Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand turbo Mercedes motor 2.2CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand turbo Mercedes motor 2.2CDI

Vand turbina Mercedes 2.2CDI perfect functionala. Tel 0749511994 Pret 200E.
    Attached Files

Nu are joc in ax? E reconditionata? Pretul e negociabil de la 150E ? Dai garantie ceva la ea ?

Comment

Originally posted by donrafael View Post
      Nu are joc in ax? E reconditionata? Pretul e negociabil de la 150E ? Dai garantie ceva la ea ?
      Nu este reconditionata, l-am luat de pe un Mercedes E220 an 2002, garantie o luna de zile.

Comment

Ovidiule ,de ce nu vrei sa mai raspunzi la telefon? Ti-am trimis turbina inapoi la Baia mare, ca nu de potriveste la E -ul meu. Fa un bine te rog si raspunde la telefon.Nu-i frumos SA LE TRAGI TEPE celor de pe forum. O zi buna.

Comment

Alo domnule Ovidiu vezi ca am vorbit cu niste persoane care au legatura cu serviciul meu si te vor cauta. Daca vrei sa vb cu mine ai nr meu de tel.

Comment

ce cod are turbosuflanta? ce model de masina ai?

Comment

turbo

Feriti-va de acest pungas.Vinde piese defecte.Il cheama OVIDIU SIMONCA serie ci MM292594 cu domiciliul in Baia Mare, str Margianului tel 0749511994 sau 0765431715 dar care sunt inchise amandoua. Deci grija mare la bandit.

Comment

Atentie la hot!!!!!!

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF