Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand doua ceasuri chronograf Mercedes-Benz

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand doua ceasuri chronograf Mercedes-Benz

Fac parte din colectia de accesorii originale Mercedes-Benz.
    Eu am fost nevoit sa intru in posesia lor in locul restituirii unei datorii de la un amic ...

Pret 150 euro bucata, ca sa-mi recuperez suma data cu imprumut .

Tel. 0723.243,910

Attached Files

Originally posted by wmbobrut View Post
    Fac parte din colectia de accesorii originale Mercedes-Benz.
    Eu am fost nevoit sa intru in posesia lor in locul restituirii unei datorii de la un amic ...

Pret 150 euro bucata, ca sa-mi recuperez suma data cu imprumut .

Tel. 0723.243,910

http://www.service-shop.mercedes-ben...4930/OfferList
    Mie nu imi pare ca ceasul din linkul tau are vreo legatura cu cele din poza. nu stiu ca la ceasuri originale sa scrie pe curea "genuine leather" sau sa fie tiplate cu dunga rosie ca pachetele de tigari. Nu te supara dar aceste ceasuri nu-mi par (cel putin din pozele postate de tine) a fi "genuine". Poate ma contrazici.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Eu chiar imi caut un ceas original si nu am reusit sa gasesc pe nici un site mercedes tipul asta de ceas. Cum spunea si colegul mircea600sel, nu imi par deloc originale. Ar fi bine sa probezi cu un link, ceva, originalitatea lor. Bafta la vanzare si nu ne-o lua in nume de rau

Comment

Salut colegi!
        Am fost luni la casa auto sa-mi cumpar bucsile de la bara stabilizatoare la masina mea .
        Pana am rezolvat treaba m-am hlizit putin prin vitrinele lor cu accesorii ,si au de toate ,si ceasuri ca mi-a sarit in ochi sclipiciul lor .
        Au de dama ,de barbat si incep de pe la suma de 300-400 ron.
        wmbobrut scrie-ne si noua codurile de la ceasuri sa vedem ce putem afla despre ele ,ca poate negociem ceva.

Multumesc.

Comment

salutare tuturor celor care ati scris aici ...
          ceasurile sunt sigur originale, sau cel putin stiu sigur ca provin din reteaua de distributie accesorii si piese de schimb M.B. .
          v-ati convinge daca le-ati vedea in realitate ...
          o sa incerc sa comunic si niste coduri ale acestora ca sa va convingeti !

pe cel cu curea neagra l-am gasit deja ... :

haideti cu banii carcotasilor ... ))

Originally posted by mihnote View Post
          Eu chiar imi caut un ceas original si nu am reusit sa gasesc pe nici un site mercedes tipul asta de ceas. Cum spunea si colegul mircea600sel, nu imi par deloc originale. Ar fi bine sa probezi cu un link, ceva, originalitatea lor. Bafta la vanzare si nu ne-o lua in nume de rau
          acum ca am dovedit ca-s originale la care te-ai hotarat ?
          sau le vrei pe amandoua ?

glumesc, ... daca vrei sa le vezi ne vedem intr-o zi .
          pozele sunt facute in graba si cu tiplele de plastic pe ele ...

Last edited by Carmine; 03-12-2010, 00:19 AM. Reason: tripla postare

Comment

Salut,
            Nu vreau sa fac pe carcotasul, dar la cele de pe linkul trimis vad ca apare si logoul/stelutza mercedes sub ora 12.
            Cum spuneai si tu, ca sa elucidezi misterul cel mai bine e sa ne dai niste coduri ce pot fi verificate si atunci toata lumea va fi multumita.
            Cum ziceam sunt interesat dar bugetul nu-mi permite extravagantze d-astea momentan

Comment

Salut,
              Nu vreau sa fac pe carcotasul, dar la cele de pe linkul trimis vad ca apare si logoul/stelutza mercedes sub ora 12.
              Cum spuneai si tu, ca sa elucidezi misterul cel mai bine e sa ne dai niste coduri ce pot fi verificate si atunci toata lumea va fi multumita.
              Cum ziceam sunt interesat dar bugetul nu-mi permite extravagantze d-astea momentan
              Sunt originale si au codurile B 66 04 34 21 si 22

Comment

Salut,
                Au si ale mele logo-ul sub ora 12 daca te uiti atent in poze ...
                Codurile sunt B66 04 34 21 si B66 04 34 22
                La partea cu bugetul nu pot sa te ajut, adica sa-ti dau eu bani sa le iei ...

Originally posted by andreiwtw View Post
                Sunt originale si au codurile B 66 04 34 21 si 22
                dovada !!!

Gata ?
                Nu ati mai gasit niciun defect ceasurilor mele ?

Up-ul se da la 7 zile.
                Attached Files
                Last edited by Carmine; 03-13-2010, 09:57 AM.

Comment

Au si ale mele logo-ul sub ora 12 daca te uiti atent in poze ...
                  Codurile sunt B66 04 34 21 si B66 04 34 22
                  La partea cu bugetul nu pot sa te ajut, adica sa-ti dau eu bani sa le iei ...

dovada !!!

Gata ?
                  Nu ati mai gasit niciun defect ceasurilor mele ?

Up-ul se da la 7 zile.
                  Care ar fi un ultim pret la pachet daca le iau pe amandoua ?
                  Last edited by no problem; 03-25-2010, 13:04 PM.

Comment

care ar fi un ultim pret la pachet daca le iau pe amandoua ?
                    1000 ron si sunt ale tale daca le iei pe amandoua !
                    suna la 0723 243 910

Comment

1000 ron si sunt ale tale daca le iei pe amandoua !
                      suna la 0723 243 910
                      Iti dau 500 ron pe cel maro daca vrei .
                      Il vroia un prieten pe cel negru dar nu are bani acum !
                      Last edited by no problem; 03-25-2010, 13:04 PM.

Comment

iti dau 500 ron pe cel maro daca vrei ...
                        il vroia un prieten pe cel negru dar nu are bani acum !
                        550 daca vrei ...

Comment

Iti dau 500 ron pe cel maro daca vrei .
                          Il vroia un prieten pe cel negru dar nu are bani acum !
                          Scrie cu litera mare la inceput de propozitie. Multumesc.
                          E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

520 RON daca vrei iti dau maine ca iau prima de pasti ...

Comment

520 RON daca vrei iti dau maine ca iau prima de pasti ...
                              Nu sunt in Buc. pana luni seara ...
                              Discutam cand ma intorc .
                              Paste fericit tuturor !

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF