Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Semnalizare Oglinda stanga w211.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Semnalizare Oglinda stanga w211.

Buna ziua, deoarece am avut semnalizarea defecta la oglinda stanga de cum am luat masina m-am aruncat cu capu inainte sa cumpar semnalizare de noua. Du[a ce am desfacut oglinda am vazut ca era un fir ciupit.

Deci, pe scurt semnalizarea este Nou Nouta, am sa atasez poze cu ea cat de curand posibil. Ar mai fi un detaliu, are inclus si bec pentru iluminare sub oglinda seara(surround lighting)- daca nu aveti echipat se poate inlatura lejer.

Pret de achizite de noua - 120 lei

Pret actual de vanzare - 80 lei

O zi buna!

Date de contact.
    Last edited by Carmine; 08-19-2010, 08:14 AM.

Poze cu semnalizarea

Da, m-am grabit cu postul si am uitat complet de datele de contact.

-pe mail / IM dany3pad@yahoo.com
    -pe telefon 0771437351 - este foarte probabil sa nu am semnal, is in deplasare momentan.
    -daca are relevanta in vreun fel, sunt din Bacau.
    -si desigur, Daniel ma cheama.

Off topic, nu am gasit un buton sa editez postul anterior.. Inca o data scuze pentru greseala.

Poze cu semnalizarea:

By zapperzme at 2010-08-18

Comment

Daca se poate va rog sa inchideti threadul.

Voi pastra semnalizarea ca piesa de rezerva asa ca as dori sa anulez anuntul.

Multumesc!

Comment

zi-mi si mie te rog.... cum ai schimbat semnalizarea k si eu stau cu ea in portbagaj de luni si nu am mai apucat sa o schimb..... si as dori sa intreb pe cineva care stie intai sa ma apuc sa stric ceva.... ms email: amarineivlad@yahoo.com

Comment

Salut!

Daca nu te-ai apucat inca de schimbat semnalizarea am sa fac un set de poze pentru a descrie pas cu pas. Revin mai pe seara.

Numai bine

Comment

salut ... ai mai facut rost de poze k sa pot schimba si eu semnalizarea.... ms mult

Comment

A trecut ceva timp de cand am zis ca pun poze, pe langa asta nici nu m-am ocupat serios sa va pot oferi poza pas cu pas.

Insa am gasit o poza ce descrie partea cea mai grea, practic cum se da jos carcasa oglinzii. In poza e oglinda dreapta.

Mai intai trebuie pliata oglinda, si oglinda propriuzisa sa o deplasezi in asa fel incat sa poata treaca de ea carcasa (daca e electric deplaseaza oglinda stanga maxim - pentru oglinda dreapta), apoi instructiunea cu sageata albastra..

Acea tija metalica, incercuita.. care nu am incadrat-o prea bine in poza, insa se poate observa , trebuie impinsa inspre masina, cum arata sageata.
              Pentru a fi mai usor, foloseste o surubelnita lata, de dimensiune medie, sa zicem aprox jumatate de centimetru. Bagi surubelnita intre tija si carcasa, si rasucesti surubelnita ca sa distantezi tija. Nu mai trebuie decat sa scoti carcasa oglinzii. Iti sugerez sa nu te grabesti caci poti zgaria usor portiera cand faci asta.. Vorbesc din proprie experienta. Desi sunt zgarieturi superficiale, pe mine ma dor si alea.

Spor la treaba si numai bine.

Comment

Mai ai semnalizarea? Sunt interesat.
                2004 W211 E 220 CDI Avantgarde

Comment

Am dat semnalizarea pana la urma, imi pare rau.

Threadul ar putea fi inchis.

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF