Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand "Cobra" W123, 200d, 1979

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vand "Cobra" W123, 200d, 1979

    W123 in starea asta mai rar in Romania.. Pacat ca o dai, bafta la vanzare !
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

  • #2
    Salutare tuturor,

    Ma vad nevoit sa pun in vanzare masina pe care i-am cumparat-o cadou tatalui meu in 2008, in esenta din motive financiare.

    Cobrita (cunoscuta unora drept "Margot") are in jur de 325.000 km, fiind actualmente la al treilea proprietar - eu insumi. Primul proprietar a achizitionat-o in Viena, iar din 1991 se afla in Romania. Nu a fost masina de zi cu zi, din cate am inteles si din cate se vede, ba mai mult, nu s-au carat marfuri cu ea vreodata. In Romania a fost detinuta timp de 17 ani de un mare om de cultura care reprezinta tara peste hotare chiar si astazi, asadar masina era folosita in principal pentru drumurile sale din Bucuresti catre orasul sau natal. Avea o istorie service impecabila, notase tot ce a reparat la ea, cand si unde. Piesele le cumpara de la reprezentanta sau si le obtinea direct din Germania. Spun "avea" pentru ca dupa decesul tatalui eu nu am mai gasit documentatia si cartea de identitate. Pe cea din urma o obtin de la RAR in cateva zile.

    Cand am achizitionat-o eu in 2008, luna septembrie, m-am indragostit de ea instantaneu. Imi trezeste in continuare aceeasi bucurie pentru ochi si in spatele volanului, mai ales ca au zburat mai bine de 2000 euro din buzunarele mele catre diverse reparatii sau imbunatatiri. Cam astea ar fi principalele:
    • izolare pe dedesubt (realizata fara responsabilitate, mai merge 1-2 ani; podele in stare perfecta!)
    • curatare si vopsire toata partea de jos, praguri, s.a.m.d.
    • inlocuire radiator
    • caseta de directie servo
    • inlocuire multe piese suspensie
    • inlocuire multe piese directie, inclusiv geometrii de fiecare data
    • anvelope noi in stil clasic, cu dunga alba de 2cm, all-season
    • inlocuire piese esapament


    Practic, acum masina arata si merge superb, primesc laude de fiecare data cand ies in trafic. Iar cei care au condus-o sunt incantati de-a dreptul. Sta foarte bine in curbe, franeaza in linie perfect dreapta. Masina de raliu nu-i, dar nu incurca traficul la anii ei. Daca suntem pretentiosi din fire, hai sa zicem ca urmatoarele ar fi operatiile necesare candva in viitor:
    • vopsire, izolare (are cateva urme de rugina, doi ani cat a fost la mine nu s-au extins, si oricum nu atrag privirea)
    • inlocuire grup (diferential), are un pic de joc, n-a fost critic sau deranjant pt mine, doar doua persoane au sesizat
    • inlocuire simeringuri supapa (consuma oleaca de ulei peste norma)


    Porneste usor, toarce fain, merge fain, trage bine, si nu troncane vreo piesa. ITP-ul si asigurarea RCA expira in decembrie, dar un service din vecini mi-a confirmat ca imi acorda ITP-ul fara spaga, masina fiind in stare perfecta din punctul lor de vedere; nu l-am facut pentru ca n-am cartea de identitate inca. Fum scoate dar putin la pornire, si daca e forjata - culmea,
    mai putin decat masini diesel tinere.

    1988 cmc, 55 CP, cutie viteze manuala.
    Viteza maxima posibila: 132 kmh, ca la carte.
    Viteza recomandata: 100-110 kmh.
    Consum oras: 7.5-8.5 litri
    Consum extraurban: 6-7 litri
    *Consumul creste daca masina transporta 4 persoane si bagaje cat cuprinde.
    Cost taxe anual: 200 EUR (RCA & impozit)

    Atasez poze foarte recente.

    Cine doreste sa o vada, ma gaseste in Bucuresti, tel. 0726.629.129 begin_of_the_skype_highlighting**************0726. 629.129******end_of_the_skype_highlighting. Pretul cu care am publicat-o pe alte site-uri pe net este 3.000 EUR, sunt dispus sa o dau in jurul sumei de 2.500 EUR. Pentru starea in care se afla, consider ca pretul e corect, desi sunt constient ca se poate cumpara W123 sau chiar W124 cu bani mai putini; atentie ce cumparati, eu m-am ars in 80% din cazuri. Daca nu se vinde in aceste conditii, ramane la mine, masina imi place foarte mult.

    Multumesc pentru atentia acordata.
    Attached Files
    Last edited by mircea600sel; 10-12-2010, 19:58 PM.
    1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
    1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
    dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

    Comment


    • #3
      Originally posted by carmine View Post
      W123 in starea asta mai rar in Romania.. Pacat ca o dai, bafta la vanzare !
      Multumesc, Carmine. Din partea ta, un astfel de comentariu e chiar in stare sa-ti faca ziua Perfecta nu e, dar in limita puterilor mele fizice si materiale, am facut tot ce am putut pana acum. Doar ii stiti istoria. De dat sa vedem daca se da, lucrarile la ea continua oricat de des se va putea sau va fi necesar.

      Te rog uneste postarile cu poze sa fie toate parte din anunt. Am pus o gramada, sa se bucure colegii macar de poze, cum ma bucur eu de ea.
      1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
      1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
      dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

      Comment


      • #4
        Felicitari, este extraordinara!

        Esti sigur ca vrei s-o vinzi?
        "No one can escape death or taxes"

        Comment


        • #5
          Multumesc, WFS! Sincer amu, nu prea vreau sa o vand, fiindca pentru mine e situatia paradoxala in care am tot bagat bani in ea sa fie in cea mai buna stare, nici macar taica-meu n-a apucat sa mearga decat cateva mii de km cu ea (pensionar), iar acum cand am terminat tot ce stiam si vroiam sa termin la ea intr-o repriza de alti 500 EUR cheltuiti recent... sa o dau la jumate din costurile platite de mine???

          De-abia am condus-o 3000km de cand am terminat cu mecanicii, si asta doar ca sa-mi minimizez pierderile emotionale, sa le zic asa. Plus ca sa fiu linistit ca e reparata cum trebuie si poate merge la drumuri lungi.

          In orice caz, trag foarte tare zilele astea sa fac indeajuns de multi bani sa nu fie nevoie sa o vand; nu suport sa-mi vand pasiunile, nu impotriva vointei mele. Posibil sa reusesc financiar, situatia sta bine deocamdata.
          1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
          1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
          dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

          Comment


          • #6
            Le-a reunit Mircea (s-au inversat posturile din cauza asta), in orice caz eu zic sa n-o dai, e ca si cum ai vinde-o cu 500 de euro.
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

            Comment


            • #7
              Sa bag cateva din poze cu link extern, sa fie vizibile si fara login? M-a sunat azi un client care spunea ca nu vede pozele, ca nu-i membru pe forum.
              1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
              1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
              dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

              Comment


              • #8
                Originally posted by 200ce_marius View Post
                Sa bag cateva din poze cu link extern, sa fie vizibile si fara login? M-a sunat azi un client care spunea ca nu vede pozele, ca nu-i membru pe forum.
                De ce nu, daca ajuta, orice info. in plus e binevenita.
                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                Comment


                • #9
                  Nu credeam ca mai exista asa ceva la noi... FELICITARI !!! - Nici nu stiu ce sa-ti urez, bafta la vanzare sau sa o stapanesti sanatos...

                  https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                  Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                  Comment


                  • #10
                    e super masina tziam vazuto in trafic si am ramas uimit de cat de bine arata ,si mereg
                    (toata styma si respectu ) ca le merytzi cel putzin din partea mea.

                    Comment


                    • #11
                      Ia uite, domnule, un satmarean de-al meu. Acolo ai vazut-o? Recent, sau cand era la taica-meu mai demult?
                      1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                      1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                      dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

                      Comment


                      • #12
                        Ce ai zice de un schimb poate esti interesat. http://www.clubmercedes.ro/w124ce-sc...01-t17571.html

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by florinsmeianu View Post
                          Ce ai zice de un schimb poate esti interesat. http://www.clubmercedes.ro/w124ce-sc...01-t17571.html
                          Mi-ar placea mie un motor mai mare pe W124, dar nu mi se pare ca ma ajuta acest schimb. Mai vorbim.
                          1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                          1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                          dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

                          Comment


                          • #14
                            felicitari pt masina si bafta la vanzare!
                            Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "ĂŽnpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by morpheus View Post
                              felicitari pt masina si bafta la vanzare!
                              Multumesc, deci UP!

                              Maine dimineata trebuia sa se produca vanzarea, catre un coleg de pe forum, cineva mai discret asa. Numai ca pretul agreat a crescut dupa incheierea negocierii cu o casatorie (pe cale de disparitie), a.i. masina a ramas in piata. Omul era realmente entuziasmat de masina, mai ales ca mi-o verificase cap coada cu cateva zile mai devreme.

                              Intre timp am aratat-o azi dupa-amiaza unui alt coleg de pe forum, tot discret, caruia ii place aproape la fel de mult ca primului. Numai ca trebuie sa verifice aceeasi chestiune familiala. Sa vedem...

                              Ar mai fi o optiune, un om de afaceri cu care am pus bazele unei colaborari azi s-a oferit sa mi-o cumpere ca sa si-o duca in tara natala (dar in care merge doar in vizita), Israel. S-o trimit la caldurica?
                              1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                              1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                              dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF