Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand mercedes E280 4Matic - 1999 Euro

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut, nu vreau moto-cross. Imi pare rau.

Comment

Domnu George, ati fost amabil cu toata lumea si va rog sa raspundeti si mie la aceste intrebarile :
      sunt strain, dar sotie mea este bucurestanca, are buletin de acolo...pot sa inscriu masina pe numele ea fara sa fie in fata cu dvs ? Eu pot sa vin in Romania cu buletinul ea dar fara ea...nu stiu daca m am esprimat bine ...in italia nu este nevoi sa fie cumparator, este suficient sa fie vinzator in fata la AC Italia ( un fel de ACR)
      Pot sa plec cu ea in italia sau raman pe jos dupa 200 de kilometri ?
      Orcum, daca dvs credeti ca se poate rezolva fara problemele, va rog sa trimiteti un mesaj privat, sau pe office@oania.it multmesc, si scuze pentru limba,este ff grea de invatat si de scris !
      W123 200
      W124 250 td

Comment

Am vorbit si la telefon.
        Si in Romania este de ajuns sa fie doar vanzatorul de fata.
        In ceea ce priveste drumul dvs pana in Italia, 90% cred ca da. 10% se poate strica si una noua.
        Acum 5 minute am primit pompa de benzina, asa incat pana maine seara masina va fi dispusa si disponibila pentru teste mai lungi.

Comment

Originally posted by george_alexe View Post
          Am vorbit si la telefon.
          Si in Romania este de ajuns sa fie doar vanzatorul de fata.
          In ceea ce priveste drumul dvs pana in Italia, 90% cred ca da. 10% se poate strica si una noua.
          Acum 5 minute am primit pompa de benzina, asa incat pana maine seara masina va fi dispusa si disponibila pentru teste mai lungi.
          Stimate domnu,
          si daca sunt macaronar si brostar (asa spune cei de la tara) recunosc in 4 secunde cu cine stau de vorba.
          Trimiteti codul IBAN si datele dvs si va trimit un avans, sa nu vorbim degeaba.
          Daca ceva nu ma convine am pierdut avans.
          O seara placuta !
          W123 200
          W124 250 td

Comment

Multumesc pentru incredere signore Valerio,
            Nu stiu ce sa zic, eu vreau sa vand masina, nu sa fac vreun business din avansurile incasate (a mai vrut cineva sa-mi dea avans sa tin masina 3 saptamani).
            Am inteles ca veniti sambata, sper ca nu veniti special pentru masina.
            Inainte sa plecati spre Constanta, sunati-ma sa stabilim ce si cum.
            Daca va convine masina, imi trimiteti cand ajungeti in Italia 2-3 cutii de paste.

Comment

Multumesc pentru incredere signore Valerio,
              Nu stiu ce sa zic, eu vreau sa vand masina, nu sa fac vreun business din avansurile incasate (a mai vrut cineva sa-mi dea avans sa tin masina 3 saptamani).
              Am inteles ca veniti sambata, sper ca nu veniti special pentru masina.
              Inainte sa plecati spre Constanta, sunati-ma sa stabilim ce si cum.
              Daca va convine masina, imi trimiteti cand ajungeti in Italia 2-3 cutii de paste.

FF BINE ! Am paste, nu am broaste, pentruca nu manunc asa ceva ! Eu trimiteam avans fara sa cer masina, dar numai sa nu pierdeti timp cu mine, de fapt astazi este miercur si mai este pina duminica...
              Pentru asta ziceam ca era mai bine un avans sa va tin blocat pina duminica ..
              Cum ziceti dvs asa fac
              W123 200
              W124 250 td

Comment

Am inteles.
                Si eu vroiam tot paste nu broaste. Glumesc.
                Ideea este, ca masina functioneaza bine, dar daca vine "un pretentios" cum spunea un coleg intr-un mesaj, este posibil sa nu-i placa.
                Si de ce sa iau niste bani, sa veniti, sa nu va placa si atunci eu sa ma gandesc la cei care au sunat intre miercuri si duminica si dvs la cele cateva sute de euro date avans.

Comment

Originally posted by valerio View Post
                  Domnu George, ati fost amabil cu toata lumea si va rog sa raspundeti si mie la aceste intrebarile :
                  sunt strain, dar sotie mea este bucurestanca, are buletin de acolo...pot sa inscriu masina pe numele ea fara sa fie in fata cu dvs ? Eu pot sa vin in Romania cu buletinul ea dar fara ea...nu stiu daca m am esprimat bine ...in italia nu este nevoi sa fie cumparator, este suficient sa fie vinzator in fata la AC Italia ( un fel de ACR)
                  Pot sa plec cu ea in italia sau raman pe jos dupa 200 de kilometri ?
                  Orcum, daca dvs credeti ca se poate rezolva fara problemele, va rog sa trimiteti un mesaj privat, sau pe office@oania.it multmesc, si scuze pentru limba,este ff grea de invatat si de scris !
                  Stai linistit Valerio, scrii mult mai bine decat unii care s-au nascut p-aici si au pretentia ca au si ceva scoli. Topicul asta devine din ce in ce in ce mai interesant, asa ca o sa-l tin UP !
                  Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                  http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                  http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Buna ziua,
                    Am schimbat pompa de benzina, masina se opreste dupa cateva minute.
                    La reprezentanta, tot cei care au spus ca e pompa, au revenit ca este releul de la pompa. Am schimbat si releul. Functioneaza la fel.
                    Am comandat senzorul de la vibrochen, si daca nu este nici acesta voi comanda si senzorul de la axa cu came.
                    Asa incat, segnior Valerio, hold your horses, pana cumpar toata magazia de piese de la Mercedes.

Comment

Multmesc domnu Carmine, ma bucur ! Imi place limba romana, si am ajuns la conclusia ca daca stii limba romana poti sa mergi oriunde, pentruca oriunde mergi acolo gasesti un roman, sau o romanca, care te ajuta, bineinteles daca stii limba romana. Spun asa pentruca deja am avut experienta in London, in Paris, la Madrid....oriunde vorbeam limba romana fara probleme Am avut si reducere in cateva hoteluri din London unde erau numai receptionere romence ! Romania este o tara frumoasa, ff multa cultura, cind la Roma erau ciobani pe Colosseo la Timisoara era lumina elettrica pe sosea ! Sa fiu sincer...am mai mult incredere in Romania decat Italia, cu conditia sa nu intre in zona euro...mai bine sa ramana Banca Romana in loc de BCE !!

In legatura cu pompa...eu zic ca rezolvam !
                      W123 200
                      W124 250 td

Comment

Mda.
                        Problemele astea, la mine, sunt.. una.
                        Este posibil ca un potential client sa se sperie.
                        Dar si mai posibil, ca in multe alte cazuri, este ca un potenial client sa citeasca la vanzari un anunt cu o masina care merge super, arata super cu un propietar super.
                        Si cand se uita la istoricul utilizatorului, vede ca cel mai activ a fost la "Probleme tehnice clasa x" cand nu-i dadea de cap masinii pe care acum o vinde. Si daca-l intrebi spune ca a fost ceva minor si ca masina este de vis.
                        Treaba este ca vanzarea acestei masini nu este motivul pentru care ma trezesc dimineata, si ca nu este nici o problema daca se sperie lumea. Am fost deschis cu toti cei care m-au sunat.
                        Poate o sa o fac cadou unui baiat de 18 ani ca sa plimbe fetele.
                        Fac o fapta buna de vreo 100 de milioane. Si cine stie ce barosan ajunge baiatul.
                        Si in final, azi am primit si senzorul de la vibrochen.

Comment

Mda.
                          Poate o sa o fac cadou unui baiat de 18 ani ca sa plimbe fetele.
                          Fac o fapta buna de vreo 100 de milioane. Si cine stie ce barosan ajunge baiatul.
                          Si in final, azi am primit si senzorul de la vibrochen.
                          Dar in sfarsit...ce face baiatul daca masina nu merge ? Cu ce agata fete ? Sta in parcare in fata la ristorant Scoica ? Orcum, trebuie sa rezolvam problema asta, eu deja visez drum Constanta-Rimini
                          M am uitat la trenuri care face Bucuresti Constanta si am ramas fara cuvinte...mai bine sa vin cu un prieten cu masina lui !
                          Sper sa ajung luni dimineata, daca nu va fie zapada !
                          W123 200
                          W124 250 td

Comment

Caz rezolvat. Senzorul de la vibrochen. Masina functioneaza bine, nu se opreste, trage si tot ce mai trebuie.
                            Cost total: pompa benzina + releu + senzor vibrochen + manopera = 200 Euro.
                            Am depus azi pentru fiscal, marti il ridic.
                            Se vinde masina in stare buna, functionala, acte foarte in regula, propietar de gasca.
                            Weekend placut!

Comment

Caz rezolvat. Senzorul de la vibrochen. Masina functioneaza bine, nu se opreste, trage si tot ce mai trebuie.
                              Cost total: pompa benzina + releu + senzor vibrochen + manopera = 200 Euro.
                              Am depus azi pentru fiscal, marti il ridic.
                              Se vinde masina in stare buna, functionala, acte foarte in regula, propietar de gasca.
                              Weekend placut!

Super ! Tot se rezolva...
                              W123 200
                              W124 250 td

Comment

Va salut Dl George daca mai este de actualitate masina va rog dati un semn. T 0740186614. Multumesc. Cu respect Boti

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF