Se vinde W 210 din '97, E 290 TD, Km - 332 000, automata, full mai putin GPS si incalzire in perne ( piele, trapa, xenon, parktronik, full electric, scaune comfort + pachet memorii, sonorizare exquisite + 10 bosse - radio, cas, mag 6 cd, perdea luneta ). Gri metalizat, piele gri. Inmatriculata, TVA deductibil.
Probleme:
Cea mai grava este oala de la arcul dr fata ( s'a dat peste cap si lipseste arcul )
Rugina uzuala modelului.
Trapa nefunctionala ( lipseste o piesa de antimoniu - 1500 ron una second ), perdea luneta nefunctionala , erori parktronik fata din cauza unui senzor
Avariata usor bara fata dar am asigurarea pustiului care mi'a lovit'o.
Avantaje: pana sa patesc figura cu arcul ( boala lor ) functioneaza impecabil. Daca se doreste o pot repara eu insa mi se pare mai corect sa spun problemele masinii.
Pret: 2300 euro Ngociabil
Poze mai vechi gasiti pe forum, pentru cei interesati astept vizionare si oferte.
iba@ibaconcept.ro
FOTO.
Probleme:
Cea mai grava este oala de la arcul dr fata ( s'a dat peste cap si lipseste arcul )
Rugina uzuala modelului.
Trapa nefunctionala ( lipseste o piesa de antimoniu - 1500 ron una second ), perdea luneta nefunctionala , erori parktronik fata din cauza unui senzor
Avariata usor bara fata dar am asigurarea pustiului care mi'a lovit'o.
Avantaje: pana sa patesc figura cu arcul ( boala lor ) functioneaza impecabil. Daca se doreste o pot repara eu insa mi se pare mai corect sa spun problemele masinii.
Pret: 2300 euro Ngociabil
Poze mai vechi gasiti pe forum, pentru cei interesati astept vizionare si oferte.
iba@ibaconcept.ro
FOTO.
Comment