Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar cutie pentru W203 sport coupe

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar cutie pentru W203 sport coupe

Buna ziua
    Am un mercedes W203 sport coupe
    C180 129CP
    Am nevoie de cutia de viteze pentru modelul asta. Daca este cineva care ma poate ajuta, raman recunoscator.
    Cutia este cu 6 trepte, manuala si "caraie" cand introduc introduc levierul in treapta 1 daca masina se afla in miscare.
    Daca este pe loc intra normal. Deasemenea si in treapta a 2 a intra mai greu daca este rece, pana se incalzeste.
    Simptomul de la treapta 1 se pastreaza indiferent de temperatura.
    Multumesc anticipat
    Cristian

Date de contact!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cristiandvd View Post
      Buna ziua
      Am un mercedes W203 sport coupe
      C180 129CP
      Am nevoie de cutia de viteze pentru modelul asta. Daca este cineva care ma poate ajuta, raman recunoscator.
      Cutia este cu 6 trepte, manuala si "caraie" cand introduc introduc levierul in treapta 1 daca masina se afla in miscare.
      Daca este pe loc intra normal. Deasemenea si in treapta a 2 a intra mai greu daca este rece, pana se incalzeste.
      Simptomul de la treapta 1 se pastreaza indiferent de temperatura.
      Multumesc anticipat
      Cristian
      Ofera tu un pret corect.Urmeaza sa dezmembrez un c180 coupe 2001 2000cc 129cp pentru ca nu se merita inmatriculatul.(are volan pe dreapta)

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF