Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand mercedes E280 4Matic - 1999 Euro

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut!
    Numai cash sau accepti si schimburi? Am un c180 din 95 imatriculat. Al tau tot imatriculat e daca vad eu bine...
    Respect!

Comment

Salut, nu ma intereseaza schimburi.
      Maine o sa comand pompa de benzina.

Multumesc moderatorului pentru suport.
      Pentru cei de pe forum, pretul ramane acelasi, 1999 euro si costul pompei de benzina.

Comment

Pacat de masina.Daca s-ar gasi un om sa o ia si sa ii schimbe motorul cu ceva omenesc.Taxele ne vor nenoroci.De ce nu o dezmembrezi?Cred ca iesi mai bine.
        Bafta.

Comment

1600 euro ofer asa dupa poze lasami mesaj daca te intereseaza multumesc

Comment

Originally posted by topolinoo View Post
            1600 euro ofer asa dupa poze lasami mesaj daca te intereseaza multumesc
            Salut,

Am scris clar mai sus 1999 adica 2000 FIX, plus costul pompei dupa ce o repar.

Topolino, cei 1600 de euro sunt o suma frumoasa intradevar, pentru cineva care vinde o Supernova.

Scuzati-mi tonul, dar aseara ma uitam la masina si era cea mai frumoasa din parcare.

Comment

Salutare,

Eu nu imi dau seama daca este inmatriculata sau nu.
              Care este exact capacitatea motorului?

Multumesc.

Comment

Am actele acasa.

Capacitatea motorului cred ca este 2.799 de cmc, sau ceva sub 2800.

Masina este inmatriculata in Romania, incepand cu 1998.

Are si a avut intotdeauna nr DJ-50-TOP.

A fost prima oara a directorului de la Topway Craiova si apoi a unui domn care are un restaurant - Casa cu Tei tot in Craiova.

Masina este inmatriculata pe firma acestuia, are rovigneta, itp, rca, fiscal, 3 chei, fisa de inmatriculare.

Comment

Nu iinteleg cum romanii inca fac credite de 10000 euro pentru a cumpara un logan si masini serioase stau si asteapta.Acum 10 minute incerca un prieten sa ma convinga sa ma inscriu si eu la programul rabla.Tare masina, si motorul pe masura, pacat de pret o sa creada lumea ca o vinzi de rabla.

Comment

De cand este fiscalul scos?
                    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                    Si o panarama de scuter

Comment

Am senzatia ca vand Cazino-ul din Constanta.
                      Ieri a sunat un coleg de aici, (probabil fost securist ca altfel nu-mi explic) si a inceput sa intrebe:
                      -de ce vand eu masina daca este pe o firma din Craiova?
                      Raspuns: - pentru ca este a mea, am cumparat-o de acolo.
                      -de ce nu am inscris-o?
                      Raspuns: - pentru ca nu am avut timp si nevoie
                      -de ce nu am avut timp si nevoie?
                      Rapsuns: - pentru ca mi-am luat alta masina cu tractiune integrala
                      -ce masina?
                      Raspuns: - Vw Passat 4Motion, Highline
                      si iar:
                      -de ce vand E clasele?
                      Rapsuns: - pentru ca sta in fata casei si in fiecare zi ma gandesc ca vine unul si o lasa pe sticle de lapte (adica fara jantele AMG), daca vede ca nu este miscata din loc de mult timp.

Intr-un final i-am inchis, mai avea putin si-mi cerea CNP-ul si numele de fata al mamei.

Fiscalul de la firma este scos in octombrie, urmeaza ca maine sa depun si eu pentru fiscal pentru a fi continuitate in acte.

Si apropos:
                      George Alexe
                      Constanta, Str Alba Iulia nr 14
                      numele de fata al mamei este Grosu

Comment

Nu vreau sa fiu carcotas... Mie chiar imi place masina si asi cumparao daca asi dispune de cash,DAR am o intrebare de baraj: in dialogul de mai sus cand ai redat conversatia cu "colegul de pe forum" si acesta te intreba de ce o vinzi si nu ai transcris, ai zis ca ai luat masina cu tractiune integrala... pai... acesta nu are tractiune integrala, sau sa inteleg ca nu mai functioneaza?
                        Scuze pentru intrebarea prosteasca dar ma gadila la creier...
                        Considera acesta un UP de la mine!
                        Numai bine.

Comment

Pun pompa de benzina, astept sa vina iarna, pun inca 2 anvelope de iarna si fac proba si la tractiunea integrala care functioneaza. Bine, se poate face si pe plaja proba, e cam acelasi lucru.
                          Am spus ca am luat ALTA masina cu tractiune integrala.
                          In fine, nu stiu cu exactitate daca in toata istoria forumului, un vanzator a fost atat de deschis, a vorbit atat de frumos si a raspuns la absolut toate intrebarile asa cum raspund eu.
                          Mai ramane sa-i dau cuiva masina fara bani vre-un an, sa se convinga de toate cele scrise si apoi sa-l rog sa o plateasca.
                          Cu ocazia aceasta cred ca a fost lamurit absolut orice aspect.

Comment

Originally posted by george_alexe View Post
                            In fine, nu stiu cu exactitate daca in toata istoria forumului, un vanzator a fost atat de deschis, a vorbit atat de frumos si a raspuns la absolut toate intrebarile asa cum raspund eu.

Unii nu inteleg ca masina asta a ajuns ce era w124 acum cativa ani.
                            E `96,are motor "mare"..de aici si dificultatea vanzarii.
                            Multumesc pt raspuns...Succes!
                            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                            Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by george_alexe View Post
                              Am senzatia ca vand Cazino-ul din Constanta.

Si apropos:
                              George Alexe
                              Constanta, Str Alba Iulia nr 14
                              numele de fata al mamei este Grosu
                              Trebuie sa recunosc ca am ras. Acum ca s-au lamurit si aceste aspecte, cred ca exista toate datele problemei. Up & go !
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Nu stiu daca ai vrea un full moto-cross Honda CR 250 plus 1400E diferenta, dar intreb si eu ca prea imi place masina si numai cam atatia bani as avea, si am condus motor de 2.8(SE 280) dar d-ala mai vechi si fara 4-matic si m-a impresionat, plus ca, si la acela consumul era unul chiar uimitor de mic....cam cat iti ia al tau.
                                Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF