Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand W 123 200D

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Unii pentru 200 de euro fac nasoale rau ... ce a facut omu e pistol cu apa in vremurile pe care le traim.
    1991 R129 300SL-24
    1991 w124 300CE-24
    1993 w202 C280
    1978 w116 450SEL 6.9
    1987 w201 190E 2.0
    1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Intr-adevar, scuze se gasesc. In definitiv, orice e scuzabil: bataia de joc, necinstea, neseriozitatea, chiar si crima pana la urma. Multumesc Romania, o sa ajungi departe cu aceasta mentalitate!

Comment

Ca sa inteleg si eu si ceilalti useri:

Ati facut contract si ai dat banii sau doar ati povestit ca o sa mergi sa iei masina?

Daca ati facut contract si ai dat banii, masina e bunul tau de drept, nu mai poate fi vanduta de catre alta persoana decat de tine, noul proprietar.

Daca doar ati vorbit ca o sa faceti o sa dregeti, atunci e clar si natural ca omul sa-si vanda masina cui vine cu banii in mana, nu sa stea dupa facut si dupa dres. Adica asa ar face oricine, nu?

Comment

Sa inteleg ca masina s-a vandut?
          Deci se subintelege...? S-a dat?

Comment

Stimati colegi de forum !
            Inca o data imi cer scuze fata de Dragos pentru situatia creata dar oricine cred ca ar fi procedat la fel ca mine (poate).Iata cum au stat lucrurile :
            Luni s-au facut actele urmand ca ulterior cand scot certificatul fiscal si sa primesc banii.
            Nu puteam sa scot fiscalul inainte de a primii banii deoarece exista ipotetic vorbind posibilitatea sa se rasgandeasca si eu ramaneam cu masina radiata !
            Datorita programului incarcat al lui Dragos am stabilit impreuna sa ne vedem abia miercuri pentru a finaliza vanzarea.
            Miercuri am primit un telefon prin care Dragos amana cu inca o zi finalizarea vanzarii.
            Luni in timp ce faceam actele i-am comunicat ca mai exista inca 2 cumparatori si culmea unul oferea mai mult deoarece masina era postata si pe alte site-uri.
            M-am simtit obligat moral sa-i vand masina lui Dragos deoarece este adevarat ca in urma cu ceva timp il "incurcasem" rasgandidu-ma .
            Marti seara am pregatit masina punandu-i in portbagaj rotile de iarna (3) garniturile de baie si capac tacheti + inca o punga cu diferite maruntisuri mostenite de la Trisaba.
            Miercuri dimineata pe ploaia aia m-am dus pe jos la servici pentru ca urma ca Dragos in jurul pranzului sa vina sa ridice masina .
            Cat trebuia sa mai astept ??? Poate ca Dragos avea cele mai bune intentii dar vorba proverbului "Mi-e mai aproape maieul dacat camasa " iertati-ma daca gresesc !
            Oricum cred ca ar fi bine sa ne oprim aici cu discutia asta polemica !
            Stiu si il inteleg intradevar MARGOT iti ia mintile !
            Cu stima
            Dany

Comment

Scurt, precis si la obiect:
              - cine se scuza se cam acuza (parerea mea);
              - mi s-a intamplat si mie sa fiu in echer dupa un S-Klasse, sa realizez ce "lovitura" era oferta respectiva si sa ma clasez pe locul doi pentru ca portofelu nu era ca purcelu. Chiar daca am resimtit o frustrare enorma, n-am facut tam-tam si, in nici un caz nu am folosit Forumul pentru a-mi exprima acuzele la adresa celui care adjudecase agregatul sau a vanzatorului.

Comment

De obicei se plateste un avans daca vrei sa fii cat de cat sigur de achizitie .Sa procedat destul de corect ,primul care a venit cu banul este servit .

Comment

Colegul "dangerous" a procedat corect. Termenul fixat nu a fost respectat de cumparator, respectiv s-a incercat amanarea cu o zi. In acest fel intelegrea cade!
                  Punctualitatea este ceva tipic german, ca si Mercedes !

Sa o stapaneasca sanatos actualul proprietar!
                  Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

Salutare,

Ma bag si eu in seama. Din discutiile de aici pare ca masina a fost vanduta.
                    In schimb am vazut pe alt forum ca de dimineata se dadeau up-uri pe aceeasi masina. S-a vandut pana la urma?

Comment

Angajamentul meu a fost ferm, am fost dispus sa dau banii de luni cu conditia sa mi se dea actele, inclusiv fisa fiscala, dangerous a zis ca nu poate sa imi dea fisa cand dau si banii, adica luni, prin urmare la propunerea sa am facut intai un contract de vanzare si fisa de inmatriculare. Dangerous a fost cel care a amanat predarea fisei fiscale, dupa semnarea contractului. De comun acord am stabili plata si fisa miercuri, apoi de comun acord am mai amanat cu o zi. Totul stabilit de comun acord. Miercuri seara, la 2-3 ore dupa ultima discutie foarte ferma si clara sa ne vedem a doua zi, apare un client mai "gras" cu 200 euro. In conditiile in care batusem palma, nu mai vorbesc ca trebuia sa-ti respecti angajamentul nu doar verbal, ci si scris, dar presupunand ca cei 200 euro erau prea tentanti, aveai macar datoria morala imi dai un telefon sa ma pui la curent si sa-mi ceri consimtamantul, poate eram dispus sa iti platesc banii suplimentari, mai ales ca imi trageai a doua oara clapa razgandindu-te. Cred ca era civilizat sa nu ma pui in fata faptului implinit si sa ma lasi a doua oara cu buza umflata, dupa ce m-ai plimbat cu vorba si m-ai pus pe drumuri, m-am zbatut sa fac rost de bani si cazusem la intelegere. Am inteles, numai interesul conteaza, intelegerea fie ea si parafata prin contract nu are valoare. Inteleg ca si alti membri gasesc astfel de practici normale. Nu e de mirare.
                      Last edited by dragp; 09-08-2011, 16:38 PM.

Comment

D-lor Moderatori ! N-ar fi bine să puneţi un "CLOSED" la topicul ăsta ???
                        Lord W126 500SE -> 2.5D
                        Lady W123 230C -> 240D
                        W124 -> 200D
                        W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Intr-adevar, topicul pare a deveni obositor, parand o rafuiala intre 2 membri. Totusi, eu mi-am permis sa deschid subiectul public intrucat l-am considerat si de interes general. Iata de ce: sintem o comunitate mica, chiara daca virtuala. Beneficiem de avantajul conferit de internet, si anume transparenta si accesibilitatea informatiei. Avem tot interesul, atat vreme cat exista conexiuni intre noi, ca acestea sa fie sanatoase, sa promovam un anumit tip de comportament, in primul rand corect si moral. Nu stiu daca ati observat, dar ambele parti au tinut cont de parerea celorlati, au "pledat" cauza. Si consider ca, daca ceva trebuie amendat sau indreptat, este util sa facem acest lucru, in beneficiul tuturor. Poate parea fie lipsit de importanta fie prea idealist, dar eu cred in acest lucru. Pana la urma, intre oameni nu sint importanti doar banii si interesele personale, ci si calitatea relatiilor.
                          Cred ca deja am devenit prea plictisitor...

Comment

Normal si corect ar fi fost daca cel care cumpara a anuntat ca amana cu o zi sa fie asteptat mai ales ca se facusera si oarece acte,exista probabil posibilitatea ca cel care cumpara sa dea banul si sa plece cu masina dar in ziua de azi certificatul fiscal e de mare importanta,pentru ca te poti trezi ca nu s a platit impozitul de ani de zile si dai mai mult pe amenzi decat pe masina.Oricum ce a fost a fost,discutiile sunt inutile,sa fie intr un ceas bun vanzarea si sa mearga Margotica multi ani decum inainte.Speram ca ai dat o pe maini bune colegu,nu de alta dar ar fi pacat sa care pepeni.
                            ,,Succesuri,,
                            Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Eu una vorba zic: la cat mai multe masini ca Margot si sa ne bucuram de ele! Si sanatosi sa fim!

Comment

Masinile MERCEDES chiar au suflet ,ele ne aleg pe noi iar noi ne indragostim de ele .Ce sa-i faci nu a fost sa fie ,fruntea sus si nu renunta intr-o zi tu vei fi alesul.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF