Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

vand caroserie w124

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vand caroserie w124

Vand caroserie cheala w124 la pret de fier vechi 100euro .masina a fost dezmembrata si nu a ramas nici un element.Este intr-o starea foarte buna fara pic de rugina adusa din germania anul trecut .Daca nu se da pana luni la prima ora se inchide.

Emi 0747262012
    Botosani.

Am pus niste poze cu coaja poate totusi are cineva nevoie de ea ....nu are pic de rugina se vede si din poze .
    Attached Files

Comment

Din ce an este , acte ceva ...si mai ales ce culoare are , ca nu disting .
      Argintiu cumva ?
      Multumesc .

Comment

Da e argintie metalizat.Anul nu il stiu exact deaorece nu am nici un act la ea .
        Tara de provenienta e germania stiu doar ca sau scos 3 seturi de numere rosii .

Comment

Wdb -ul (seria ) e suficient ca sa aflu anul .
          Actele pentru numere rosii sint suficiente .
          Motorizarea cit a fost ?

Comment

Motorizarea a fost 2000 disesl grup3.51 iar seria e una din astea 2 nu stiu exact sa fiu sincer care e ...124 1201a764562...1240261b55077

Comment

Se poate inchide.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF