Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

vand mercedes w124 200D la 450E

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vand mercedes w124 200D la 450E

Vand mercedes w124 200D,din 1989,alb,trapa electrica,oglinzi incalzite heliomate,oglinda dreapta electrica,inchidere centralizata,jante de aliaj mercedes originale.masina este inmatriculata,ITP valabil,asigurare expirata.Masina are motorul schimbat,in acte este 2000 diesel,iar pe masina este pus tot motor de mercedes w124 dar 2500 diesel.masina ii functionala,eu am cumparat-o pt recarosat,dar am nevoie de bani urgent.caroseria ii cam mancata de rugina.pt mai multe poze si informatii 0748482974 pret 450E

Pretul masinii este negociabil. Nu caut sa pacalesc pe nimeni, doar ca sta in fata blocului si vreau sa o dau pana nu vin astia de la primarie si mi-o ridica ca de ce nu umblu cu ea. Masina merge pe rotile ei, motorul este impecabil fara nici o scurgere. Masina buna pt piese sau pt tras la tara.
    Attached Files
    Last edited by Carmine; 12-23-2011, 19:41 PM. Reason: Gramatica precara.

Cat fac jantele ? iti trimit o pereche de tabla si diferenta. O poza de aproape la jante ar fi de mare ajutor. Multumesc.
    `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
    http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

O sa incerc sa fac acum seara niste poze, daca nu se vinde intreaga masina.
      Last edited by Carmine; 12-23-2011, 19:43 PM.

Comment

Masina a plecat,au mai ramas jantele.
        Last edited by Carmine; 12-24-2011, 08:29 AM.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF