Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Mercedes W123 230 CE cu motor 200 D omologat

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Mercedes W123 230 CE cu motor 200 D omologat

Buna

Se vinde Mercedes-Benz W123 Coupe 230 CE cu motor 200 D omologat. Masina e inscrisa dar intr-o stare jalnica.
    Eu am luat-o acum vreo 2 ani in ideea ca o voi restaura si ma voi cara toata ziua cu ea avand in vedere motorul care imi permitea sa merg si cu ulei si sa platesc impozit foarte mic. Din lipsa acuta de timp nu am reusit sa ma apuc de ea si am ajuns la concluzia ca mai bine o vand decat sa mai stea sa se degradeze.
    Masina e desfacuta in spate pt ca fostul proprietar a vrut sa o restaureze si el dar s-a lasat ca a plecat din tara si a vandut tot. Toate piesele sunt la mine.
    Ca si acte masina e trecuta la primarie la mine si la politie e pe vechiul proprietar la carui numar il am si la nevoie il pot da unui eventual cuparator sa se inteleaga cu omul (chiar azi l-am sunat si am vb cu el si e deschis sa vb cu oricine).
    Una peste alta masina e valororasa dpdv al motorului care este omologat, la ora actuala din cate stiu eu nu se mai fac genul asta de omologari (diesel pe benzinar).
    Pret 850 euro, negociabil.
    Contact la tel 0765525628, aici sau pe mailul guga_calin@yahoo.com

DSC01062.JPG DSC01065.JPG

DSC01092.JPG DSC01093.JPG

DSC01094.JPG DSC01095.JPG

DSC01096.JPG DSC01097.JPG

DSC01098.JPG DSC01113.JPG

Off topic

Înainte să o cumperi (sau să le cumperi, pentru că am văzut că-s acolo amândouă), ai mai apucat să le vezi ca în primele 2 poze de mai jos, sau erau deja în starea în care se arată în ultima poză ?
    Baftă la vânzare !
    Attached Files
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Originally posted by Levi View Post
      Înainte sã o cumperi (sau sã le cumperi, pentru cã am vãzut cã-s acolo amândouã), ai mai apucat sã le vezi ca în primele 2 poze de mai jos, sau erau deja în starea în care se aratã în ultima pozã ?
      Baftã la vânzare !
      Cand le-am cumparat cea albastra era la fel ca in cele 2 poze de la tine si cea galbena era cum e in cea de-a 3-a poza. Cea albastra era intraga dar foarte coapta de soare atat la interior cat si la exterior iar la cea galbena deja se apucase de restaurat. Tipul a plecat cu toata familia in Germania si a vandut tot asa cum era.
      Mi-am tot facut filme ca o voi face pe cea galbena dar nu am avut timp nici sa mor. Nici macar jetronicul de pe a mea nu am avut timp sa-l duc la un maistor cum se cade. Asta e... Decat sa o ia dracu mai bine o dau.

Comment

Din cea neagra ce a mai ramas ?
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by Carmine View Post
          Din cea neagra ce a mai ramas ?
          Daca te referi la cea albastra din pozele de mai sus nu mai e decat hoasca fara usi si capote.
          Daca e vorba de cea restaurata (neagra) aia e intreaga si nevatamata.

Comment

Up! Pret negociabil!

Comment

Up! Negociabil!

Comment

Pret nou! 650 euro! Usor negociabil!

Comment

Up! Pret negociabil.

Comment

Multumesc pentru gazduire. Se poate inchide!

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF