Salutare tuturor.Cum sunt destul de nou pe acest forum m-am decis sa-mi prezint si eu masina.Este vorba de un MB C200 CDI W203 model 2006(10.2005) cumparat din reprezentanta MB Germania in februarie 2008 la 125.000 km.In afara de toate actele ce au avut directa legatura in cumpararea masinii de la ei,nemtii de la reprezentanta mi-au dat in plus o declaratie de conformitate cum ca masina nu a fost niciodata implicata in vreun accident,nu a fost lovita,zgariata,vopsita,folosita ca masina de taxi,scoala,inchiriat,etc...
Ca dotari,are urmatoarele:
-8 airbag-uri;
-navigatie cu cd(Navi APS50);
-computer bord;
-comenzi volan;
-pilot automat;
-senzori ploaie;
-senzori lumini;
-tapiterie piele;
-comenzi volan;
-aer conditionat semi-automat;
-proiectoare;
-cotiera fata si torpedou refrigerate;
-abs,esp si ce o mai fi pe langa astea doua...;
-jante aliaj 17;
-geamuri electrice;
-scaune electrice;
-inchidere centralizata;
-etc.
Si ca un plus,masina mai este inca in garantie tot anul 2008!
In doua luni de cand o am am facut aproximativ 4000 de km si nu pot sa spun decat ca sunt super multumit de masina din toate punctele de vedere.Am fost placut surprins si de consum dar si de motor,care,la cei 122 cp,ma asteptam sa fie cam lenes,dar am constatat ca nu e deloc asa.Presupun ca aici intervine cuplul destul de generos pe care il ofera!
In concluzie,nu-mi pare rau nicio clipa de alegerea facuta si cu greu o sa ma despart de aceasta masina,poate vreo oferta de nerefuzat o sa ma faca sa o vand mai devreme de 2 ani!
Ca dotari,are urmatoarele:
-8 airbag-uri;
-navigatie cu cd(Navi APS50);
-computer bord;
-comenzi volan;
-pilot automat;
-senzori ploaie;
-senzori lumini;
-tapiterie piele;
-comenzi volan;
-aer conditionat semi-automat;
-proiectoare;
-cotiera fata si torpedou refrigerate;
-abs,esp si ce o mai fi pe langa astea doua...;
-jante aliaj 17;
-geamuri electrice;
-scaune electrice;
-inchidere centralizata;
-etc.
Si ca un plus,masina mai este inca in garantie tot anul 2008!
In doua luni de cand o am am facut aproximativ 4000 de km si nu pot sa spun decat ca sunt super multumit de masina din toate punctele de vedere.Am fost placut surprins si de consum dar si de motor,care,la cei 122 cp,ma asteptam sa fie cam lenes,dar am constatat ca nu e deloc asa.Presupun ca aici intervine cuplul destul de generos pe care il ofera!
In concluzie,nu-mi pare rau nicio clipa de alegerea facuta si cu greu o sa ma despart de aceasta masina,poate vreo oferta de nerefuzat o sa ma faca sa o vand mai devreme de 2 ani!
Comment