Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand interior de piele neagra pt.w124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand interior de piele neagra pt.w124

Vand interior de piele neagra pt.w124 pret 750 RON ,Mai am, 4 usi complete ,geamuri electrice pe fata pret 150 RON usa de fata si 100 RON spate.NR de telefon la care pot fi gasit 0744736814

Te rog sa faci poze la interior si sa le postezi pe forum,in special la sofer pt a se vedea urmele de uzura.
    Multumesc!
    Mercedes Benz W124 250 Turbo Diesel
    Mercedes Benz 190E din 1983.-Fosta

Comment

[QUOTE=clod;232712]Vand interior de piele neagra pt.w124 pret 750 RON ,Mai am, 4 usi complete ,geamuri electrice pe fata pret 150 RON usa de fata si 100 RON spate.NR de telefon la care pot fi gasit 0744736184
      Last edited by clod; 02-07-2012, 16:54 PM. Reason: Am gresit numarul de telefon

Comment

Anunt valabil 700 Ron 0744736184 nr la care pot fi gasit

Comment

Anunt Valabil

Comment

Buna

Scaunele sunt din piele sau imitatie? parca cel al soferului e taiat.

Comment

sunt interesat de interior, te rog pune niste poze cu fetele de portiere fiecare in parte si o poza mai clara si mai apropiata cu taietura aia de la sofer sa-mi fac o impresie cat de greu e s-o repar.

multumesc!
              forumist tacut

Comment

Sunt din piele scaunele, am sa revin cu poze mai clare si cu fiecare element, multumesc

Comment

clod, ai pm de la mine de vreo doua saptamani, mai bine chiar, poate binevoiesti sa-mi raspunzi daca mai esti interesat sa vinzi interiorul
                  forumist tacut

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF