Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Caut sa cumpar cateva relee s/h pentru un prieten (W123)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caut sa cumpar cateva relee s/h pentru un prieten (W123)

Releu semnalizare A0008211063
    - este montat sub consola centrala dintre scaunele din fata
    - s-a pus pe W107, W114, W115, W123, W126 si W210

Releu impuls stergatoare parbriz A0008210863
    - este montat in spatele bordului, dupa ceasuri
    - s-a pus pe W107, W123 si W126

Releu stergatoare parbriz A0015422219
    - nu stiu exact unde este montat, cred ca impreuna cu celelalte relee
    - s-a pus pe W107, W116, W123, W124, W126 si W140
    - La W123 este acelasi tip de releu si pentru ABS, clima, ventilator clima, geamuri electrice

YM: razvanolinic
    Tel: 0752.246.508

Originally posted by Orvo View Post

Releul la semnalizare de la W123 nu este montat inpreuna cu butonul de avarii (parte incorporata cu aceasta)?

Aveam eu pe undeva printre niste piese ramase de la W123 280E-ul meu. O sa incerc sa-l caut si daca mai exista ti-l fac cadou (nu ii stiu starea de functionare).

Totusi, incearca sa gasesti altundeva pentru ca eu pana la anu` nu mai "execut" nimic!
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Intradevar, la w123 releul de semnalizare / avarii e parte integranta cu butonul de avarii...

Comment

Originally posted by vstef_is View Post
        Intradevar, la w123 releul de semnalizare / avarii e parte integranta cu butonul de avarii...
        Nu si la modelul colegului meu, unde releul de semnalizare este parte separata de butonul de avarie. Probabil e un model cu an vechi de fabricatie, pentru ca nici EPC-ul sau WIS-ul inafara de motor si cutie (automata) nu-mi ofera prea multe informatii. VIN-ul masinii este WDB12312312309935. Intersant VIN, nu ?

Comment

La modelul "facelift" releul e separat.Butonul e mai mic , seamana a w126.La cele cu releu incorporat , butonul este mare.

Comment

======================
            UP - VALABIL IN CONTINUARE
            ======================
            Nu are nimeni niste relee dinastea ramase prin garaj ?

Comment

Eu am astea: http://www.clubmercedes.ro/vand-cate...ra-t14906.html

Comment

Originally posted by Orvo View Post

Releu impuls stergatoare parbriz A0008210863
                - este montat in spatele bordului, dupa ceasuri
                - s-a pus pe W107, W123 si W126

Releu stergatoare parbriz A0015422219
                - nu stiu exact unde este montat, cred ca impreuna cu celelalte relee
                - s-a pus pe W107, W116, W123, W124, W126 si W140
                - La W123 este acelasi tip de releu si pentru ABS, clima, ventilator clima, geamuri electrice

YM: razvanolinic
                Tel: 0752.246.508
                Salutare .....

Am Releu semnalizare A0008211063

E NOU NOUT COSTA 70 RON

ID mess mb_piese_ulei NONSTOP

Cu Stima Si Bafta

Andrei

Comment

Salut , daca pui niste poze cu ele mai mult ca sigur te pot ajuta !

Comment

relee am eu,toate,50 ron releu semnalizare,relee stergatoare 30 ron.
                    tel 0722224699,orice piesa

Comment

Salutare !
                      Astea sunt releele (sunt exact cele de pe masina!):

@Sile: da-mi un apel cand vezi poza, sa te sun, ca si-asa mai avem de vorbit ...

Toate cele bune !

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF