Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand bot de cal

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand bot de cal

Buna ziua!
    Sunt proprietarul unui Mercedes Benz 200Diesel, fabricat in 1971; arata foarte bine si merge impecabil; consumul este 6%. Este inscris in circulatie. Vreau sa il vand unui pasionat de Mercedes, pentru ca si eu l-am achizitionat tot din pasiune pentru aceasta marca.

Pretul este 2000 euro; pentru mai multe detalii, ma puteti suna; telefon: 0724.267.460
    Attached Files
    Last edited by Carmine; 07-22-2011, 14:46 PM.

Cam care e pretul final pentru o masina de pasiune a unui pasionat care nu stie exact ce vinde?

(Mda, intrebarea e ironica, eu sunt un tip ironic, dar ma intereseaza agregatul. La un pret decent, desigur).

Comment

Deoarece eu sunt un tip decent, va ofer la prima ora 500 de euro pe loc pentru masina. La o alta ora, nu stiu daca mai pot mentine oferta.

Comment

Chiar cred ca e cazul sa intervina un moderator...
        Poate ca masina nu face 2000, dar nici sa il insulti pe om cu 500 nu e corect.
        Din pozele astea care nu sunt prea clare masina nu pare modificata.
        De ex, doar cele doua oglinzi exterioare fac cateva zeci bune de euroi (daca sunt originale si in stare buna - din pozele astea nu se vede bine)
        Din pacate, cred ca forumul asta s-a populat cu vanatori de chilipiruri, aroganti si agresivi...

Comment

Originally posted by Rufus View Post
          Chiar cred ca e cazul sa intervina un moderator...
          Poate ca masina nu face 2000, dar nici sa il insulti pe om cu 500 nu e corect.
          Din pozele astea care nu sunt prea clare masina nu pare modificata.
          De ex, doar cele doua oglinzi exterioare fac cateva zeci bune de euroi (daca sunt originale si in stare buna - din pozele astea nu se vede bine)
          Din pacate, cred ca forumul asta s-a populat cu vanatori de chilipiruri, aroganti si agresivi...
          @Rufus : sunteti proprietarul masinii sau avocatul propretarului?Colegul ddg a facut o oferta,nu a dat in cap la nimeni si nici nu il obliga pe proprietar sa accepte oferta lui.

P.S. Este o masina din '71,au trecut foarte multi ani de atunci,nu prea poti sa emiti pretentii {cel putin in Romania} sa o vinzi cu 2000 de euro tinand cont ca nu se vand masini din 2002 cu 5000 de euro.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

nu am timp de raspunsuri ironice, cine este interesat cu adevarat poate sa ma contacteze si sa discutam pretul masinii; masina este in stare de functionare, acte, talon, carte, ITP toate la zi, inmatriculata, masina nu are nimic schimbat la caroserie sau interior, oglinzile sunt originale.

Comment

S-a facut curat pe topic, s-a redenumit, s-au reunit unele posturi, corectat erori.

Esti sigur?

Cine nu poate sa se abtina de la comentarii inutile ia pauza.

- Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs. Daca nu iti
              convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea
              acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning/ban.
              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Daca valoarea unei masini este data strict de utilitatea sau dotarile ei, atunci o masina din 1971 este mai putin valoroasa decat una din 2001. Daca intervin si alte criterii de valoare (raritate, parfum de epoca, marca, aspect etc - in general lucruri mai putin tangibile), atunci lucrurile se schimba. Asa se face diferenta dintre un utilitarist si un pasionat.

Comment

Masina asta ar merita un motor mare pe benzina. E un proiect pe care asi vrea sa-l fac candva, dar se pare ca n-o sa mai gasesc W115 peste ceva timp. Asa ca "doru b" felicitari pt masina si faptul ca nu vrei s-o distrugi... nu lasa nici un cent din 2000eur.
                  BENZ G, altceva ce ?

Comment

Originally posted by dragp View Post
                    Daca valoarea unei masini este data strict de utilitatea sau dotarile ei, atunci o masina din 1971 este mai putin valoroasa decat una din 2001. Daca intervin si alte criterii de valoare (raritate, parfum de epoca, marca, aspect etc - in general lucruri mai putin tangibile), atunci lucrurile se schimba. Asa se face diferenta dintre un utilitarist si un pasionat.
                    Din pacate, pe acest forum cei pasionati sunt cam putini. Marea majoritate urmaresc un castig material facil. Iar moderatorii incurajeaza astfel de comportamente.
                    Probabil ca acest post va fi din nou cenzurat, dar imi asum asta :-)

Comment

Nu cumpar, nici nu fac reclama, dar ca fost proprietar de ,,bot'' si ca admirator al acestui model, nu pot sa nu spun ,,jos palaria'' ptr. masina asta! Din cate vad in poze e ingrijita si se vede ca a avut stapan(i) buni. Pacat ca in tara noastra suntem obligati sa distrugem bijuteriile de genul asta. Oricum, bafta colegului, la vanzare si multa bafta masinii, sa nu ajunga pe maini rele! Scuze daca deranjez pe cineva!
                      Last edited by Carmine; 07-22-2011, 22:21 PM.

Comment

Iar moderatorii incurajeaza astfel de comportamente.
                        2 saptamani de pauza, asta pentru ca incurajez samsarii si bujnitarii ca sa nu dea navala pasionatii. Am aprobat anuntul pentru ca modelul este din ce in ce mai rar, cu toate ca nu era conform (fara date de contact, pret, poze), dar am zis ca initiatorul va reveni cu datele necesare pe parcurs.

Prezenta pe acest site e un privilegiu, nu un drept.
                        Last edited by Carmine; 07-22-2011, 22:28 PM.
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Carmine: post-ul nr. 2 pare acum, ca s-au sters post-urile cu balbaiala proprietarului, nefondat si offtopic. Ironic stiu ca am fost, offtopic nu.
                          Te rog, daca se poate, sa-l stergi si pe acela.

Nu vreau sa par lupul cel rau, pentru ca nu sunt. Dar ideea de baza a post-ului meu era ca la pretul asta te astepti la o masina care sa arate... putin altfel. Imi doresc de ceva vreme un w115, w123 sau w124.
                          Masina asta pare o foarte buna baza de restaurare, dar pretul nu cred ca reflecta starea reala(da, stiu ca incalc usor regulamentul comentand despre pret, iar daca asta atrage sanctiuni asupra mea, mi le asum si le accept). Cand spun ca e o buna baza de restaurare inseamna ca va fi necesara o suma consistenta de bani pentru a o aduce la starea pe care o merita. Poate nu sunt pozele reusite, dar mie mi se pare, cel putin din poze, ca a fost vopsita, la un moment dat, foarte prost. Asta ar fi ca apreciere negativa. Ca apreciere POZITIVA, cel putin din ce vad in poze, liniile caroseriei par sa stea destul de bine, deci m-as risca sa spun ca a fost ferita de evenimente majore in acesti... 40 de ani...

Imi manifest in continuare interesul pentru aceasta masina, dar trebuie luat in considerare ca un pasionat ar cumpara-o pentru a face o restaurare ca la carte. Daca masina ar fi fost restaurata complet, ok... se poate cere o suma consistenta pe ea, chiar si in Romania. Daca nu, discutia poate fi lunga...
                          Last edited by nistor@QMT; 07-22-2011, 22:37 PM.

Comment

Felicitari pentru cei ce au mentinut in functiune masina asta,intradevar w115 masca mica tinde sa devina o raritate insa daca e sa dau o parere portiera stanga fata necesita inlocuire pt ca are urme de reparatie slab facuta,aripa spate dreapta are ceva ciudat,pare vopsea sarita,scaunele sunt cu tetiere,ceea ce modelul din 71 nu avea,cat despre consum am avut exact acelasi model si lua peste 8 ,e drept ca pompa era putin avansata si un injector cam facea pishu,eu nu zic ca masina face sau nu face banii insa colegul Mihut a vandut w115 total reconditionat cu 600 euro,colegul Pneu a dat cu vreo 500 de euro w115 masca mica dupa care si astazi mai plang iar o bijuterie de 123 ,,Margot,,in stare impecabila cu greu s-a dat la 2000 euro.
                            Spun toate astea ca si om ce indrageste modelul asta dar sunt constient ce inseamna investitiile ulterioare intr o astfel de masina si un pret de 2000 de euro ma descurajeaza din start,pe la 500 de euro ne apropiem de realitate.
                            Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Masina arata bine, a fost bine intretinuta si important pare a avea piesele originale.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF