Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Jante -Originale MB- de tabla pe 15 si 16!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Jante -Originale MB- de tabla pe 15 si 16!

Am de vanzare cateva seturi de jante de de MB de tabla, au gume de vara montate pe ele :
    - 1 Set de Jante pe 15 de pe A klasse W168, cu gume de vara Pirelli 195 / 50 R15, profil bun.. mai bine de jumate - 5 mm! - 380 lei!
    - 2 Seturi de Jante pe 15 de pe W202 - W203... cred ca au Et de 37, cu gume de vara 195 / 65 R15
    - 1 Set de Jante pe 15 de pe W124, cu Et de 49, cu gume de vara 195 / 65 R15
    - 1 Set de Jante pe 16 de pe W210, cu Et de 40, cu gume de iarna 215 / 55 R16, 2 anvelope cu profil la limita sub 2 mm, iar 2 mai au cam 2-3 mm - gumele bonus, nu le recomand la drumuri lungi sau in zapada, dar mai merg putin - 350 lei!

Pretz per set de 15 doar jantele 250 lei! pe setul de 16 - 350 lei!
    Cine le doreste cu tot cu anvelope de vara, mentionez ca anvelopele sunt in set de 4, nu pe perechi de 2 cu 2, pretul e in functie de profilul anvelopei, de marca, an - de la 50 lei/buc.- 4-5 mm pana la 180 lei/buc - ca NOU de vara continental, dot 2012 - 8 mm profil!

Mai am si multe alte anvelope de vara, de diferite marimi 14-17, la preturi foarte bune!

Jantele arata foarte bine, fara rugina sau indoituri, dar fara capace si prezoane, momentan se afla in Germania si le pot aduce personal gratuit pe traseul oradea - cluj - bistrita - suceava la sfarsitul lunii octombrie!

In caz ca exista doritori le voi face si poze, dar momentan nu am cum din lipsa timpului, duminica sper sa reusesc si le voi pune tot aici in anuntz.

Am si de AL cateva seturi, originale MB, de pe 15-17 - duminica anuntzul cu tot cu poze!

Relatii doar pe YM la id. alexyall dupa ora 20:30!

Astept pozele.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Poze cu jantele pe 16!

Poze cu setul pe 16 :
      Dimensiunile jantei sunt : 5 x 112, 7,5 J, Et 40 se vede si in poza! Merg foarte bine si pe W211... W220.. si multe altele!
      Attached Files

Comment

Poze cu 1 set pe 15!

Poze cu unul din seturile pe 15 :
        Dimensiunile jantei sunt : 5 x 112, 6,5 J, Et 37! Merg foarte bine pe W202, W203, W210... si altele!
        Momentan sunt montate, umflate, echilibrate pe jante gume de vara Continental EcoContact Ep, 195 / 65 R15, profil foarte bun, in jur de 6 mm - Vezi foto!
        Pretul cu tot cu gume a jantelor este de 550 lei, usor neg. Fara gume doar jantele 250 lei!
        In poze sunt prafuite doar - jantele - gumele - fara defect!
        Attached Files

Comment

UP! De pe jantele pe 16 am scos gumele - ocupau spatiu degeaba.
          Se pot vinde si cu gume de iarna pe 15 sau 16 dimensiuni la alegere! Profil foarte bun - 5,5 - 7 mm - Pretz de la 300 - 600 lei setul de 4 gume de iarna!

Comment

UP! Anuntz valabil! 1 set pe 15 cu Et de 37 s-a vandut! Au ramas restul!

Comment

UP! Anunt valabil, s-a mai dat un set de jante de tabla pe 15 cu Et de 37, au mai ramas cele de A klasse pe 15, un set de W124 pe 15 cu Et 49 si cele pe 16 de pe W210!

Comment

UP! Anuntz valabil! Mai am si cateva seturi de gume de iarna - diferite dimensiuni ( 195, 205, 215, 225 / 55, 60 sau 65 ) - pe 16 la vanzare! Nu ezitati sa sunati! Preturi foarte bune!

Comment

M-ar interesa un set de jante de tabla pe 15 cu tot cu gume de iarna profil si DOT bun pentru un W202.Te rog sa-mi faci o oferta daca nu aici atunci pe privat si daca ai avea posibilitatea trimiterii lor in Belgia.Multumesc
                  Mercedes W202 C180 Sport
                  Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Gume pe 15 de iarna nu mai am, doar un set de 4 - 225 / 60 R15, ceea ce nu iti vin bine pe W202, si pana in Belgia ar costa ceva si transportul, am vecin un care face Belgia cu Sprinterul dar sigur ar vrea 40-50 Euro. Nu se poate sa nu gasesti acolo un set in ziar sau E-bay. Stima!

Comment

Am nevoie de un set de gume de iarna cu jante de tabla, 15 sau 16.
                      Ce am acum pe masina (w209) sunt: fata 205 50 16, spate 225 50 16.

Ai ceva pentru mine?
                      Noroc!

Comment

Valabil!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF