Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cumpar Jante Al 15"-16" pentru W124

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Jante Al 15"-16" pentru W124

Sunt in cautarea unor jante de aliaj usor pentru W124. Nu sunt hotarat exact de care, dar prefer sa fie OEM, neaparat pe 15", nu mai mari.
    Nu e o problema daca au lacul sau vopseaua sarita. Ce e foarte important la ele e sa NU fie defecte/deteriorate din punct de vedere structural.
    Astept oferte cu poze aici, sau pe mail nistor@QMT.ro .

Buna seara,astea nu va plac?Pret 600 ron,sunt OE!
    Attached Files

Comment

Multumesc de oferta. Imi plac si astea, dar sunt pe locul 3-4.

Comment

Daca tot am zis de locurile 3-4, zic sa postez si poze cu jantele de pe locul 1, pe scara mea de valori. Aveti pozele mai jos.

In alta ordine de idei, astept si propuneri, in sensul ca daca cineva are o idee legata de niste jante pe 15" care ar arata bine pe W124, chiar daca nu le are de vanzare, il rog sa posteze poze cu respectivele jante. Poate-mi plac si-mi largesc aria de cautare . Multumesc anticipat.
        Attached Files

Comment

Up.
          Se accepta si jante pe 16.
          Deci, cumpar jante pe 15 sau pe 16.

ROG frumos un moderator sa adauge si in titlul.
          Multumesc.

Comment

.... up ....

Comment

D-astea originale nu te interesează ?
              Lord W126 500SE -> 2.5D
              Lady W123 230C -> 240D
              W124 -> 200D
              W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
              Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
              Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

M-am uitat la jantele tale de mai multe ori, sunt o baza buna de reconditionare.

Le am si acum in vedere, dar nu sunt in TOP 3(topul meu) ca si model de janta, din punct de vedere al aspectului.

Le-am mai vazut pe alte W124 si nu m-au atras in mod deosebit. E foarte adevarat ca poate erau mai ponosite Mercedes-urile sau jantele si asta contribuia la aspectul general. La mine poate ar fi mai bun aspectul, pentru ca masina arata cum trebuie, iar jantele, dupa sablat si vopsit in camp electrostatic, ar arata si ele cum trebuie.

Dar ceva ma opreste, deocamdata.

Comment

Salut, am de vinzare un set de 4 buc BRABUS exact ca in link-ul de mai jos, NOI, dar am 2 capace ce ascund prezoanele. Vinzatorul din link iti da in 700 euro JANTELE, dar capacele sunt doar FACSIMILE.

Cele BRABUS costa 400 euro BATUTI IN CUIE.
                  Dar mai am ceva bun, destul de rar, adica 4 jante AMG ce vin cu 4 anvelope Michelin 205/60 R15 (4MM carne, fara gilme sau vulcanizari, luate de noi). Iti pun iarasi un link de pe ebay.de sa le vezi. Daca te decizi la vreunele, ceri poze facute cum vrei, no problem.
                  Fata de cele din link-ul urmator, ale mele au incluse si capacele MB ce mascheaza rulmentul rotii.
                  Costa 200 euro, detalii pe privat.
                  http://www.ebay.de/itm/Original-Merc...item1e6ca1f7dd
                  Last edited by cutaresku; 03-29-2012, 19:23 PM.

Comment

Ok.
                    Count me out.
                    In cateva zile voi intra in posesia jantelor AMG de la colegul DMIHNEA.

Comment

Inchis la cerere.
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF