Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cumpar "placa neagra" cutie de viteze automata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar "placa neagra" cutie de viteze automata

Cumpar placa neagra cutie de viteze automata (asa cum o numesc mecanicii) sau unitate de control cutie de viteze automatica (asa cum o numeste reprezentanta) pentru mercedes E270 CDI, an 2001, caroserie W210. Tipul cutiei de viteze este 722.6 . Astept oferte aici, pe forum, sau la tel. 0740.33.66.66.

Asa arata piesa

Aici este rezultatul diagnozei facuta de Marian ( user : mastermario71 )

Va salut, am eu asa ceva.
    Am atasat pozele cu piesa, si codul este identic cu cea ce cautati.

Eu Am toata cutia completa, dar o si dezmembrez, nu e problema.
    Pretul il discutam la telefon, numarul meu este 0744709202.

O zi buna.
    Attached Files
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Salut,nu e scumpa placa,incearca sa o comanzi pe FEBI,vine tot originala dar e mult mai ieftina

Comment

Vreo 6 meleoane mai exact ...
        Last edited by cutaresku; 11-11-2013, 14:57 PM.
        1991 R129 300SL-24
        1991 w124 300CE-24
        1993 w202 C280
        1978 w116 450SEL 6.9
        1987 w201 190E 2.0
        1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

O mai fac si SWAG si VEMO.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by Ford_V6 View Post
            Vreo 6 meleoane mai exact ...
            Unde o gasesc la 6 milioane, ca maine merg sa o cumpar. Am solicitat oferta de pret de la 3 firme. Unix mi-a raspuns ca nu au reperul cerut de mine, Trost inca nu a raspuns iar Augsburg a dat un pret de 1081 lei.

Bucuresti : 11.11.2013
            O F E R T A-Nr.: 13627807

Livrare
            Cant. Articol Termen Pr.unitar Pret Total
            ----------------------------------------------------------------------------------
            octaviannus@yahoo.com

MERCEDES, SS: WDB2100161B431129

Pozitia 20
            1 Buc Kit electric senzor turatie CV, 1.081,00 1.081,00
            producator SWAG
            AM
            Livrabil din DEPOZIT BUCURESTI JILAVA

incl. 24% TVA RON 209,23
            Total fara TVA RON 871,77
            ------------------
            Total cu TVA RON 1.081,00
            ==================

Vreau sa mai caut. Daca voi stiti alte firme care pot avea preturi mai mici cereti o oferta de pret (mai sus gasiti seria de caroseriei) sau spuneti-mi mie unde sa mai caut.

Comment

Autokarma, sase bulioane si trei sute.
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Exact!
                Sau mai simplu cauti codul pe google, selectezi numai pagini in romana si de acolo incolo te pui pe telefoane.
                Last edited by cutaresku; 11-12-2013, 08:45 AM.
                1991 R129 300SL-24
                1991 w124 300CE-24
                1993 w202 C280
                1978 w116 450SEL 6.9
                1987 w201 190E 2.0
                1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                  Multumesc pentru informatie. Am cumparat de la ei. Piesa avea codul sters. Mi s-a explicat ca febi doar ambaleaza si ca este posibil ca piesa sa fi avut anterior cod pe original si nu au voie sa vanda cu acel cod. Am crezut aceasta varianta pentru ca pe placa noua mai erau si alte coduri (care nu au fost sterse) si care erau aceleasi ca pe placa veche. Codul care a fost sters era A 140 270 05 61. Avand piesa noua in mana m-am apucat de treaba. Demontat - montat aproximativ 3 ore. Nu am crezut ca este asa de simplu sa schimb placa neagra. Suplimentar, am mai schimbat, carcasa stecher unitate comanda transmisie automata (35 lei), garnitura baie ulei, filtru cutie, 6 litri ulei cutie ATF 134.

Comment

Aceasta placa neagra contine si senzorul de turatie al transmisiei?

Comment

Da, aceasta placa contine toti senzorii de turatie ai cutiei.
                      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Am inteles!,e ok daca o cumpar pe Febi,e mai ieftina,de la Autokarma?
                        Last edited by tensyon89; 02-12-2016, 18:35 PM.

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF