Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand W210 E240 (2597cmc + GPL) - 125.000km - 2001

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand W210 E240 (2597cmc + GPL) - 125.000km - 2001

Buna ziua!

Vand E240 W210 - 2001 Elegance
    * Motorizare: 2597 V6 Benzina + GPL 170 CP/5500 RPM , 240 Nm/4500 RPM
    * Kilometrii: 125.000 (din care 35.000 KM pe GPL)
    * Consum: in Bucuresti depinde foarte mult de stilul de mers, daca ar fi sa fac o medie (condus economic si normal), as zice 14L/100KM pe GPL, iar la drum lung 10L/100KM
    * Euro 4
    * Nu are timbrul de mediu platit. (Ar trebui sa fie ~1040 euro, tinand cont ca data primei inmatriculari nu este specificata, iar anul de fabricatie este 2001 si emisiile sunt intre 247-254 g CO2/km)
    * Culoare: alb
    * Transmisie: automata 5 trepte
    * Jante originale MB pe 17" cu anvelope vara rulate un an (15.000 km) - 235/45 R17
    * Tara de origine: Germania (adusa in Romania in 2006)

Dotari suplimentare fata de cele din pachetul standard (VIN: WDB2100621B391439)

026 DISCONTINUATION OF SPARE KEY
    220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
    249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
    414 ELECTRIC TILT/SLIDE SUNROOF IN GLASS VERSION
    423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
    481 UNDERSHIELDS
    540 ROLLER BLIND, ELECTRIC, FOR REAR WINDOW
    543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-
    600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
    611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS
    612 HEADLAMP-XENON R.H.TRAFFIC
    641 LIGHT ALLOY WHEEL, 11-HOLE DESIGN
    801 AEJ 10/1/M/X876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
    877 READING LAMP IN THE REAR910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO) 926 EXHAUST GAS CLEANING WITH EU4 TECHNOLOGY (EURO 4)
    955 EQUIPMENT PACKAGE ELEGANCE
    988 VEH. TIT. OF OWN. & COC DOC. + MODEL PLATE (MACH.)
    150A MB LEATHER TWIN
    143U NEVE WHITE
    154A TAX-LEATHER JAVA

* Pret: 5500 Euro NEGOCIABIL (astept oferte de pret)

* Date de contact:
    Vladimir
    0755548197
    0729913374
    -Anuntul poate fi vazut si aici: http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C32562773.html

* Pentru mai multe poze, va rog sa ma contactati.

Oo==oO

Foarte frumoasa, intretinuta si clean , scaune electrice si cilma si nu aveai ce sa ii reprosezi masinii, insa depinde de gusturi si poate asta a fost optiunea primului proprietar...
    Masina se vede ca e deosebita... pacat de lumea care nu stie sa aprecieze un w210 ... .

Comment

Mulțumesc pentru părerea pozitivă. Mașina într-adevăr este deosebită și acum practic soarta va decide, dacă cineva o va dori și nu va oferi un preț ridicol, o vom da, dacă nu înseamnă că trebuie să o ținem până la adânci bătrâneți... Mai încolo, pe un preț de nimic, nu merită dată.
      Oo==oO

Comment

Schimb cu un Passat 2002 motor V6, 2.5 TDi...destul de dotat? (am sunat dar "nu putea fi contactat").
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Probabil m-ati sunat pe Vodafone si pe acela nu l-am avut la indemana azi. Multumesc ptr. propunerea oferita insa nu sunt interesat. Urmaresc sa vand masina ori cash, la un pret cat mai apropiat de cel listat, ori un schimb cu ceva mai nou + diferenta din partea mea.
          Oo==oO

Comment

Tucson 2008, diesel, taxa platita, 4X4, model full cu piele, scaune incalzite, climatronic, bi-xenon+xenon proiectoare si multe altele + diferenta substantiala din partea ta?

Sent from my*Brown&Gold S4*using Tapatalk.

Comment

Originally posted by UrascComunistii View Post
              Tucson 2008, diesel, taxa platita, 4X4, model full cu piele, scaune incalzite, climatronic, bi-xenon+xenon proiectoare si multe altele + diferenta substantiala din partea ta?

Sent from my*Brown&Gold S4*using Tapatalk.
              V-am trimis PM.
              Oo==oO

Comment

up + o poza mai veche.
                Attached Files
                Oo==oO

Comment

Anunț valabil! Prețul de 5500 este doar o referință. Aștept oferte de la cei cu adevărat interesați. Un "ultim preț" nu pot spune, sau dacă o fac va fi mare, pentru că urmăresc să fie cumpărată de cineva pasionat. Mulțumesc!
                  Oo==oO

Comment

Probabil dupa aceasta postare imi vor sari multi in cap cu tot felul de replici,dar la cum arata bijuteria asta a ta eu as tine-o mult si bine,atat culoarea cat si interiorul o fac cu adevarat deosebita,si eu eu sunt posesorul unui w210 280 avantagarde 150kw si nu stiu ce vor spune altii dar w210 si w140 mi se par cele mai reusite modele mercedes ever(bine...excluzand rugina)...am avut ocazia sa ma dau si cu w204 facelift...am mers cu w212(taxi) dar atunci cand ma urc in w210 e cu totul altceva.Acum..fa si tu o plimbare cu w204-ul tau si urcate imediat in w210....inca mai vrei sa o vinzi??...w140..w202 si w210 vor fi clasicele din viitor,nu as renunta cu nimic la ele pentru plasticele ce ies la ora pe strazi

Comment

Multumesc pentru mesaj, apreciez ce ai scris. Sincer, sunt de acord cu ce ai spus. Si mie imi place foarte mult w210-ele, iar in opinia mea, ca spatiu si confort e comparabil cu multe masini actuale de top. Am fost si eu cu w212 (tot taxi) si mi-a lasat aceeasi impresie rece, privind mai ales pielea si plasticele din jur. Dar totodata conduc destul de des un GLK (nu e al meu) care imi place si mi se pare ca e bine inchegat si surprinzator de bine antifonat pentru tipul de masina, doar ca e cam inghesuit. Nu am un w204, am un SLK si nu pot sa fac o comparatie cu acesta, sunt total diferite. Da, cu w210-ele parca plutesc si mi se pare ca e mult prea liniste, mai ales dupa ce merg cu SLK-ul, dar in acelasi timp, nici w210-ele nu o sa se lipeasca pe drum cum o face SLK-ul. Sunt si avantaje (gadgeturile, design-ul) si dezavantaje (calitatea, directia prea asistata) la o masina noua. Aici s-ar putea realiza o mega discutie, dar nu e topicul potrivit.

Masina practic sta acum. Tatal meu o mai foloseste la drumuri mai lungi, rar. (~200 km) . De aceea am abordat si stilul acesta de vanzare, nu e graba, daca cineva ofera un pret corect, va fi data cu drag.
                      Oo==oO

Comment

Ok, ramane topic de vanzare, rog evitati comentarii adiacente, in afara interesului concret de achizitie.
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Am re-uploadat pozele ptr. ca nu mai erau valabile link-urile. A se considera up. Pretul ramane de la 5500 Euro in jos. O zi buna!
                          Attached Files
                          Oo==oO

Comment

Up! Mașina are acum 129.000 km. La 130.000 îi fac revizia. Preț: de la 5.500 € în jos.
                            Oo==oO

Comment

Valabil - 5200 € negociabil. I-am făcut revizia și i-am mai schimbat diverse piese. E complet sănătoasă.
                              Oo==oO

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF