Vand mercedes w124 200D,din 1989,alb,trapa electrica,oglinzi incalzite heliomate,oglinda dreapta electrica,inchidere centralizata,jante de aliaj mercedes originale.masina este inmatriculata,ITP valabil,asigurare expirata.Masina are motorul schimbat,in acte este 2000 diesel,iar pe masina este pus tot motor de mercedes w124 dar 2500 diesel.masina ii functionala,eu am cumparat-o pt recarosat,dar am nevoie de bani urgent.caroseria ii cam mancata de rugina.pt mai multe poze si informatii 0748482974 pret 450E
Pretul masinii este negociabil. Nu caut sa pacalesc pe nimeni, doar ca sta in fata blocului si vreau sa o dau pana nu vin astia de la primarie si mi-o ridica ca de ce nu umblu cu ea. Masina merge pe rotile ei, motorul este impecabil fara nici o scurgere. Masina buna pt piese sau pt tras la tara.
Pretul masinii este negociabil. Nu caut sa pacalesc pe nimeni, doar ca sta in fata blocului si vreau sa o dau pana nu vin astia de la primarie si mi-o ridica ca de ce nu umblu cu ea. Masina merge pe rotile ei, motorul este impecabil fara nici o scurgere. Masina buna pt piese sau pt tras la tara.
Comment