Dupa cum scrie si in titlu , vand Comand APS 50 , navigatie originala Mercedes compatibila cu Mercedes W211 clasa E si CLS fabricate intre 2002 si 2008.
Se afla montata pe masina mea , se face orice proba , este in stare impecabila , fara semne ze uzura , zgarieturi , defecte ascunse sau mai stiu eu ce .
Cd playerul functioneaza fara probleme cu cd uri scrise pe calculator , slotul pt. caseta audio de asemenea functioneaza perfect , navigatia si ea fara probleme.
Se mai ofera cumparatorului si cd ul original cu care a venit masina/navigatia.
Are pregatire telefon GSM, precum si pregatire bluetooth. Ecran color 16:9.
POZELE SUNT REALE.
Schimburi accept numai cu navigatie cu ecran mare originala Mercedes sau replica de la Dinavin , bineinteles cu diferenta din partea mea.
PRET : 150 EURO.
Se afla montata pe masina mea , se face orice proba , este in stare impecabila , fara semne ze uzura , zgarieturi , defecte ascunse sau mai stiu eu ce .
Cd playerul functioneaza fara probleme cu cd uri scrise pe calculator , slotul pt. caseta audio de asemenea functioneaza perfect , navigatia si ea fara probleme.
Se mai ofera cumparatorului si cd ul original cu care a venit masina/navigatia.
Are pregatire telefon GSM, precum si pregatire bluetooth. Ecran color 16:9.
POZELE SUNT REALE.
Schimburi accept numai cu navigatie cu ecran mare originala Mercedes sau replica de la Dinavin , bineinteles cu diferenta din partea mea.
PRET : 150 EURO.
Comment