Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand set faruri w203 c class impecabile!

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand set faruri w203 c class impecabile!

Farurile provin din germania, sunt originale, nu au nici cea mai mica urma de matuire sau galbeneala. Nu au nici un suport rupt, au toate becurile in ele marca Philips ( care se stie ca is si ele niste bani ). Sunt ambalate profi in cutii separate cu bureti pentru faruri, deci pot sa le trimit cu curier oriunde in tara!

Pret 499 ron perechea
    Tel: 0720437548
    Attached Files

Sus cu farurile, asteapta un proprietar care vrea 2 faruri impecabile, originale!

Comment

Hai la faruri, ca e cam mare cutia cu farurile in balcon.

Comment

Esti cumva interesat de un audio 10 cd pentru w203 + diferenta din partea mea? Sper sa nu supere intrebarea.
        Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

Comment

Salut, nu supara intrebarea, doar ca nu am ce face cu el, eu am Comand pe masina. Bafta la vanzarea lui!

Comment

Salut

Salut,

Acesta este ultimul pret? Astept sa imi refac "bugetul" pe la jumatatea lunii ca am schimbat niste piese la C-ul meu dar sunt interesat de ele. Sper sa le mai ai pana atunci...dar acesta e ultimul pret?

Multumesc foarte mult

Comment

Salut, din pacate mai pot lasa la ele echivalentul transportului in tara prin curier, deci cam 10 euro. Multumesc si eu.

Comment

Salut

Deci ar fi 500 de Ron cu tot cu transport? Multumesc mult pentru raspuns si sper sa le mai ai pe la mijlocul sapatamnii vitoare deoarece chiar sunt interesat de ele

Multumesc

Comment

Originally posted by totel View Post
                  Salut, din pacate mai pot lasa la ele echivalentul transportului in tara prin curier, deci cam 10 euro. Multumesc si eu.
                  Salut!N-as vrea sa fie cu suparare si nu zic ca nu merita banii dar as putea oferii 400 ron sincer mi-ar trebui doar cel din partea stg. Acum ramane sa-mi spui daca si cum esti de acord.

Comment

AlexBV - da vine 500 cu trasport inclus pana la tine acasa.Sunt ambalate fiecare intr-o cutie cu bureti pentru faruri si ambele cutii intr-una mare. Mai e interesat cineva de ele si tot asa o sa ma sune pe sapt viitoare.
                    evnosia - nu e cu suparare dar nu pot sa le dau cu atat sub nici o forma, mai bine le pastrez de rezerva in caz de Doamne-feri . Pt ca eu cand am avut nevoie de un far mai demult, mi-a venit pe curier de la dezmembrari un amarat de far tot innegrit pe interior, asa macar astea is impecabile.

Comment

Nu dati banii pe prostii, luati faruri la c-class )

Comment

luam dar acum strangem banii )

Comment

Salut

In cat timp ar ajunge in Brasov? Adica in primul rand le mai ai?

Comment

Multumesc, se poate inchide, sa le stapaneasca sanatos AlexBV!

Comment

Working...
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF