Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Schimb BMW e36 cu C124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt masini care nu au bricheta si nici scrumiere, se cheama ca au pachet nefumatori, daca eu sunt nefumator si iau o masina noua si am posibilitatea sa o iau fara bricheta sa fara scrumiere pentru ca eu nu fumez de ce as lua-o cu bricheta? Hai sa fim seriosi sa fie bricheta optiune . Si asa este masina cand am luat-o nu era chiar de duminica, am bagat destui bani in ea, cand se face o intalnire Mercedes la SV as vrea sa vin si eu sa nu se mai comenteze de masina .

Originally posted by bebelus_nebun View Post
    Poate te intereseaza un Mercedes c200 dar masina este break full fara piele,inmatriculata din 96,incluziv oglinzi rabatabil electric. Da PM sau id bebelus_nebun
    Nu, multumesc mult caut un 124
    Last edited by Carmine; 04-07-2010, 07:55 AM.

Comment

Salut.Te intereseaza un W202 C180 din 94 cutie automata?Da-mi un apel la 0766299146.Nu prea stau pe forum.

Comment

Ai o masina frumoasa, foarte ok motorizarea ta, cele de 2000 si 2500 cmc vanos au un sound superb si performante pe masura. Bafta la vanzare.
        Mercedes w211 E220CDI
        Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
        Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Originally posted by doru17xss View Post
          Salut.Te intereseaza un W202 C180 din 94 cutie automata?Da-mi un apel la 0766299146.Nu prea stau pe forum.
          Salut, nu ma intereseaza decat un w124 coupe.

Originally posted by andrei190d View Post
          Ai o masina frumoasa, foarte ok motorizarea ta, cele de 2000 si 2500 cmc vanos au un sound superb si performante pe masura. Bafta la vanzare.

Multumesc mult, motorizarea e ok eu sunt multumit de raportul consum-performante, nu e racheta cu motorul de 2000, dar nici o putoare, producatorul declara un 9,5s pana la 100km/h
          Last edited by Carmine; 04-13-2010, 19:53 PM. Reason: Dubla postare.

Comment

Colegu', jantele de pe masina sunt niste turcisme, le-ai schimbat tu? am inteles din alt post, unde te luai de un e34 (ba ca are alpina si ///M, etc), ca esti cunoscator. In primele poze aveai, intr-adevar, style 32...dar acum ai niste turcisme ieftine. Si usa soferului ai vopsit-o matale? ca e cam revopsita, ar trebui sa ne spui si de ce...iar consumul...pai consumul este de 12-14 cand schimbi la 1800-2000rpm, la 4000-4500rpm eu garantez 16, iar la 6000-6500 eu pun viata la bataie ca iti consuma 22. Si stii de ce? Ca am una la fel, in fata blocului. Nu uita si sa ne spui ca OBC'ul este de pe un 325, pus de tine pe masina ta, si are eroare de consum
            Nu vreau sa te superi pe mine, initial am intrat sa-ti scriu ca m-a rugat un prieten cu un w124 coupe inscris pe bulgaria sa te intreb despre masina. Daca esti interesat, discutam pe prv. Multa bafta la vanzare!

LE: Acum am vazut ca jantele turcesti ERAU pe masina, cand ai luat-o de la sorin. Scuzele de rigoare
            Last edited by ledatrad; 04-13-2010, 21:05 PM.

Comment

Originally posted by ledatrad View Post
              colegu', jantele de pe masina sunt niste turcisme, le-ai schimbat tu? am inteles din alt post, unde te luai de un e34 (ba ca are alpina si ///M, etc), ca esti cunoscator. in primele poze aveai, intr-adevar, style 32...dar acum ai niste turcisme ieftine. si usa soferului ai vopsit-o matale? ca e cam revopsita, ar trebui sa ne spui si de ce...iar consumul...pai consumul este de 12-14 cand schimbi la 1800-2000rpm, la 4000-4500rpm eu garantez 16, iar la 6000-6500 eu pun viata la bataie ca iti consuma 22. si stii de ce? ca am una la fel, in fata blocului. nu uita si sa ne spui ca OBC'ul este de pe un 325, pus de tine pe masina ta, si are eroare de consum
              nu vreau sa te superi pe mine, initial am intrat sa-ti scriu ca m-a rugat un prieten cu un w124 coupe inscris pe bulgaria sa te intreb despre masina. daca esti interesat, discutam pe prv. multa bafta la vanzare!
              Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs. Daca nu iti
              convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea
              acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning/ban.
              .

Puteai sa transmiti aceste date pe privat, daca tot esti mare cunoscator si nu esti interesat de masina.
              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by ledatrad View Post
                Colegu', jantele de pe masina sunt niste turcisme, le-ai schimbat tu? am inteles din alt post, unde te luai de un e34 (ba ca are alpina si ///M, etc), ca esti cunoscator. In primele poze aveai, intr-adevar, style 32...dar acum ai niste turcisme ieftine. Si usa soferului ai vopsit-o matale? ca e cam revopsita, ar trebui sa ne spui si de ce...iar consumul...pai consumul este de 12-14 cand schimbi la 1800-2000rpm, la 4000-4500rpm eu garantez 16, iar la 6000-6500 eu pun viata la bataie ca iti consuma 22. Si stii de ce? Ca am una la fel, in fata blocului. Nu uita si sa ne spui ca OBC'ul este de pe un 325, pus de tine pe masina ta, si are eroare de consum
                Nu vreau sa te superi pe mine, initial am intrat sa-ti scriu ca m-a rugat un prieten cu un w124 coupe inscris pe bulgaria sa te intreb despre masina. Daca esti interesat, discutam pe prv. Multa bafta la vanzare!

LE: Acum am vazut ca jantele turcesti ERAU pe masina, cand ai luat-o de la sorin. Scuzele de rigoare
                Nu ma deranjeaza comentariile, masina are jante style 32 pe ea, a fost revopsita capota de doua ori, o data pentru ca avea urme de la pietricele a doua oara pentru ca am atins-o eu, atat a foat vopsit pe masina, nu stiu ce 320 ai tu in fata blocului dar eu nu schimb niciodata mai jos de 2300-2500 vezi ca e specificat si de cei de la BMW sa nu se schimbe mai jos de 2000 la un motor aspirat, si consumul mediu la masina mea este undeva la 13,5 in oras pe probate la pompa. OBC-ul este pe masina de cand este ea, daca pui OBC de pe 325 pe un 320 sau pe un alt BMW care nu are din fabrica OBC vezi ca nu merge functia check control, vezi ca e o poza cu OBC-ul si cu functia check control. Si vezi ca nu intotdeauna ce iti arata pe OBC la consum este adevarat, de cele mai multe ori consulul real este mai mare cam cu un litru decat cel de pe OBC.
                La E34 nu m-am dat cunoscator si am zis ceva de masina ca si posesor de BMW.
                Nu ma intereseaza masini neinscrise. Bafta multa.

Originally posted by carmine View Post
                Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs. Daca nu iti
                convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea
                acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning/ban.
                .

Puteai sa transmiti aceste date pe privat, daca tot esti mare cunoscator si nu esti interesat de masina.
                Nu ma deranjeaza comentariile, stiu ce masina am si ce vand.
                Last edited by Carmine; 04-13-2010, 22:40 PM.

Comment

Maine ii fac schimbul de ulei si filtre. Up...

Comment

Am facut schimbul de ulei si filtre (aer si ulei) la masina, am pus Castrol EDGE Sport 0w-40. Si doua poze cu diferentialul si cu baia de ulei.
                    Up!
                    Attached Files

Comment

Up ! Si un filmulet cu "testul cu moneda"

Comment

Up, masina a "implinit" 222222 km.
                        Attached Files

Comment

Iti dau un 200ce la schimb daca te intereseaza.... din 92
                          Last edited by 300zxtt; 05-15-2010, 09:33 AM.

Comment

Caut unul minim 93 si cu cutie automata. Multumesc mult.

Comment

Up! Saptamana aceasta a fost incarcata instalatia de clima cu freon.

Comment

Bun gasit.Cat mai e pretul la <frumoasa rosie>?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF