Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand ambreiaj C180 benzina w202 -1994

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand ambreiaj C180 benzina w202 -1994

Vand kit ambreiaj marca SACHS(echipare originala) compus din placa,disc,rulment.Pret 200euro.(in magazin este 1200lei).

Am si cutie de vanzare pentru c180 benzina 1994.400 euro.
    cutia s-a vandut.
    Last edited by maurice; 02-14-2009, 12:29 PM.

Comment

Am vandut cutia .Mai am ambreiajul

Comment

Salut!Am un w202 din 1993(mai exact din noiembrie 1993) pe benzina,motor de 1800.Am observat ca uneori imi patineaza ambreiajul,nu tot timpul dar e suparator.Crezi ca s-ar potrivi kit-ul tau de ambreiaj? Merci..si astept un raspuns!
        W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Ti-am dat codul de piesa de la sachs si nu ai mai raspuns ...my friend.

Comment

Originally posted by maurice View Post
            Ti-am dat codul de piesa de la sachs si nu ai mai raspuns ...my friend.
            Stiu,dar daca te uiti,anuntul acesta a fost postat mai devreme,iar cel care nu a raspuns ai fost tu.Pe urma ti-am trimis si pe privat,dupa care mi-ai dat codul de la kit.Din pacate nu am avut timp sa vb cu cineva sa-l intreb daca se potriveste,dar te anunt tot pe private daca aflu ceva.

Comment

Se potriveste sigur, dar daca vrei sa faci o treaba trebuie sa cumperi discul si rulmentul noi, daca vrei sa o mai lungesti 40-50 de mii merge si asa in functie si de km care ii are kit-ul.

Comment

Kitul e nou ...my FRIEND.Are tot ce trebe in el adica si rulment si placa si....DISC.

Comment

Bai zolti ...te bagi in seama si pe urma dupa ce iti dau toate datele te tai ca maioneza si o dai la intors ca la Mongolia in fata cortului.Noi santem in UE nu in asia mai pui de gingis han.Sa nu mai postezi aici ca tie nu iti mai vand nimic .

Comment

Codul de piesa al kitului este 3000 705 102 (Sachs) .

Comment

Originally posted by maurice View Post
                      Bai zolti ...te bagi in seama si pe urma dupa ce iti dau toate datele te tai ca maioneza si o dai la intors ca la Mongolia in fata cortului.Noi santem in UE nu in asia mai pui de gingis han.Sa nu mai postezi aici ca tie nu iti mai vand nimic .
                      Maurice aici esti pe un thread de vanzari asa ca mi se pare normal sa ti se puna tot felul de intrebari despre piesele care le vinzi.Omul vine intreaba, primeste raspunsul si se mai gandeste, daca se hotarate cumpara daca nu...se mai gandeste. Intre timp primul venit, primul servit. Postul tau de mai sus mi se pare un pic ne la locul lui, nu poti obliga pe cineva sa iti cumpere piesele, in schimb tu esti obligat sa dai detali despre ele oricarui posibil cumparator!
                      1982 Mercedes w123 240D
                      1992 Mercedes w124 200D

Comment

Originally posted by stronger666 View Post
                        Maurice aici esti pe un thread de vanzari asa ca mi se pare normal sa ti se puna tot felul de intrebari despre piesele care le vinzi.Omul vine intreaba, primeste raspunsul si se mai gandeste, daca se hotarate cumpara daca nu...se mai gandeste. Intre timp primul venit, primul servit. Postul tau de mai sus mi se pare un pic ne la locul lui, nu poti obliga pe cineva sa iti cumpere piesele, in schimb tu esti obligat sa dai detali despre ele oricarui posibil cumparator!
                        Uite un om care stie ce inseamna bunul simt.Am intrebat pe privat daca s-ar potrivi la masina mea,deasemenea i-am spus ca daca ma intereseaza il contactez,iar el ma face in toate felurile.Macar daca-mi trimitea pe privat...
                        Nu m-am suparat pe Maurice ca a procedat cum a procedat,dar putea s-o faca mai diplomat cu toate ca m-am interesat doar de kit-ul lui si nicidecum nu am zis ca-l cumpar.

Comment

Up.
                          Mai este kitul pe raft in garaj .

Comment

Am pus si o poza cu kitul daca e de folos cuiva.
                            Attached Files

Comment

De pe siteul de la Sachs am copiat modelele la care se potriveste:

MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 180 (202.018) 03/93 - 05/00 90 / 122 1799
                              MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 (202.020) 01/94 - 05/00 100 / 136 1998
                              MERCEDES-BENZ C-KLASSE Kombi (S202) C 180 T (202.078) 06/96 - 09/00 90 / 122 1799
                              MERCEDES-BENZ C-KLASSE Kombi (S202) C 200 T (202.080) 06/96 - 03/01 100 / 136 1998

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF