Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

vand mercedes w124 2000d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vand mercedes w124 2000d

Vand mercedes w124 2000 d inscris Romania cu probleme la cutia automata.
    Pret 750 de euro, interior impecabil, piele neagra, scaune electrice, geamuri electrice toate 4 ionizate, jante aliaj, alarma inchidere, tot esapamentul nou nout pus acum o luna etc.
    Asigurare valabila, ITP 09 2013 rovigneta.
    Masina merge dar nu mai schimba cum trebuie dar se poate merge cu ea, nu bate, la cutie am capsula vacumatica sparta.
    0786848944
    Last edited by cutaresku; 04-12-2012, 21:29 PM. Reason: Foloseste cu incredere punctuatia, ti l-am retusat sa semene a exprimare.

ceva poze la ea?

Comment

iti dau un w124 2000 benzina cutie manuala din '88. merge totu la ea... doar k e matuita vopseaua...

Comment

Vrem poze!

Comment

Masina s-a vandut, se poate inchide.
          i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Originally posted by valikwild View Post
            Masina s-a vandut, se poate inchide.
            Era asta : http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C23713745.html ?
            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Nope....
              i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Da, cred ca fost super bun pretul. Imi caut si eu asa ceva dar tot cu automata.

Comment

Originally posted by florin man View Post
                  Da, cred ca fost super bun pretul. Imi caut si eu asa ceva dar tot cu automata.
                  Masina nu am luat-o eu, a luat-o un prieten de al meu, eu doar am adus-o acasa. A fost o aventura, cutia schimband numai 1si 2, de aceea si pretul a fost incredibil de bun.

Comment

Daca schimba 1 si a 2-a nu cred ca e o problema mare de rezolvat, numai ca trebue sa gasiti pe cineva care stie ce cauta. Are si A/C? Toate cele bune.

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF