Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand jante 14" Al pt W123 si bot

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand jante 14" Al pt W123 si bot

Set de 4 jenti cu 2 gume 195/75/14C stare buna.

Pret 600Ron neg, tel 0745457676.
    Last edited by Carmine; 12-28-2010, 10:41 AM.
    Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

L-am aprobat si editat. Topicul vechi nu a intrat pentru ca nu era complet. Bafta la vanzare.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
      L-am aprobat si editat. Topicul vechi nu a intrat pentru ca nu era complet. Bafta la vanzare.
      Multam fain
      O sa pun maine si niste poze cu ele.

Aceasta este o roata cu janta din set:
      Attached Files
      Last edited by Carmine; 12-30-2010, 20:23 PM.
      Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Modelul acesta de jenti e ca si cel de pe SEL450-ul lui Robert Loggia din Lost Highway ....dovada: http://www.youtube.com/watch?v=EEH9Zwo8JEM
        ...deci merge si pe w116.....daca cumva imi iau d-asta, atunci cu parere de rau nu le mai dau pt ca mi le pun pe acesta daca are alt tip de jenti

Comment

Salut! Jantele de pe 450 arata dar nu sunt la fel cu ale tale! Sunt mai late adik 6 1/2 J!(si doar pe V8-uri). Modelul acesta de jante vine in 3 latimi dif 5 1/2 J, 6J si 6 1/2 J! Ale tale sunt max 6J! Uita te pe interiorul jantei si spune ne J-ul!
          P.S. Masina din link este defapt un 450 sel 6.9 ce vine echipat cu astfel de jante de 6 1/2 latime si anvelope 215/70/14, iar 450 sel vine cu aceleasi jante 6 1/2 si anvelope 205/70/14

Comment

Originally posted by m1hai View Post
            Salut! Jantele de pe 450 arata dar nu sunt la fel cu ale tale! Sunt mai late adik 6 1/2 J!(si doar pe V8-uri). Modelul acesta de jante vine in 3 latimi dif 5 1/2 J, 6J si 6 1/2 J! Ale tale sunt max 6J! Uita te pe interiorul jantei si spune ne J-ul!
            P.S. Masina din link este defapt un 450 sel 6.9 ce vine echipat cu astfel de jante de 6 1/2 latime si anvelope 215/70/14, iar 450 sel vine cu aceleasi jante 6 1/2 si anvelope 205/70/14
            Ma gandeam eu ca-s mai late, dar speram sa fie aceleasi, dar oricum imi place ca e acelasi design, si starea lor e chiar buna la ce varsta au

Comment

Dau si numai gumele separat la 300Ron fix sau numai rotile (cele 2 jenti cu gumele) la 400Ron.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF