Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Mercedes W124 260E

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Mercedes W124 260E

Cutie de viteze automata, Clima automata cu A/C, Tapiterie piele, Diferential autoblocant (ASD), ABS, suspensie spate de T-model (fara arcuri, self-levelling).
    Fiscal la zi, taxa neplatita (pentru cine le cere).
    Consumabile si pompa de benzina innoite recent, stare buna de functionare.
    Clima este pe o singura zona (cu butoane) si nu inchide electrovalva, baga numai cald, si nu mai are freon.

WDB1240261A387778
    VEHICLE TYPE: Car
    MODEL NAME: 260 E JAPAN
    ENGINE: 103940 12 016004
    TRANSMISSION: 722409 02 412779
    BODY: 17757
    ORDER NUMBER: 0640320156
    LIGHTS: HELLA
    WIPER: BOSCH 000000
    INTERIOR COLOR: 278
    PAINTS: 904

Комплектация
    211 AUTOMATIC LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (ASD)

240 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR

280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB

420 AUTOMATIC TRANSMISSION 4-GEAR

430 HEADREST IN THE REAR, LEFT AND RIGHT

480 SELF-LEVELLING SUSPENSION

524 PAINTWORK - PRESERVATION

531 AUTOMATIC ANTENNA

543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-

570 FOLDING ARMREST, FRONT

581 AUTOMATIC AIR CONDITIONER

620 AIR POLLUTION CONTROL

De cand am luat-o adica acum mai mult de 6 luni am facut maxim 500km cu ea in oras si nu o mai folesesc deoarece atat posibilitatile mele financiare cat si nevoie mea de mobilitate au scazut dramatic si e pacat sa stea degeaba.

Id yahoo messenger: bogdan_moto
    Attached Files
    Ex 03.'93 W124 220E engine M111.960-2198cc 16V variable admission timing, 150HP, 210Nm; Bosch ABS, SRS Airbag

Pret, repejor.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Prețul te rog!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Pret pt voi: 3700 lei.
        Ex 03.'93 W124 220E engine M111.960-2198cc 16V variable admission timing, 150HP, 210Nm; Bosch ABS, SRS Airbag

Comment

Nu cred c-ai perceput corect: solicitarea era de a respecta regulile unui anunt, nicidecum urmare a unui eventual interes de achizitie. Oricum, spor la vanzare!
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Multumesc. O vand caci eu nu mai am nevoie de mobilitate. Pret nou pentru club: 3500 lei

Comment

Un 6 in linie, perfect echilibrat. Pret nou pentru forum: 3250 lei
              Attached Files
              Last edited by Senna; 07-23-2014, 00:42 AM.

Comment

Pret nou 3000ron

Comment

Dati 25 de milioane si luati-o!

Comment

Am primit o oferta insa era sub 2000 de lei si n-am putut s-o onorez. Eu m-am angajat pe taxi de noapte, chiar nu mai am timp de ea, sta degeaba

Comment

La acte ceva valabil?
                      "The wife should always be "legally" younger than the car"
                      W124 200D
                      W123 240D
                      Prezentare W124
                      Prezentare W123

Comment

Tare imi place vaporasul dumitale.Cam cat ar fi impozitul ?ca fac alergie cand trebuie sa le dau bani hotilor astia.bine era daca avea 2000cc.

Comment

Originally posted by focusufd View Post
                          Tare imi place vaporasul dumitale.Cam cat ar fi impozitul ?ca fac alergie cand trebuie sa le dau bani hotilor astia.bine era daca avea 2000cc.
                          Impozitul depinde de localitatea de domiciliu a proprietarului! La TM e 1085 ron iar la BT 935 ron! Scriu aici pt.ca si mie imi face cu ochiul acest w124 cu destule dotari la pret aproape de nimic! Si eu sunt curios despre situatia actelor!

Comment

Buna seara,motorul este de 3000,impozitul intradevar variaza de la oras la oras,dar este peste 2500 lei/an. Toate bune.

Comment

Masina este 2.6 in primul rand sau cel putin asa spune vanzatorul ... iar impozitul la 3000 nu este peste 25 mil nicaieri.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF