Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand W 123 200D

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dragp View Post
    Intr-adevar, topicul pare a deveni obositor, parand o rafuiala intre 2 membri. Pana la urma, intre oameni nu sint importanti doar banii si interesele personale, ci si calitatea relatiilor.
    Cred ca deja am devenit prea plictisitor...
    Nu am afirmat nicio clipă că topicul a devenit plictisitor. Am sugerat închiderea lui pe considerentul că - cel puţin pentru mine - concluziile sunt foarte clare ( îmi pare foarte rău, dar 200 de euro luaţi în plus nu justifică nimic, doar foamea - asta este nu părerea, ci convingerea mea, şi nu încercaţi să mă contraziceţi, că pot aduce 1 milion de contraargumente, când colegi de pe forum au rezolvat probleme între ei fără niciun fel de interes ) şi nu are rost să se continue, că până la urmă se mai încing spiritele şi poa' să iasă şi cu BAN pentru unii.
    cele bune, şi - cum zicea şi colegu' - noi să fim sănătoşi !
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Originally posted by Levi View Post
      Nu am afirmat nicio clipă că topicul a devenit plictisitor. Am sugerat închiderea lui pe considerentul că - cel puţin pentru mine - concluziile sunt foarte clare ( îmi pare foarte rău, dar 200 de euro luaţi în plus nu justifică nimic, doar foamea - asta este nu părerea, ci convingerea mea, şi nu încercaţi să mă contraziceţi, că pot aduce 1 milion de contraargumente, când colegi de pe forum au rezolvat probleme între ei fără niciun fel de interes ) şi nu are rost să se continue, că până la urmă se mai încing spiritele şi poa' să iasă şi cu BAN pentru unii.
      cele bune, şi - cum zicea şi colegu' - noi să fim sănătoşi !
      Salutare, Levi aici ai dreptate ca cei 200 euro nu justifica decat foamea, dar si cumparatorul a gresit, la incheierea contractului trebuia sa ii dea un avans vanzatorului si atunci vanzatorul era aproape sigur ca va vinde masina, asa ca cel care cumpara tot amana (ghinionul lui a ramas fara masia), eu zic ca vanzatorul a procedat corect si eu faceam la fel!!!
      Toate cele bune.
      Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Masina s-a vandut, restul e CANCAN.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF