Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand Mercedes w116 280 SE

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Mercedes w116 280 SE

PRET 2500 EURO 0745988284

Vand Mercedes s280 modelul w116 recenT adus din suedia , in stare foarte buna , functional , mici puncte de rugina ( 38 de ani ) podelele nu au rugina , 232000 km originali - toate cheltuielile cu facturi aferente(carte service) , 4 geamuri electrice functionale , trapa electrica functionala , clima ( nu functioneaza) , incalzire in scaune , stergatoare faruri , servo , cutie automata , carlig remorcare , radio Blaupunkt ,interior in stare buna - huse originale mercedes pentru protejarea tapiteriei originale . Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic oricand !
    Attached Files

Originally posted by cristibunda View Post
    incalzire in scaune
    Doar scaunul din dreapta este încălzit (prezența unui singur buton) ?
    Originally posted by cristibunda View Post
    stergatoare faruri
    Funcționează ?

La ce servește butonul încercuit de mine (cu galben) ?
    Attached Files
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

E mai mult decat posibil sa aibe un singur scaun incalzit (am avut si eu una cu aceasta dotare mai demult) , chestia incercuita este "balance-ul" pt boxe.
      Iar stergatoare de far sa mai mearga (la generatia asta si la cele apropriate) e la nivel de virgine de 30 de ani lucratoare la sexy-clubul din localitate.

Comment

La mine balance-ul este un fel de scroll,a mea e din 79' asta e din 76-77?
        Frumoasa doamna
        "The wife should always be "legally" younger than the car"
        W124 200D
        W123 240D
        Prezentare W124
        Prezentare W123

Comment

@Levi : reglare balansul la radio e butonul de acolo ! stergatoarele nu le-am incercat sincer ) dar posibil sa functioneze .

Comment

reducere : 2200 euro !

Comment

mai scadem putin 2000 euro !

Comment

Hirig , aia e consola perfecta la 116 , imbracata in furnir , cu geamuri electrice si butoane de incalzire a scaunelor . Superb !

Cristi , scuze de interventie in topic . Nu pot spune decat bafta la vanzare si sa remarc ca ai o masina cu multe obtiuni . O raritate printre w116 .
                A fost primul meu Mercedes dintr-o serie lunga , o masina pe are nu o uiti .

PS eu am cautat 2 ani butonul ala vechi de fader !
                Impotriva vinatorii,impotriva asasinilor de animale !

bergen_b13empfang@yahoo.de

Comment

vanduta ! multumesc , se poate inchide .

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF