Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand Amortizoare Spate Sport Originale Mercedes C-Class W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Amortizoare Spate Sport Originale Mercedes C-Class W203

Salutare!

Masina mea tocmai a trecut printr-o revizie generala, ocazie cu care am observat ca amortizorul dreapta fata prezenta putin ulei scurs in partea de sus. Prin urmare am procedat la schimbarea tuturor amortizoarelor de pe masina, insa mi-a fost confirmat in service ca cele de pe spate au fost un moft de-al meu sa fie toate 4 la fel, intrucat nu necesitau momentan inlocuirea.

Asadar, se vand doua amortizoare spate OEM, pentru C-Class W203 cu suspensie sport de fabrica. Am atasat si cateva poze.

Pret: 350 ron (ca idee, doua amortizoare sport noi OE sunt in jur de 1460 ron)

Telefon: 0744.304.392
    Email: schumithe1st@yahoo.com

Cu stima,

Lucian
    Attached Files

UP........

Comment

UP again

Comment

Sus cu el

Comment

Nu le vrea nimeni? Mai las ceva la pret? Ocupa spatiul degeaba in balcon si parca nici nu imi vine sa le arunc..pacat de ele.

Comment

Va salut ... as fi interesat daca ... se potrivesc pentru un C180 din 1995 ... ?

Comment

Din pacate nu am raspuns la aceasta intrebare...Daca va ajuta ne putem intalni sa le vedeti.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF