Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Schimb BMW e36 cu C124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimb BMW e36 cu C124

BMW E36, 320i, coupe, 150 cai, motor M52, noiembrie 1994
    Dotari:
    - ABS
    - geamuri electrice fata
    - cotiera
    - clima(manuala)
    - computer de bord( OBC cu 18 butoane)
    - scaune sport incalzite
    - volan in 3 spite din piele reglabil
    - nuca schimbator piele
    - 2 airbag-uri
    - trapa electrica pe 2 pozitii
    - oglinzi electrice
    - inchidere centralizata
    - jante originale BMW pe 16 Style 32 incaltate cu cauciucuri Continental Sport Contact 3
    - jante de tabla + capace pe 15 incaltate cu cauciucuri de iarna (nu stiu ce marca)
    - proiectoare ceata
    - pachet lumini

Masina are 219.000 km, am carte service la masina pana la 198.000 km, masina are 4 chei + chestia aia cu codul de bare

Ce am schimbat la masina:
    - discuri frana fata ATE
    - placute frana fata + spate ATE
    - senzori placute
    - 2 bielete antiruliu (moog)
    - 2 pivoti fata (moog)
    - ulei Mobil Super 2000 10W40
    - filtre: ulei, aer, benzina, polen - Mann
    Uleiul si filtrele au fost schimbate la 214000 .

Modificari:
    - faruri cu angel eyes si lupa de la IN-PRO
    - i-am facut narile negre

Defecte :
    - dispar pixelii din bord de la display-ul pentru Kilometri

Masina este impecabila, atat la interior cat si la exterior, interiorul este curat, nu este rupt nu este murdar, nu a fost lovita niciodata, a fost atinsa si a avut un far spart si masca fata sifonata, atunci am hotarat sa schimb farurile.

Masina nu o vand, doresc sa o schimb cu un E200 sau E220 w124 coupe din 93-94 neaparat automat.

Ofer "bonus" 4 inele de bord le am cumparate nu am reusit sa le montez.

Sper ca nu se supara nimeni ca am postat la MB, anuntul cu BMW.
    Attached Files

Atat timp cat vrei un Mercedes nu cred ca ar fi problema ,daca vroiai doar sa vinzi luai .
    Cu respect dany
    Nu mai posta off-topic !
    Last edited by VLADD; 12-22-2009, 19:34 PM.

Comment

pai am zis sa incerc poate doreste cineva un schimb, sper ca nu se supara nimeni.

Comment

Pune te rog un pret(sa stiu daca ma incadrez) si poze cu interiorul,si un consum estimativ.As face un schimb dar nu am Mercedes daca te intereseaza si alta marca te contactez eu pe privat ca sa nu poluez topicul dar as vrea un mai intai raspuns la cerintele de mai sus daca se poate .
        Multumesc anticipat.
        Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Nu ma intereseaza alta marca decat mercedes (probabil din cauza varstei ) de aia mi-am si permis sa pun masina pe un forum mercedes, un consum in oras intre 12 si 14 daca schimbi vitezele pana la 3500-4000 daca schimbi vitezele pe la 6500- 6700 consuma si 20, cel putin asa imi arata computerul de bord, si un pret, nu stiu cat sa cer, masina e intretinuta nu am facut liniute, drifturi sau alte prostii, toate piesele care s-au pus pe masina sunt OEM sau ce am auzit ca e mai bun, nu m-am uitat la pret cand am schimbat cate ceva eu am luat-o anul trecut cu 7000, am zis ca masina nu o vand, doresc un schimb cu un w124 coupe. Am sa revin cu poze din interior.
          Last edited by cosm1n; 12-23-2009, 00:33 AM.

Comment

Poate fi si manuala Up!!!

Comment

Nimeni nu doreste o pisicuta

Comment

Nu am un "E200 sau E220 w124 coupe din 93-94" dar iti pot da 2000 Euro Cash.

Comment

Probabil glumesti. Cauta un 316 fata optiuni la banii aia. Bafta

Comment

Originally posted by cosm1n View Post
                    Probabil glumesti. Cauta un 316 fata optiuni la banii aia. Bafta
                    Am vb cat se poate de serios. Nu am chef de glume sau de facut misto. Trimite-mi un mesaj cu pretul pe care il vrei, ca sa imi fac o idee. Merci!

Comment

Masina ta arata f bine.Eu zic sa faci altfel ca e pacat de ce masina ai.Intereseaza-te cat ar costa un w124 bun,si pune-ti masina pe siteuri de masini sh.La cum arata si ce dotari are pt anul ei ai sanse mari sa iei bani frumusei (pt perioada asta) pe ea.Am avut si eu un 7 din 96,si display-ul comput de bord avea probleme cu pixelii.Am auzit ca e boala lor,inclusiv un e39 din 2003 are problema asa ceva.Cu atat mai mare mirarea sa vad la tine display-ul impecabil.Bafta la vanzare,desi in locul tau..nu prea as da-o
                      MÃREAȚA COBRA

Comment

Multumesc mult de aprecieri, intr-adevar e boala la bmw asta cu displayul, si X5 are problema asta. Nu vreau sa vand masina pentru ca nu as lua banii care ii vreau. Se gasesc destui care zic ca la banii "astia" isi pot lua un model mai nou de la bmw. Eu am investit destul de mult in masina si nu in "tuning" ci in ceea ce trebuia schimbat si chiar daca nu era neaparat necesar, dar ce mi s-a zis ca ar trebui schimbat am schimbat.

Comment

am un e200 diesel 1995 piele electrice clima dubla etc
                          te ar interesa la un schimb cu diferenta din partea ta?

Comment

Fii serios, de ce sa iti dau diferenta? Presupun ca 2000 de euro ar fi ok daca ti-as da. Are mai multe dotari masina ta? Este intr-o stare mai buna? Eu daca vrei merg si la service la Automobile Bavaria sa verifici masina. Stiu ce masina am si am intretinut-o, daca am BMW nu inseamna ca l-am luat pentru drifturi si liniute. Si nu ma intereseaza diesel. Sper sa nu am deranjat pe nimeni cu postul acesta.

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF