Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand jante aluminiu 15" 5x112

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand jante aluminiu 15" 5x112

Dimensiune prezoane : 5x112, merg pe: Mercedes,Audi,Vw etc.

Jantele au fost pe Mercedes w203 din 2001,masina personala.Nu sunt strambe, sudate sau indoite.Am pozat fiecare janta in parte.Au fost revopsite pentru ca se exfolia lacul de pe ele.Calitatea materialelor a fost foarte buna, in schimb manopera nu a fost una dintre cele mai bune, in sensul ca defectele nu au fost chituite ( micile zgarieturi sau lovituri).Sunt foarte bune pentru a fi folosite ca si roti de iarna, sau nu. Sunt convins ca arata foarte bine odata puse pe masina.
    Am si capacele centrale originale Mercedes Benz, dar nu erau la indemana cand le-am fotografiat, sunt incluse in pret.

Pret: 130 Euro usor neg.

Tel: 0720437548
    Mess: totel1985
    Attached Files

Foarte frumoase si ieftine. Un pret demn de vremurile astea maronii. Bafta la vanzare !
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Salut!M-ar interesa,poti sa pui te rog o poza cu o janta care are si capacelul din mijloc,sau sa-mi spui modelul jantei sa caut pe net,sa-mi fac o idee.Mersi.

Comment

Originally posted by carmine View Post
        Foarte frumoase si ieftine. Un pret demn de vremurile astea maronii. Bafta la vanzare !
        Multumesc frumos, am pus pretul in conformitate si cu vremurile astea si pentru faptul ca nu sunt impecabil reconditionate.

Ady26 - am vorbit pe messenger

Comment

pe cat sunt?17?

Comment

Scrie in titlu 15"
            SV-85-BMC

Comment

Se poate inchide, le-am pus pe masina mea.
              Attached Files

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF