Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez s500 L w220 long version

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dezmembrez s500 L w220 long version

Dezmembrez s500 L w220 long version impecabil preturi mici ,are pe el jante superbe de 18 originale MB de pe w221 si cauciucuri noi la numai 700e cu totul pretul de achizitie al jantelor plus cauciucuri a fost de 2700e
    Attached Files

Locatia masinii este Italia?

Comment

Sondele lambda din spatele catalizatorului le ai si la ce pret.

Comment

D-asta insist eu pe date de contact, vanzatorul e in Pamplona, nr. de mobil canci, viziteaza forumul la sfantul asteapta. Daca nu apar cele cerute de Regulamentul Bursei se inchide.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Da masina este in Bucuresti acum am schimbat si datele anuntul a fost publicat ieri lumea mai si lucreaza raspun la maxim o zi !

Iti vand toata partea de la motor pana la finale 400e dar sa ti le demontezi singur ! Pentru mai multe detalii sopo_scorpion
          Last edited by Luxian; 12-15-2011, 13:14 PM.

Comment

M-ar interesa magazia de CD-uri. Da-mi, te rog, un mesaj cu pretul si numarul tau de telefon.

Comment

Ti-am trimis mesaj privat oricum in caz ca nu l-ai citit pretul este 100e dar trebuie sa o demontezi singur iti dau nr 0723.906052 (numai duminica este tata acasa eu momentan nu sunt in tara)

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF