Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand piese de interior w123 (cobra)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand piese de interior w123 (cobra)

Salutare, sint un pasionat de cobra, si din aceasta cauza am ajuns sa colectionez multe piese, pe care nu am unde sa le mai tin.
    Ce vand in special, sint doua interioare pe negru si albastru (scaune, banchete, fete de usi, si restul) si 2 interioare pe maro (doar fete de usi, stalpi) si o trapa electrica completa, pentru ca astea imi ocupa cel mai mult loc.
    Daca va intereseaza si altceva(piese de motor, casete de directie, etc), indrazniti sa cereti, si daca am dublura va dau cu placere.

Interioarele nu se vand neaparat complete, daca va trebuie doar o piesa din set, se dezmembreaza.

Preturile vor fi ca pentru prieteni.
    Pentru orice relatii, va rog sa ma contactati la telefon 0765396797, pe forum raspunsul va veni mai greu.

Salut

ai cumva ornamente/insertii de lemn? ma interezeasa un set complet daca ai

mersi

Comment

UP!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Salut. Ce fel de motorizari ai la dezmembrat?Pune te rog si niste poze cu interioarele sa imi fac o idee.Multumesc.

Comment

interior negru

ma intereseaza o poza cu interiorul negru. starea scaunelor, a huselor si banchetei spate. astept poze + pret.

Comment

Salut w123 si sensey1, dati-mi va rog pe privat adresele de email ca sa va trimit poze. cel mai bine este sa ne auzim la tel 0765396797 pentru ca nu intru zilnic pe forum. Seara faina!

Comment

Scaunu sofer pe culoare albastra in ce stare e?

Comment

se poate inchide

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF