Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Scormonesc după piese rare W126

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E buuun. Lordul se inobileaza tot mai mult . Personal as fi cumparat doar sticla nu stopurile complete desi nu strica sa ai un set de rezerva.

Comment

Asteptam cu nerabdare sa vedem cum vor arata
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Acele sticle de lampa nu arata la fel ca lampile complete. Sunt afumate doar partile de alb (mers inapoi si semnal), pe cand lampile complete sunt fumurii pe toata suprafata si arata mult mai bine. Parerea mea...
        W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
        W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
        W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
        - `Dullah - Abdullah.

Comment

Originally posted by Leo View Post
          ...Cele de seria II au grile mai groase.
          Si mie imi trebuie acel capac. Cui nu-i trebuie?
          Originally posted by Levi View Post
          ...renunţ la el în favoarea colegului dan500se, ştiu că-l caută de mult !
          Mersi oricum, cele bune !
          Originally posted by sovieticool View Post
          Si mie imi trebui capac de seria a 2- a.
          Daca nu gasiti capac SH iata piesa cu codul pentru comanda OEM, ce l-am luat (pentru Levi...cand inca era "lipsa" la el...) de pe masina mea (500SE) :

Originally posted by Gheorghiu Rami View Post
          Pentru dan 500 : ti-am rezervat capacul, dar nici nu stiu cat costa , poti face tu o propunere.
          Ti-ar mai trebui si alte piese ?
          Originally posted by Gheorghiu Rami View Post
          Am cam orice piesa de la masina a 2 a , Mercedes W 126, SE 280, mai putin :
          - sticla far dreapta, alternator, tapiterie piele (dar am fetele de usi , culoare verde ), baterie, elementele de lemn , motorase strergatoare faruri.
          Srcrie-mi, te rog, ce anume piese te - ar interesa.
          Vreau capacul de Seria I plus alternatorul sau macar suportul lui....Ti-am scris si pe anuntul tau de la Bursa!
          W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 300SE Anthracite Grey Metallic
          W126 500SE Nautical Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Originally posted by Levi
            Încetu' cu-ncetu' se face oţetu' ... De pe lista cu piesele căutate, am bifat perdeluţa de lunetă, aşa că, au mai rămas celelalte:
            - stopuri fumurii
            - suport număr de înmatriculare, cromat (nu plastic suflat!)
            Asta a mers uşor. Deci, suportul de număr se şterge de pe lista cu "scormoneli" ...
            P.S. Am găsit şi stopuri fumurii, să vedem dacă sunt livrabile ...
            Originally posted by mer_se280 View Post
            De ce vrei sa iti pui stopuri fumurii? Crezi ca va arata ma bine?
            Wow, n-am crezut că stârnesc atâtea discuţii cu stopurile alea ... Azi mi s-a confirmat stocul, asta însemnând că, în cca. 1 săptămână ar trebui să le am. Şi eu sunt curios cum vor arăta montate. Ideea e că, Lord e gri fumuriu (smoked grey), şi ar trebui să arate exact ca în poza din linkul lui Cristi.
            Originally posted by mer_se280 View Post
            Asteptam cu nerabdare sa vedem cum vor arata
            Ei, şi uite că, aşa arată stopurile fumurii şi suportul de număr, cromat.

P.S. Şi, să nu uităm că, topicul ăsta e cu "scormoneli" după piese. Au mai rămas celelalte:
            - rezervor lichid de parbriz, încălzit
            - stop suplimentar original
            - consolă orizontală Zebrano cu cât mai multe găuri (de ex: cea cu toate geamurile electrice), în stare perfectă - şi a mea e OK, deci accept doar ceva superior
            - sistem de boxe în uşi ! Asta implică şi feţele de uşi aferente (culoarea mea de interior este crem Palomino)
            - paravânt geamuri laterale
            Attached Files
            Last edited by Levi; 07-20-2011, 17:49 PM.
            Lord W126 500SE -> 2.5D
            Lady W123 230C -> 240D
            W124 -> 200D
            W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

...
              - paravânt geamuri laterale

Incerca la HEKO. Din pacate au doar pe geamurile fata. Eu am acest model. Un vecin comandase recent de la ei un set fata-spate pentru un Ford Mondeo si l-a costat cam 150-160 de lei transport inclus.

Produsele pentru MB:

HEKO - owiewki samochodowe, wind deflector, wind deflector for car, osłony, listwy, pleksi, PMMA, motoryzacja

Modelul pentru W126:

HEKO - owiewki samochodowe, wind deflector, wind deflector for car, osłony, listwy, pleksi, PMMA, motoryzacja

Instructiuni de montaj:

W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
              W126 280SE Black Blue Metallic
              W126 300SE Anthracite Grey Metallic
              W126 500SE Nautical Blue Metallic
              W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Am demarat căutările pt. paravânturile Heko, dar - ca un făcut - firmele mai serioase (adică cei care au răspuns la tel) sunt în concediu în perioada asta, iar alţii nici măcar n-au răspuns la apeluri sau mail (din păcate sunt şi d-ăştia, că, deh, asta-i românica). Cert este că, se pot comanda, produsul există şi e livrabil, deci ... urmează ...
                Rămân în continuare celelalte piese rare:
                - rezervor lichid de parbriz, încălzit
                - stop suplimentar original
                - consolă orizontală Zebrano cu cât mai multe găuri (de ex: cea cu toate geamurile electrice), în stare perfectă - şi a mea e OK, deci accept doar ceva superior
                - sistem de boxe în uşi ! Asta implică şi feţele de uşi aferente (culoarea mea de interior este crem Palomino)
                La care se adaugă cutia cu rulou de pe consola centrală orizontală, varianta cu lemn Zebrano. Nu are foarte multă importanţă culoarea tapiţeriei de pe cutia în sine, aia se schimbă in no time în crem Palomino, dacă e nevoie.
                Attached Files
                Lord W126 500SE -> 2.5D
                Lady W123 230C -> 240D
                W124 -> 200D
                W208 CLK200 -> 2.0

Comment

Levi am crezut ca te ajut sa termini lista asta, dar vad ca scoti una si bagi doua de pe lista. )... asa-i cu noi astia pasionatii. Facem una si mai gasim doua chestii de facut :P.

Comment

Ce mai conteaza cate piese adaugam. Important e sa le gasim.
                    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                    W123 280CE
                    W126 500SEC
                    W220 500L

Comment

Levi, daca tot cauti spritz incalzit, ai incercat sa intrebi de curiozitate macar cam cat ar fi elementele noi la MB ?

As fi curios si eu ...

Comment

Da, rezervorul e undeva la 300 de lei, iar spirala de încălzire 1000-1100 de lei. Pfaff ... Eu mi-am făcut o improvizaţie cu o spirală de la W124, dar dacă reuşesc să pun mâna pe una originală de w126, wow ...
                        Lord W126 500SE -> 2.5D
                        Lady W123 230C -> 240D
                        W124 -> 200D
                        W208 CLK200 -> 2.0

Comment

Levi, cam care ar fi utilitatea unui astfel de rezervor în condiţiile în care astăzi toţi folosim lichid de parbriz de iarnă? Diuzele din câte ştiu, la toate S-urile sunt încălzite.

Comment

Originally posted by Nelu Patrascu View Post
                            cam care ar fi utilitatea unui astfel de rezervor în condiţiile în care astăzi toţi folosim lichid de parbriz de iarnă
                            Să trăieşti, Domnu' Nelu ! Aş putea să-ţi răspund prin 2 cuvinte: piticii mei .. Ai dreptate în legătură cu lichidul de iarnă. Însă, eu am mai "completat" pe Lord accesorii pe care nu le avea ca şi dotări când a ieşit pe poarta de la Sindelfingen, cum ar fi parasolarele iluminate, lămpile de citit din spate, şi alte ghiduşii care nu-mi vin în minte acum. Aceste accesorii se regăsesc în lista originală de dotări a modelului, şi eu încerc să le găsesc, şi să le pun. Nu sunt ele vitale, într-adevăr, dar prin asta îmi "liniştesc piticii", dacă tot le-a ghicit neamţu' la vremea aia ...
                            Să trăieşti, cele bune !
                            Lord W126 500SE -> 2.5D
                            Lady W123 230C -> 240D
                            W124 -> 200D
                            W208 CLK200 -> 2.0

Comment

Nu esti singururl care completeaza dotari .

W126 280SE
                              W123 280CE
                              W126 500SEC
                              W220 500L

Comment

salutare , eu sunt din Hunedoara si in drum spre Deva este un centru de dezmembrari auto.
                                Acolo acum vreo 3 saptamani era un W126 , parea destul de complet..
                                As putea maine eventual sa merg pina acolo sa intreb sa vad daca mai au masina si daca au piesele. Daca gasesc ceva pot sa le iau eu si sa i le trimit eventual.. insa nu pot spune sigur daca mai e sau nu mai e masina acolo O seara buna!
                                Mercedes w123 200 http://www.clubmercedes.ro/my-merced...0.html?t=24300

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF