Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand admisie completa w201 si w124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand admisie completa w201 si w124

Asa cum spune si titlul topicului am 2 admisii MB originale si perfect functionale una de MB w201 motor 2000cc benzina an 94 si un w124 care nu ii stiu anul dar motorul este tot 2000 cc benzina.Ele sunt complete cu exceptia acelui injector care baga benzina la rece (nu ma pricep la mecanica asa ca imi cer scuze).In mare ce am recunoscut eu pe acolo pot mentiona:senzorii care am vazut ca sunt 3 la numar,tot cablajul care vine la ele,regulatoare de presiune,pompa de injectie cred ca ii spune la aia cu multe conducte,clapeta,etc.preturile sunt in limita bunului simt adica va astept pe voi cu oferta.Produsul se afla in Bicaz Neamt,dar se poate livra prin curier sau posta.

Pret obligatoriu, date de contact.
    Attached Files
    Last edited by Carmine; 12-26-2010, 10:47 AM.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Pret complet pentru o bucata 250 ron,pe bucati se negociaza separat sau astept oferta.Contact Catalin 0748372998 sau 0760188591,email sau messenger broscutza2001@yahoo.com

Comment

Salut! M-ar interesa carameaua si potentiometru de pe injectie.Poti sa-mi dai un pret pe cele doua?
      CJ-20-AMN.

Comment

Sincer sa fiu nu stiu care sunt alea...Posteaza o poza si iti fac pret te ajut cu placere,sau poti face tu o oferta,dar cel mai important baga o poza sa vad despre ce este vorba,mentionez ca nu ma pricep deloc la ele.

Comment

Pe capul de injectie (cel de unde pleaca conductele spre injectoare)sunt doua chestii negre,una ii carameaua si are 2 pini si cealalta ii o "bucata" de pastic cu trei pini.
          CJ-20-AMN.

Comment

In prima poza postata de mine in partea de sus e o "cutiuta" mai mare neagra si jos e tot o cutiuta neagra dar mai subtire.Alea 2 sunt?Fa un pret pentru ele si maine dimineata pleaca direct spre tine la prima ora.

Comment

Salut! Ai un PM.
              CJ-20-AMN.

Comment

Vreau si eu regulatorul de presiune ptr. W201. Daca nu s-a dat...
                Mersi.
                MERCEDES 190E benzina 1.8 (1992) / SB08DTD

Comment

nu sa dat el este si poate pleca pe 2 ianuarie dimineata.ce pret imi oferi?

Comment

sa dat o admisie completa si de pe cealalta capul de injectie cred ca ii zice (sau mai pe romaneste acel capac unde intra si ies conductele de benzina)

Comment

S-a vandut si a 2-a admisie,mai am doar 2 regulatoare de presiune pentru cine este interesat.

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF