Originally posted by Marian
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Vand C200 CDI 2005
Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Mersi frumos. Daca tot a venit primavara i-am facut cadou folie pe toate geamurile si anvelope noi de vara. O sa atasez maine poze.
In Germania am dat 16.000 euro, plus drumul, plus taxa de inmatriculare de 1700 euro si full-casco pe un an m-a dus undeva in jur de 19.000 euro.
Masina e absolut impecabila. Pot spune ca in fiecare zi simt placerea condusului la volanul ei.sigpice60 525d
Comment
-
Eu am folosit Leatherique pentru piele. Acum vad ca sunt disponibile si in romania prin http://www.pro-detailing.ro
Rezultatul final
Daca esti pasionat poti viziona tot albumul, este un detail facut de mine de la 0. Cu decontaminare, polish, sealant, ceara, interior...cap coada cu alte cuvinte.
Sa o stapanesti sanatos, o masina foarte buna si economica. Perfecta de oras.C 200 CDI
ML 63 AMG
S 55 AMG Long
SL 55 AMG
Yamaha R1
Yamaha R6
Comment
-
Imi cer scuze colegului T_o_r_q_u_e ca postez off-topic la el pe thread, insa nu ma pot abtine sa nu remarc interiorul asta deosebit al lui Baracuda. Si mai e si AMG masina pe de-asupra. Vorba lui Pneu, ne-ai innebunit cu interiorul acesta rosu, coleg Baracuda.
Comment
-
Duap umila mea parere Borla. De montat nu am idee unde un Bucuresti dar banuiesc ca sunt destule locuri unde sa poti monta. Ar fi frumos cea cu teava dubla, si daca tot trebuie decupat sa fie decupat cu bun gust... adica sa nu se cunoasca urat.
Comment
-
@cipa, eu nu as vrea sa inlocuiesc toba. As vrea doar sa prelungesc cele doua tevi din toba finala cu doua tips-uri de inox. Intrebam daca stiti un service in Bucuresti unde sa fac operatiunea datorita decupajului din bara, care presupun ca e ceva mai delicat si de finete si nu se pricepe oricine. Ca asa service-uri stiu si eu o gramada.sigpice60 525d
Comment
-
Planuri de viitor: tips inox toba ( mi-ar placea cu o singura iesire, oval, dar avand in vedere ca toba originala are 2 iesiri, nu stiu daca e posibil; daca nu, merg si doua tips-uri rotunde ), inlocuire grila capota cu una cu sigla MERCEDES in mijloc si inlaturarea semnului de pe capota, marire putere motor prin chiptuning ( inca nu sunt convins daca se merita si daca are efecte negative ), monatare xenon ( nu stiu daca se merita sa pun fiindca am inteles ca trebuie sa aiba farurile nu stiu ce lupa ca sa mearga xenon-ul after-market ! habar n-am daca sunt bune farurile mele pentru asa ceva, poate imi spuneti voi).
Astept parerile voastre vis-a-vis de modificarile pe care vreau sa le fac !
Numai bine. Drive safe !sigpice60 525d
Comment
-
Originally posted by T_o_r_q_u_e View PostPlanuri de viitor: tips inox toba ( mi-ar placea cu o singura iesire, oval, dar avand in vedere ca toba originala are 2 iesiri, nu stiu daca e posibil; daca nu, merg si doua tips-uri rotunde ), inlocuire grila capota cu una cu sigla MERCEDES in mijloc si inlaturarea semnului de pe capota, marire putere motor prin chiptuning ( inca nu sunt convins daca se merita si daca are efecte negative ), monatare xenon ( nu stiu daca se merita sa pun fiindca am inteles ca trebuie sa aiba farurile nu stiu ce lupa ca sa mearga xenon-ul after-market ! habar n-am daca sunt bune farurile mele pentru asa ceva, poate imi spuneti voi).
Astept parerile voastre vis-a-vis de modificarile pe care vreau sa le fac !
Numai bine. Drive safe !
Grila cu semnu` Mercedes.. hmm... mie nu mi se pare ca ar sta bine pe acest model, am mai avzut cateva si parca nu`i pt ele, oricum alegerea e a ta.
Treaba cu chiptuningu` am auzit ca nu e recomandata, mai degraba un boxtuning am inteles ca e mai bine.
Xenonul merge si pe batrana Cobra si chiar pe Bot de cal si pe orice masina. Chiar daca nu ai lupa geamul farurilor este clar si eu zic ca ar da randament xenonul. Cam astea ar fi parerile mele
O zi buna!
Comment
-
Merci, la fel, @cipa. Se poate sa ai dreptate cu grila, inca sunt in dubii si eu. Evacuarea, probabil ca o sa fie dubla, asa cum ai zis si tu. Si cu chiptuningul ma mai gandesc, in sensul ca oricum masina asta nu o sa o vand, o sa ramana socrului meu, iar puterea actuala e mai mult decat suficienta pentru el !!! Dar ce vorbesc, puterea actuala e mai mult decat suficienta si pentru mine, in conditiile in care 99% merg numai prin Bucuresti.sigpice60 525d
Comment
-
Aceeasi parere ca si cipa , e frumoasa asa acum e, nu merge grila cu semn in mijloc , si la farurile care le ai se vede mai mult decat ok xenonu eu la a mea nu am sticla clara si tot sunt multumit de lumina, decat sa dai bani pe grila mai bine pui inca un kit de xenon in proiectoare, bafta.Last edited by Lucian A; 04-30-2009, 02:19 AM.
Comment
Comment