If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Scormonesc după piese rare W126
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Nu prea iese bine cu astea din state. Cand mergeti sa ridicati coletul va asteapta vamesul. Il deschideti de fata cu el si ii prezentati produsele. Apoi el va calculeaza taxele vamale, acestea insemnand TVA-ul in general. In ceea ce priveste linkul dumneavoastra este o licitatie, asa ca nu este pretul final acolo. Se mai poate licita, si probabil se va ajunge la vreo 100 fiindca majoritatea ebayerilor liciteaza in prima si mai ales in ultima zi. Nu mai zic ca e foarte posibil ca o piesa pentru un model american sa nu se potrivesca pe unul european. Plus ca omul asta nu trimite in Romania. Un exemplu de pret final pentru ce vine din America ar fi: pret produs + 24% tva + 20-50$ transport.
De precizat ca TVA-ul nu se aplica pentru toate marfurile de provenienta SUA. Cel mai sigur aflati cu un telefon la vama. Eu am luat din SUA doar electronice pana acum si la alea cu siguranta se aplica. La unele produse se percepe doar o taxa vamala de 6%. Cel mai important de stiut este ca taxa se calculeaza pentru valoarea integrala a coletului. De exemplu daca un produs costa 100$ si transportul 40$ toate taxele vamale inclusiv TVA-ul se aplica pentru valoarea totala adica 140$. Asta-i Romania.
Daca vreti neaparat produsul din SUA il pot intreba pe cumparator daca trimite in Romania si daca da cat costa. Majoritatea accepta daca sunt intrebati. Pentru Germania vad ca e 45$ transportul. Il intreb cat e pentru Romania (o sa fie cam la fel) si aveti doua zile sa va hotarati daca licitam sau nu.
Eu nu mă refeream neapărat la piesa din link, am dat linkul ca un reper cu poză (culoarea Palomino cu lemn Zebrano). Aşa ceva m-ar interesa, dar nu mă grăbesc, am vrut să ştiu cam cât ar veni în RON, mulţumesc de informaţii ! După calcule, ar fi undeva la 600 de lei ... Aş zice că ar merita, că de obicei astea le-am văzut pe ebay la preţuri mult mai mari (150-230 USD). Chestia e că, accesoriile de acest gen se găsesc preponderent pe modelele comercializate în SUA. ( Ca fapt divers, am găsit asta http://www.ebay.com/itm/Mercedes-W12...item46002720dc , dar când am văzut preţul ... )
OK, hai să vedem concret, la cât scoatem cutia cu rulou din link ? Calculează, te rog, TOT ce înseamnă (transport, taxe, comisionul tău, etc.), şi ţinem legătura !
Levi, daca mai ai nevoie de piese de pe ebay, te pot ajuta, dar limiteaza-te si tu la ebay.de si ebay.co.uk, de unde se poat aduc usor .... Singura conditie: bifeaza si tu acolo sa-ti afiseze doar licitatiile la care se accepta PayPal ca metoda de plata (uite profilul meu: razvan.olinic).
Răzvane, mersi anticipat ! Chestia e, după cum am scris mai sus, că aceste accesorii erau preponderent pe modelele SUA. Dacă va fi cazul, voi apela ! Mersi încă o dată !
P.S. O altă problemă la mine este: niht şprahe daici, deloc, din păcate ... Asta e o problemă şi la căutarea pieselor: în engleză le mai ştiu denumirile, dar în germană, ioc ... (ştiu, există dicţionare, dar nu e tot aia)
Eu nu mă refeream neapărat la piesa din link, am dat linkul ca un reper cu poză (culoarea Palomino cu lemn Zebrano). Aşa ceva m-ar interesa, dar nu mă grăbesc, am vrut să ştiu cam cât ar veni în RON, mulţumesc de informaţii ! După calcule, ar fi undeva la 600 de lei ... Aş zice că ar merita, că de obicei astea le-am văzut pe ebay la preţuri mult mai mari (150-230 USD). Chestia e că, accesoriile de acest gen se găsesc preponderent pe modelele comercializate în SUA. ( Ca fapt divers, am găsit asta http://www.ebay.com/itm/Mercedes-W12...item46002720dc , dar când am văzut preţul ... )
OK, hai să vedem concret, la cât scoatem cutia cu rulou din link ? Calculează, te rog, TOT ce înseamnă (transport, taxe, comisionul tău, etc.), şi ţinem legătura !
Atept sa-mi confirme daca trimite in Romania apoi va contactez prin pm cu pretul final.
Imi pare rau dar userul refuza sa expedieze in Romania.
Nu ornamente mă interesează, ci o bară faţă întreagă de SEC, aşa cum scrie mai sus !
În ceea ce priveşte "alte piese rare de 126", dacă nu a mare deranjul, nişte poze ar fi binevenite ... sau măcar o listă cu ele. În acest moment mă interesează piesele de pe lista mea de mai sus, dar, cine ştie ... poate aveţi ceva la care eu nici nu m-am gândit sau nici măcar nu auzisem ...
Respect, cele bune !
Caut:
- consolă orizontală Zebrano cu cât mai multe găuri (de ex: cea cu toate geamurile electrice), în stare perfectă - şi a mea e OK, deci accept doar ceva superior
- sistem de boxe în uşi ! Asta implică şi feţele de uşi aferente (culoarea mea de interior este crem Palomino)
- cutia cu rulou de pe consola centrală orizontală, varianta cu lemn Zebrano
- bară faţă de SEC seria a 2-a, cu lămpi de ceaţă, doar în stare perfectă tot ansamblul (culoarea nu mă interesează)
Salut.Am eu un vebasto pe benzina daca te mai intereseaza.L-am dat jos de pe un 190 benzinar.Pretul al fi 250 ron plus taxe de expeditie.Mai multe detalii la tel 0732582134
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment