Vand interiorul de la masina mea. Este din stofa bej, in stare foarte buna, scaunul de la sofer in stare perfecta, scaunul pasagerului putin uzat, cotiera, mochete, ornamente bej, plasa documente, geamuri electrice fata, fete de usi cu lemn, rulou/plasa despartitoare portbagaj (in poza este negru, am si bej), ornamente praguri, consola centrala dintre scaune, capac torpedou.
Nu se vand parasolarele cu iluminare (am altele bej in loc), stingatorul si storage box-ul cu jaluzea din lemn. Nu vand nimic separat. Bancheta spate nu se potriveste la berlina.
Alte detalii pe PM, mail alex_cabrio@yahoo.com sau tel 0769828780 (sms daca nu raspund)
Mai multe poze sunt la prezentare masinii - 'W124 fost suedez...'
Pret 350 ron negociabil sau schimb cu volan W124 cu piele model sport sau cu piele+lemn.
Nu se vand parasolarele cu iluminare (am altele bej in loc), stingatorul si storage box-ul cu jaluzea din lemn. Nu vand nimic separat. Bancheta spate nu se potriveste la berlina.
Alte detalii pe PM, mail alex_cabrio@yahoo.com sau tel 0769828780 (sms daca nu raspund)
Mai multe poze sunt la prezentare masinii - 'W124 fost suedez...'
Pret 350 ron negociabil sau schimb cu volan W124 cu piele model sport sau cu piele+lemn.
Comment