoare – sol, apa si aer

Comment

Scuze pentru raspunsul intarziat,am disponibile cateva seturi de 4 la fel doar pe 195/65/15,pretul este de 390 lei pemtru un set de 4 bucati.
              Daca mai esti interesat,iti pot trimite pe mail sau pm poze si alte detalii.
              CUORE SPORTIVO

Comment

Originally posted by marius68582 View Post
                Scuze pentru raspunsul intarziat,am disponibile cateva seturi de 4 la fel doar pe 195/65/15,pretul este de 390 lei pemtru un set de 4 bucati.
                Daca mai esti interesat,iti pot trimite pe mail sau pm poze si alte detalii.
                Sunt interesat....pt poze si contact tavi_73_tax@yahoo.com
                Sigla Mercedes-Benz semnifica cele trei spatii pentru care germanii produc motoare – sol, apa si aer

Comment

245/50R18 ai?

Comment

245/50/18 nu am nimic din pacate.
                    Majoritate dimensiunilor uzuale in continuare disponibile,inclusiv dimensiuni mai mici : 13- 14 inch.
                    CUORE SPORTIVO

Comment

205/65/r15 de iarna ai ceva (Macar ceva apropiat ca sa pot pune pe jante) ? m-ar interesa 2 sau 4 bucati ! Cat de folosite sunt ?

Comment

235-45-17 sau 215-50-17 sau 225-50-17 ma intereseaza pe mine.Din care dintre ele ai cel mai bun set de 4?Cu respect Alex.

Comment

caut anvelope

caut anvelopa 275/55/R17 ???? te rog un mes

Comment

Rog un pret daca se poate, pentru urmatoarele:

- 205 / 65 / R15 - 4 buc. de VARA - set
                            - 205 / 50 / R16 - 2 buc. de VARA
                            - 225 / 45 / R16 - 2 buc. de VARA

Toate cele bune !

Comment

Deocamdata nu am decat un set de Bridgestone 205/50/16 la pretul de 300 lei, din toate cele solicitate, pentru a nu incarca forumul inutil v-am trimis intr-un mesaj privat toate detaliile.

Cele bune !
                              CUORE SPORTIVO

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF