Preturi de distribuitor cu livrare la client.
Reducere 10 procente pentru membrii forumului!!!
Transportul este gratuit prin curier, 24 ore, indiferent de suma comenzii.
Pot oferi aproximativ 4.200.000 de repere, pentru orice marca de masina, la preturile cele mai mici.
Pentru identificarea piesei de care aveti nevoie trebuie sa imi lasati :marca/model/cmc/kw/an/tip motor/fel model(combi,limo,hatchback)toate aceste date le gasiti in cartea tehnica a masinii.
Piesele vin cu garantie, de la 1 la 3 ani in functie de firma pentru care optati.
Va pot oferi piese originale, MB sau piese fabricate de diferiti producatori. Piesele pe producator sunt importate din Germania, Anglia, Marea Britanie, Italia, Franta, Danemarka etc. firme serioase, nu facem rabat la calitate. Va voi preciza in fiecare oferta tara de provenienta a pieselor si perioada de garantie.
Ar fi de preferat sa imi spuneti ce doriti, aici ma refer la, o firma anume, cel mai mic pret, piesa originala,sau cel mai bun raport pret\calitate dupa experienta mea in domeniu.
Pentru comenzi trebuie sa imi scrieti in mesaj privat:
-Nume
-Adresa completa
-CNP sau serie si numar de buletin
-Un numar de telefon
Puteti cere oferte si pentru alte marci de masini, nu ezitati sa intrebati!
Va pot raspunde pe forum, sau prin PM. Va las pe Dumneavoastra sa hotarati cum va este mai usor.
Date de contact :
Vascoremo company srl
RO 4587642
Consultant Vanzari : CHIRIBAU ALEXANDRU
Numar de telefon : 0745755335
Mail sau ID de messenger : piesemasina
Reducere 10 procente pentru membrii forumului!!!
Transportul este gratuit prin curier, 24 ore, indiferent de suma comenzii.
Pot oferi aproximativ 4.200.000 de repere, pentru orice marca de masina, la preturile cele mai mici.
Pentru identificarea piesei de care aveti nevoie trebuie sa imi lasati :marca/model/cmc/kw/an/tip motor/fel model(combi,limo,hatchback)toate aceste date le gasiti in cartea tehnica a masinii.
Piesele vin cu garantie, de la 1 la 3 ani in functie de firma pentru care optati.
Va pot oferi piese originale, MB sau piese fabricate de diferiti producatori. Piesele pe producator sunt importate din Germania, Anglia, Marea Britanie, Italia, Franta, Danemarka etc. firme serioase, nu facem rabat la calitate. Va voi preciza in fiecare oferta tara de provenienta a pieselor si perioada de garantie.
Ar fi de preferat sa imi spuneti ce doriti, aici ma refer la, o firma anume, cel mai mic pret, piesa originala,sau cel mai bun raport pret\calitate dupa experienta mea in domeniu.
Pentru comenzi trebuie sa imi scrieti in mesaj privat:
-Nume
-Adresa completa
-CNP sau serie si numar de buletin
-Un numar de telefon
Puteti cere oferte si pentru alte marci de masini, nu ezitati sa intrebati!
Va pot raspunde pe forum, sau prin PM. Va las pe Dumneavoastra sa hotarati cum va este mai usor.
Date de contact :
Vascoremo company srl
RO 4587642
Consultant Vanzari : CHIRIBAU ALEXANDRU
Numar de telefon : 0745755335
Mail sau ID de messenger : piesemasina
Comment